Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 81

• 35 640
  • 368
  •   1
Отговори
# 150
Копривката- не ми харесва прическата на булята отпред. Като каска стои малко. Тая не е ли имала време да иде на фризьор да и подрежат бритона? Тя затова така е вирнала назад главата и наднича изотдолу....  Иначе в устата е много романтична. Може да отхапе главата на младоженеца наведнъж.... Много са готини. Харесват ми. Жълтеница ли ги е хванала , или е от телефона????? Ама че си..... що ти се връзвам да търся кусури.... Супер са си.....
Krische - ТАКА, по-ясно ли е????
blueeye - К`ви са тия работа сега??? Украса без торта и торта без украса???? Интересно включване....  hahaha

# 151
  • у дома
blueeye - К`ви са тия работа сега??? Украса без торта и торта без украса???? Интересно включване....  hahaha

Joy Joy Joy Благодаря за идеята  Crossing Arms
Krische, чак пък умопомрачителни  newsm78 Hug  bouquet

# 152
Копривката- не ми харесва прическата на булята отпред. Като каска стои малко. Тая не е ли имала време да иде на фризьор да и подрежат бритона? Тя затова така е вирнала назад главата и наднича изотдолу....  Иначе в устата е много романтична. Може да отхапе главата на младоженеца наведнъж.... Много са готини. Харесват ми. Жълтеница ли ги е хванала , или е от телефона????? Ама че си..... що ти се връзвам да търся кусури.... Супер са си.....

Охххх...бях я направила с високо чело, но докато и боядисвах косата черна щото беше побеляла и моят прекрасен син мина като фурия и ми бутна масата и булката се сдоби с юнашка черна резка на челото. Това наложи двата ката допълнителни кичури и остана без чело.
Вирнала си е главата щото се е надула като пуйка от кеф, но простено и е, незнае какво я чака от този паметен ден нататък. Като  прегори малко в брачния живот и ще смъкне главата надолу. Я го виж младежа, отсега си я е навел надолу, главата...
Така се смях на коментара ти за устата и, че разревах и без това киселото Анче.
А са оранжеви защото като тръгнах да добивам телесен цвят и на принципа проба-грешка докарах това и ми свърши бялото за изсвеляване   hahaha

Разгледха последните няколко торти...Ванче страшна гума, бравос!
Крисче, браво за Пух. И на мен много ми хареса този метод, мисля скоро да си измисля повод и да  го пробвам.
Куфара, Пух и компания, младоженците на Блю-то...абе супер сте, както винаги

# 153
Ванче, благодаря ти много Hug Мисля, че ми светва, но ми се струва малко количеството тесто, затова може би ми е странноо. Thinking Във всеки случай изглежда много идейно.

Блуто, ти пък не си ли ги намираш умопомрачителни newsm78 hahaha hahaha hahaha Аз ти ги харесвах и на предизвикателството, а пък тези са и с много приятен цвят, ама щом не си ги намираш умопомрачителни....... всъщност аз като с по-малко ум, лесно се умопомрачавм явно Joy Joy Joy Joy Joy Що не му извръткаш рози на мъжо, или ако не ще такива "лигави" неща болтчета и гайки и клещи му тури Simple SmileSimple SmileSimple Smile или там дзвъкни от типа с каквито се занимава като хоби, ако има такова де Simple Smile

# 154

Аз вчера цял ден разглеждах една книга на майка ми от далечната 19600000000 и незнам коя си година за сладкарство.Има много хубави примери за сметанови бордове и т.н и точно кое с кой тип накрайник се майстори.

Бъни не можеш ли да я сканираш  Rolling Eyes

Бобси, много хубава торта. Не виждам пресечена сметана. Аз съм ти голям фен,да знаеш.

Ох, чак ме засрами  Rolling Eyes  Шапката е станала супер.Трябваше да сложиш една кравичка измежду розите  Joy

Ванчее гумата е много реалистична, как си я докарала само.. Успешно търкаляне и внимавай да не я спукаш по пътя  Laughing
Tandoori благодаря ти за линка за Маккуина   bouquet

# 155
  • София
Браво, Копривке! Станали са точно, както си ги представяше. Мъжът е супер, особено прическата и погледа му се съчетават чудно:))) Много се зарадвах и на снимката, на която са на фона на Анчето:)))) Чудесен костюм си сппретнала на младоженека, а и всички детайли и на двете фигурки са от един стил...Само да попитам - (вероятно се налага да питам, защото днес се върнахме, оправях багаж и къща и леко ми се вие свят от пътя и променените температури) какво държи младоженекът? Чакам с нетърпение цялата торта:))))

Блу, фигурките са изключително семпли, с чудесни цветове и толкова мили....А розата на тортата...тя захарна ли е? За сърцето...Това е замазка от крема ли? Чудя се, ако беше украсена така с разбити белтъци и после малко да им се поизапекат (поизгорят) връхчетата...или пък да се постигне подобен ефект с крема и оцветяване...

