ПЛЕВЕН - 98

• 12 100
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен
Джина, спокойно. По-добре сега да роди отколкото да чака до термин. Високото кръвно не е шега работа. И аз бях резната по спешност със същите симптоми. Peace

# 241
Джина, стискаме палци и на краката даже!!! Hug Не се тревожи, всичко ще мине добре! Славов си знае работата!!!

Всички болни дечица да оздравяват!

Днес не е толкова топло, подухва много хубаво!

За подаръка на тати-няма по-трудно нещо! Той не пие, не пуши, няма хоби, нон стоп е на път, когато не е спи...трудна работа, но все пак със сестричката ми решихме да му купим една негова любима книжка от детството му! Heart Eyes И евентуално машинка за бръснене!

Ние сигурно ще излезем към 13ч и ще сме в градската и по центъра!

Дикси, радвам се за добрите новини! А за кърмата- ако имаш сили и желание, мисля, че може да се възвърне! Ако искаш ще потърся теми в Кърмаческия! Hug

# 242
  • Плевен
Джина, стискаме палци и съм сигурна, че всичко ще е наред. Д-р Славов е страхотен професионалист и съм убедена, че е взел най-правилното решение.

Аз и преди питах тук момичета - познавате ли някой, който е раждал с епидурална упойка в Ависа?

# 243
  • плевен
Цветето, устните или както ти ги наричаш "джуките" зарастват доста бързо. А двамата ли паднахте?

Не не сме паднали двамата но така си говоря"ние" newsm10

# 244
  • Плевен
Джина,айде чакаме добрата новина.Стискам палци и аз. Hug
Говоренето на "ние" малко ми обезличава детето като личност. Simple Smile. Любослав в момента е почнал да ми говори на ние за Миша и ужасно ме дразни. И се чудя от къде го чу. Ние се наспахме,ние ревем, викам  му кои сте вие - и той ми вика "ами Миша" Laughing.

# 245
Джина, успех на сестра ти! Чакаме хубавата новина  Peace

# 246
Хайде и аз да се разпиша за днес. ))))
Като сме излезли в 9ч сега се прибираме. )) Ходих най-сетне да ми махнат шевовете.....
Честно казано....нямам думи за нашите болници, или поне за онкологичното отделение....Отивам днес....и хирурга горкия няма ръкавици с какво да работи....нямали в склада....сестрата ходила да се моли в аптеката в болницата, не щат да им дадат и от там. Пак беше ходил да се кара за операционната (при положение че има 2операционни и едната стои празна) та го чакахме към 20мин....В лабораторията пък отказват да обработят изследванията на някаква женица инвалид 1ва група.....щото не знам какво си било.....абе ужас някакъв. Понякога се чудя как работят тези хора...

cveteto_2009, дано да се оправи бързо устната и да зарастне без проблем.

Дикси, дано и Митко скоро се оправя и да не тъжи за бебето.
За кърмата...пробвай още малко, пък като няма....има АМ. И при мен почти изведнъж спря (то не че имаше кой знае какво, едва по 40мл докарвах), но на Калина нищо и няма и от АМ.

Джина, стискам палци и аз всичко да е наред. Не се притеснявай толкова, че ще е секцио, не е толкова страшно. )))

anyto, аз нямам представа за епидуралната в Авис, ти защо към нея си се насочила?

# 247
zdraveite mamceta!predstava si nyamate kakva detska radost izpitah ,kogato vidyah da se mudri nai-otgore imeto "YANICKO" Laughing Joy :lol:NADIYAVAM SE DA SUM V IGRATA,VECE!DESI BLAGODARYA TI ZA "AKTIVACIYATA",VSUSHNOST TI YA NAPRAVI !NYAMA KAK,STE SE NALOJI DA IZTURPITE OSTE EDNO IZVINENIE-ZA TOVA,CE PISHA NA LATINSKI,NO TUK V KIPAR KLAVIATURI NA KIRILICA NYAMA.

# 248
  • Плевен
Здравейте и от мен.
Напоследък нямам много време за писане,че малката тръгна на ясла отново,но се опитвам бъда в час.
Джина Hug всичко ще бъде наред fingerscrossed
Дикси дръж се и бързо оздравяване на Митко.
Валенце,поздравления за Бубка. Hug

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 13:34 от slanced

# 249
  • Плевен
YANICKO, много от момичета в чужбина използват КРЕДОР за писане с български букви.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

# 250
YANICKO, използвай Кредор, за да пишеш на БГ.

# 251
Здравейте и от мен!
Аз сутринта ходих на изследвания, на среща с генетик, после минах през градската, та можах да понащипя 3 прекраснички - форумски девойки, както и да побъбря набързо с майките им! Хубава, неочаквана среща! Grinning

Джинка, стискам палци  на сестра ти всичко да мине леко и нормално! Peace И мен ме резнаха преди термин, заради високо кръвно, всичко ще е наред!
Чакам радостната новина! Hug

Дикси, гуш! Hug

# 252
Дивиана, айде момченце, де  Laughing Не съм те виждала откакто си бременна.
Надявам се скоро да съм в кондиция за излизане и срещи по улиците и да се видим.
Сега честно казано не съм добра компания и не излизам по улиците, а само си седя на двора при мама и чакам хубави новини.
А колко неща имам да свърша, но нямам никакъв живец. Всичко съм занемарила без Калин.

# 253
Джина ,всичко ще е наред ,чакаме хубави новини!

И аз ще раждам секцио в Ависа ,ама с пълна ,че нещо нямам сили да слушам и гледам какво става с мен.

# 254
Дикси, шшт! Laughing
Надявам се съвсем скоро да се видим! Hug Хайде, до ден-два всичко да е спокойно вече около вас, че много ти се събра на теб! Hug Как е Димитърко?
Аз съм си същата шматка, но закръгленка. Убавица! Flutter Wink

Тони, аз пък се надявам този път на секцио със спинална, не ща вече пълна упойка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт