Гоблени-55

• 56 340
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
Инче следващото е това

и още няколко около него  Blush
Нали знаеш Дим води до пристрастяване  smile3506
Ани не си ме тормозила аз се радвам да помагам въпреки че не знам много и аз сега се уча  Peace

# 211
  • Бургас
И едно питане: харесах ето този гоблен: http://www.gobleni.info/index.php?option=com_content&task=vi … 686&Itemid=30
Но схемата тук е непълна. Има ли я някой и дали сте го виждали ушит? Благодаря!
Виж тук http://stitchfanclub.com/flowersbutterfly/page/20/

# 212
Една седмица нямах нет.... С такова нетърпение влезнах в любимата темичка и....
След всички забележки на мен лично ми се "уби" желанието да пиша в темата Confused
със сигурност ще "спестя" 3-4 страници и темата ще се изписва не за 5 дена,а за 10 примерно...

На мен също ми се уби желанието... Confused С цялото ми уважение към труда на Кетри и всички, които пишете тук, искам публично да ви се извиня.....че си позволих да пиша и сложа снимки, които не са по темата..... Те бяха просто почерпка  за именния ден на сина ми... И хиляди пъти съжалих, че съм го направила... повярвайте ми..... Ако съм предполагала някога, че темата за Гоблени може да ме разплаче...  ooooh!  Никога повече няма да повторя тази грешка и ще запомня правилата...  «ние тук шием гоблени и само това ни вълнува...» Съжалявам, но в момента нямам какво ушито да покажа... просто исках да се извиня!
Още веднъж се извинявам на всички!   Sad 

# 213
На мен лично ми харесва повече темата да е по-разчупена, а не зверски делова - само за гоблени. Шием гоблени, но сме хора преди всичко, нали?

# 214
  • в зоната на здрача
Айде пак започнахте... ooooh!

vvvitality ,чак от такова извинение нямаше нужда,
никой от тук няма да те линчува ,спокойно.
Всички сме черпили за децата си ,а и за свойте празници ,
ама решихме вече да не го правим...и толкова.

Айде стига толкова...те пляснаха с ръце и се прегърнаха. Wink Hug

Аз искам да предизвикам Нелчето с мечоците, Flutter,ако сега ги започваш да се приготвя и аз.
Не че нямам започнати,ама..

# 215
Добрутро  момичета! Hug
Към Ghibli- welcome
Snowdrop, страхотен усет имаш за дизайна! Признавам си, никога нямаше да се сетя тези тикви чие творение са! От тази случка с изненадващия дизайн на Вилер за мен донесе два важни извода:
1. На никоя тиква (или фирма Wink не бива да се гледа с предубедено око;
2. Щом дизайнерска фирма като Вилер предлага един гоблен да се шие по избор- с гобленов, кръстат или вилеров (за носталгично настроените)  бод- значи (почти) всеки гоблен, предназначен за шиене изцяло с гобленов бод може да се шие с кръстат бод или обратно. При това без риск за крайния резултат. И естествено, с подходящ подбор на панамата.
Ето ги трите варианта на тиквите ми:
http://www.wiehler-gobelin.com/garden-c-5.html?page=5&language=en&sort=2a
Странна работа, имам предпочитание към едни дизайни, и накрая хлътвам по Вилер. Ми то при мен с гоблените, както и с мъжовете- моят идеал е нисък, кривокрак и синеок, пък все на атлетични брюнети попадам Rolling Eyes Joy
Белла, благодаря ти! Heart Eyes Ние сменихме Мадейрата с ДМЦ; задоволително близко конче намерихме
Неличка, браво!  bouquet

# 216
Mira, Anonimka мерси за инфото момичета  Hug.

Анонимка, харесах си двата, който си показала (Secrets, First date) и понеже предположих, че са ти в линка схеми опитах, ама то на непознат за мен език  ooooh!. Би ли ми дала и техните схемки моля и мерси предварително.

И до всички, които участват в томболата - вече време ли е да пращам подаръчето? Нямам търпение  Blush, това ми е първа томболка и ми е много интересно.

# 217
didims , този куч много ми се хареса.

Неличка , "Ангелинка"  е разкош.

Аз боцкам подаръци.Вчера оформих една картичка.Исках да е по-разчупена,нетрадиционна,ама май не ми се получи.Дайте някоя идея.

А този кактус го ши майка ми,докато чака да и купя конец,да си довърши един зимен пейзаж:

# 218
Добро утро, момичета!
Vvvitality  Hug усмихни се и по-весело не се обиждай, не е насочено конкретно към теб, всички сме слагали снимки  Wink, аз предлагам да използваме Календара по предназначение и там да се поздравяваме. Peace

Кетри приготви се да сборим мечоците  Sunglasses, започваме, нали?  Crazy
Прасчо  Hug харесват ми твоите изводи  Thinking и за мъжовете и за гоблените  Blush
Сисаче  Hands Clap
Хипатия новият ти проект на Дименшън ли е?
Приятен ден на всички! Flowers Bouquet

# 219
  • в зоната на здрача
Нели готова съм ,днеска ли започваме или утре. Thinking

# 220
samokovi, тук са схемите ако имаш регистрация пиши ще те добавя към приятелите си

sissak картичката ти е разкошна какво не ти харесва
неличка страхотно ангелче  newsm10

# 221
Здравейте мили момичета! Искам да попитам някой шил ли е оригинал на Elsa Williams. Гледам ето тази схема:
http://picasaweb.google.bg/zhanka6/TheOldCafeeShop#
в ключа са дадени броя на конците. Чудя се при нейните комплекти, колко са дълги конците, пак ли около 90 см както при Дим. и са в 6 ката.

# 222
неличка,
 на Ланарте е.

# 223
неличка,ангелинка е   п р е л е с т н а
vvvitality, Hug bouquet Heart Eyes
Anna Stefanova,не се притеснявай и аз така бях изместила на сантиметър от края едно бебче,приших парче панама и след рамкирането нищо не си личеше Peace
сладурковците в рамка са чудесни Grinning
sissak,аз много харесах кошничката,хубаво,пролетно настроение ми носи  Peace
...и кактуса е много хубав,а ти вземи се забави още с купуването на конеца,жената сигурно ще сътвори още нещо красиво Grinning Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 11:32 от bella_

# 224
  • с.Николово, обл. Русе
Sissak може да залепиш една от онези малки калинки или четирилистни детелинки, които се поставят по букетите, а и много от момичетата декорираха с тях великденските картички; или преди да сложиш гобленчето да залепиш от вътрешната страна на прозорчето цветна тънка панделка няколко тона по-тъмна от цвета на картичката - да стане като тънко паспарту. Надявам се да ме разбереш, защото не мога да обяснявам хубаво.

Неличка и твоята Ангелинка е станала много хубава.

Общи условия

Активация на акаунт