Гоблени-55

• 56 331
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета,
поздравления за показаните красоти!   bouquet
Аз искам да помоля за схемата на този гоблен

обаче ако може да не е в РМ (такава имам ама немога да я разпечатам, че в къщи нямам принтер).
Ще ви бъда много благодарна!

# 241
Ето тук я качих  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=371286&pid=12252579  Дано да ти е от полза! Peace

# 242
Марулче, за ангелчето мъжо каза- Много е хубава, въпреки че е розова като прасе и рижа като неуспешно изрусено циганче  Shocked, но иначе ми харесва.  hahaha Joy
Гешче и аз се радвам да те видя  Hug
Генико  smile3501

# 243
didims , anonimka, много ви благодаря, схемите са точно тези които търся, ей, страшни сте  Peace

# 244
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Момичета, имам още един въпрос. Гоблена със сватбените ръце на каква Аида да го шия?

# 245
  • Плевен
Момичета много ми хареса  този гоблен  Peace .Има схема но не се отваря  ooooh! newsm78. дано някой има схема ,ще му бъда благодарна!   bouquet

Предварително се извинявам за големината на снимката , но така я свалих  Embarassed

# 246
как така да не се отваря?
Да не е pdf файл?

Дуданка,
 на Аида14, бяла

# 247
  • Плевен
Хипатия  Hug ето пробвай и ти .Предварително благодаря  bouquet

http://bagira49.gallery.ru/watch?a=sPT-b0tl

# 248
  • Пловдив
Добър вечер, сладурки  Hug
Искам да питам, на сватбеното гобленче от какъв материал ще си направите самото сърце  newsm78 не се сещам по какъв начин би могло да се направи и как да се закрепи, на оригинала залепено ли си е?  Thinking

# 249
pepen,
аз не виждам проблем.
Ще сваля частите и ще ги кача някъде , за да ги свалиш.
Само дето са доста големи:)

Ето ги. Огромни са:)

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 09:59 от Хипатия

# 250

Goody беше така любезна да ми прати двата залеза с лодки, за което й благодаря   bouquet
Ако някой друг се интересува от схемите, може да ги свали от dump.ru: първи залез и втори залез.

Файловете са .rar, вътре добавих и тези схеми, които имах - на практика са същите, но с малко по-различен размер. Не можах да преценя кои са по-добри, а пък и колкото повече, толкова повече  Wink

Днес изтеглих една страхотна колекция схеми на Heritage от torrents.ru и искам да споделя линка: тук. Тъй като помня, че Иваничка си търси Стоунхендж - проверих, и тук е отрязан. Но повечето схеми са с много добро качество, има и някои стари, по-трудни за намиране, а файловете са систематизирани удобно.

Не знам дали си личи, но явно съм от онези, които се вманиачават да колекционират схеми за няколко живота напред Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 00:35 от Ghibli

# 251
Добро утро

и успешен ден Heart Eyes

# 252
  • Плевен
Добро утро Simple SmileБелла благодаря за кафенцето  Hug
Хипатия-благодаря за схемите.  bouquetДа наистина са огромни. #CrazyСигурно и при мене така се получаваше и затова на екрана не се виждаше нищо и аз останах с впечатлението че не се отварят.  Rolling EyesНо при другите нямах такъв проблем.След като ги свалих всичко си дойде на място,само дето са 12 на брой. Mr. Green

# 253
Добро утро момичета!
pepen и аз си го свалих този залез много ми хареса  Hug
bella_ благодаря за кафенцето
Поръчах си на Димеишън гобленче от Варненска фирма/тук май го бяхте дали сайта/ в петък ще си го взема от куриера и ще ви го покажа дано се справя  Rolling Eyes
Вчера си събрах гоблените които ме чакат в една чанта ми още малко магазин мога да отворя  Mr. Green Кога ще ги шия не знам   ooooh!

# 254
само дето са 12 на брой. Mr. Green
14 са.
Предполагам монитора ти е с по-малка разделителна способност и не виждаш крайните в дясно. Намали екрана на Експлорера не знам кой ползваш, за да ти кажа как и ще се видят.

Я да пробвам да ги преподредя в поста си..

Общи условия

Активация на акаунт