Ванче, чудесен грайфер!!! Определено емблемата издава, че това е торта, но като цяло е изключително реалистична и е супер!

# 156
Копривкеее, ей страшни младоженци ша знаиш! Еми и аз като Ванчето само прическата на булката намирам за кусур, ама ти си го обяснила що така се е получило, тъй че ти е простено...Много са сладки, това черно, верно е много черно. Супер, аз не мога да го докарам с бъркани бои и това си е...

iskrone  не познавам много нинджи Laughing, ама търсих някви картинки, които могат да стават за трансфер но в общи линии са доста детски. Ето на костенурките Нинджа ето , намерих по-реалинистчно изображение, но според мен ще трябва да го принтираш и допълнително да го обработиш, да сложиш повече контури тук
или тоя

Блу, много яки фигурки. Личи си как младоженците са се изкефили, пък и като виждам поконата им е била в тон...

Пепи, благодаря за отговора за тортата.

# 157
  • София
Blue,  ами украсата, ако е нещо свързано с пролетта, ако щеш дори само ягоди ... или нещо само с айсинг? 

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 23:29 от Нори

# 158
  • София
Обаче, откакто не помня  кой /ама, да е жив и здрав/ каза за оная играчка в Джъмбо  и още същия ден сестра ми я закупи, си правя фитили с нея и ако трябва ги изтънявам малко.

Aз, аз!!!  Flutter Blush Абе душа, я върни сега жеста като ми кажеш какъв е крема ТУК? Блатовете са готови нали?

Копривке страхотни младоженци душа!!!   bouquet

Няма да продължавам поименно, че ще изпусна някой, а не искам да има пренебрегнати. Страхотни творения!

# 159
от готови платки и крем брюле+сметана+лимоново желе (получи се убийствен крем Crazy), 
Айде споредли крема де...
За украса едни хубави червени рози...може би

# 160
Копривке,Адаш май по/добре да кажа, много сполучливи. Аз младоженката бих я моделирала наново , ако има време. Плосък й е гърба. И косата не ми изглежда добре, малка е главата и ръцете малко рамо им трябва. Иначе браво! И аз имам да моделирам.
Блу, супер торта!

# 161
Ванче,гумата е досущ,като истинска Hug Hug Hug
Риен,поздравления за шапката  bouquet
Пепи,супер са компанията,както винаги  chef
Патривия,доста занимавка си е било за толкоз атрибута. Hug Hug Hug
Панадила,олио се слага към шоколад ,когато е за глазура Naughty
ДоняКопривка,специални подздрави от мен за младоженците и  аз чакам тортата с нетърпение Hug Hug Hug
Блу,мног интересно за свадбена торта.Изпълнениетоти е просто страхотно Hug Hug Hug
От мен торта ,ще има утре. Peace

# 162
# 163
Копривке,Адаш май по/добре да кажа, много сполучливи. Аз младоженката бих я моделирала наново , ако има време. Плосък й е гърба. И косата не ми изглежда добре, малка е главата и ръцете малко рамо им трябва. Иначе браво! И аз имам да моделирам.

мдааа, определено той стана по-добре. Нямам време да правя нова. Блъскам си главата върху автомбила на младоженците, който изглежда странно и мисля да го патентовам като дизаин  hahaha . Мисля, че е марка "ЛИЛИ"  Joy
Имам да правя или поне да опитам да направя едно човече Спортакус, трябва и блатове да опека, спрях се на Медовик за Спортакус  и Рафаело за сватбената. А и децата са болни, и двете, Ани дори е с темп.

Риен, аднах си ги във фаворитите и утре ще ги разгледам, благодаря  Hug

# 164
  • Vaudreuil Canada
Много сте заразни с тия китки ...
Ето да видите колко точно сте заразни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт