ПЛЕВЕН - 98

• 12 117
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Честито на именниците! Да им е живо и здраво името!  bouquet
Валенце, много се радвам за Бубка! Чудесна новина! Hug
Митачко и Радост да оздравяват скоро!

Днес бях на ехо, заради утрешния БХС. Докторът ме обърка с неговото: "я, да видим как е днес момченцето..." Shocked Laughing
Аз го подсетих, че миналия път го е видял за момиченце, а той гледа, взира се и накрая каза, че се отказва да прогнозира какъв е полът на бъдещото ми отроченце. Да ми е живо и здраво, това е от значение. Simple Smile

Тина, Мирама, Дещо - много хубави снимки на чудесни дечица!
Сигурно забравям някой и нещо, извинявам се за което!

# 226
И аз видях тризнаците много сладки са Дара Вяра и Милен

# 227
Това е специално за всички майки на момичета,някой да го е купувал?
http://www.kasidabg.com/toys_bebata-kukli-igra4ki-aksesoari-products_id-9781.html
Голяма красота

# 228
Ох,Вяра била третата сладирана,голямо чудене падна Simple Smile И ние ги видяхме и даже се запознахме с мама и тати.Ей,много сладки цялото семейство,права си Грета Simple Smile
ЗА колички за бутане да кажа,че преди няколко дена купихме за подарък - има в една търговия за 35-36 лв. ако някой се интересува ще обясня от къде.Иначе са същите като нашите - нищо марково,но децата много ги яздят.
Валенце,аз  не разбрах какво е станало с Бубка,сигурно съм пропуснала,ще наваксвам,но все пак честито Simple Smile

# 229
За Панадола, доколкото си спомням в упътването пише че не е подходящ за деца под 3месеца и определени килограми.

nomadka, че Кирил не е ли малък още за такова камионче? ама де да знам де, аз просто тази година ги видях и ще купуваме на Калина, просто миналата година не съм обръщала внимание.
Малък е разбира се, но като всяка майка на гений и аз трябва да съм подготвена.  Laughing Laughing Laughing Четох препоръчват ги от десет месеца нагоре за прохождане първо, а по-натам просто за забавление. Sunglasses
На опаковката Панадол пише, че от вторият месец може да има прием едиколко си мл на едиколко си кг.
ДесиТ - тенкю за линковете, спести ми два часа ровене. Аз и без това като ме хване манията ровя с дни и после като всеки близнак си набележа поне десет различни и започва едно двуомене... Laughing Laughing Laughing В тая връзка се сетих някой да си е поръчвал от Редута басейн или поне да е чувал от свои познати за подобна поръчка и отзиви?
Ани доколкото разбирам баща ти е зодия телец. Те са отлични гастрономи и известни също със своята спестовност, както и влечение към скъпите неща. Примерно едно марково вино в комбинация целувката на любимата щерка биха били приемливи като качество + сантимент. Ако пък имаш заделени парички или някакъв плазмен телевизор, или депозит във високолихвена банка биха му паснали по сърце. Money
ДеЩо - дано е лека.  Tired

Тук на своя глава и за разнообразие ще ви цитирам един от най-любимите ми стихове(да ме видите и в по-такъв образ). Съответно заглавието е продиктувано от пожеланието на ДесиЩ:
Лека Нощ
Ти лека нощ ми каза, мила,
но лека ли ще ноща?
Щом двама ни е разделила
тогава ще е тежка тя!

Макар душата ти любяща
да чака края на ноща
ти с лека нощ не ме изпращай,
защото ще тежка тя!

Блазе на тез, които знаят,
че двама ще са през нощта!
Те лека нощ не си желаят,
но винаги е лека тя!

Пърси Биш Шели

# 230
  • плевен
Добро утро newsm51 Аз ли съм най-ранобудна.Не влизам редовно защото нямам време,но нека се оплача.Вчера паднахме вкъщи и си сцепи джуката.Аз се уплаших повече от малкия.Сега е подута и синя но се надявам след няколко дни да няма и спомен от това.Лек ден на всички Peace

# 231
Добро утро и аз съм се събудила рано в 7.15.То покрай малката и да искам повече не може.Ще се оправи малкия и ще му мине.На всяко дете се случва да падне.Ние към 10.30 ще излизаме.Количката ни вече е в летен вариант и на малката и е интересно да гледа!Лек ден на всички!

# 232
Цветето, устните или както ти ги наричаш "джуките" зарастват доста бързо. А двамата ли паднахте?

# 233
O, Никола даже е шит на устната. Свиквайте майчета, така ще е с момчетата   Hug

# 234
Добро утро!
Митко остана в свекърва ми снощи, за да не ги събирам с бебето. Все още вдига Т-ра, но ще се оправи, де.
Тъкмо се събрахме най-после четиримата и сега пак сме разделени. А той плаче ли плаче, че иска да е при бебето  Sad
Баща ми е малко по-добре. Има още изследвания, които ще се правят.
Уфф.....всички трябва да се оправят в най-скоро време! Задължително.

Деси, никаква кърмица нямам вече. Онзи ден за последно се цедих.

# 235
Задължително ще се оправите, Дикси!  Hug Жал ми за Мити  Heart Eyes

# 236
Бързо оздравяване на Митко и Радост. Дикси, дръж се мила  Hug
Валенце, страхотна новина за Бубка!
Номадка, много ми харесаха стиховете!

При нас новото е, че компютърът ни сдаде окончателно багажа. Добре, че от работа мога да ви чета по малко. Но се надявам до петък да сме се обзавели с нов комп.

# 237
Момичета,стискайте палци  Praynig
Сестра ми влиза да ражда.Приеха я в Ависа при д-р Славов.Ще ражда секцио.Лекарят казал,че е с високо кръвно и бебето е голямо и е решил секцио.
Моля се всичко  да е нормално и скоро да се похваля,че съм леля Simple Smile
A, и ако някой има помпа за продаване или поне за временно да ми пише ,моля Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 11:35 от Djina

# 238
Джина, стискам палци  Hug

# 239
И аз   fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт