Гоблени-55

• 56 370
  • 437
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Малко коте видях някакви моливи в магазина на ул.Мадрид бяха 3или 4 брза 12лв ако се не лъжа ама беше март месец.Можеш да провериш и там

# 361
  • Popovo
Здравейте.Отдавна несъм писала,но редовно ви чета.Има няколко въпроса.Изтеглих си Двете програмки Pattern Maker  и PCStitch Pro 9,но проблема е с втората програма.Когато реша да отворя картинка от моят компютър ми излиза празна страница. С ПМ се научих доло горе как да работя но с ПС нищо немога да разбера.Къде бъркам?
  И другото което искам да попитам.Докато бях във Варна видях магазин за гоблени,на който пишеше,че са вносители на Дименшън за Бг.Наистина ли е така?Оригинални ли са гоблеите на Дима или някаква българска комплетовка?Жената с която говорих беше много любеза и ми каза,че могат да ми доставят всеки един гоблен който пожелая.Имали някой пазарувал от този магазин и какви са ви наблюденията.Като се върнах назад из темата си мисля,че скоро бях срещнала да се споменава този магазин,но неможах да прочета какво пише,просто нямах нужното време.
 Embarassed

# 362
mama_vesi ,

Щом питаш,значи вече имаш време да прочетеш.Върни се маааалко назад  Peace

# 363
  • София /Абсурдистан
Didkin,розата е много хубава.

Лейди,качвам ти ръководство за ПМ - дано ти е от полза:

http://depositfiles.com/files/dvzec6uek
Мерси   bouquet сега ще я боря да видим дали ще се справя.

# 364

И другото което искам да попитам.Докато бях във Варна видях магазин за гоблени,на който пишеше,че са вносители на Дименшън за Бг.Наистина ли е така?Оригинални ли са гоблеите на Дима или някаква българска комплетовка?Жената с която говорих беше много любеза и ми каза,че могат да ми доставят всеки един гоблен който пожелая.Имали някой пазарувал от този магазин и какви са ви наблюденията.Като се върнах назад из темата си мисля,че скоро бях срещнала да се споменава този магазин,но неможах да прочета какво пише,просто нямах нужното време.
 Embarassed

Оригинални са, но голяма част от тях може да се намерят доста по-евтино в е-бей, зависи какво точно те интересува.

# 365

Това е за Муци - Прасчо, сега попаднах на него

http://lana62.gallery.ru/watch?a=MSe-cqWx#feature=mainlist

# 366
# 367
зна4и това е моя първи дименшън. ура!!! даже не помня откъде го дръпнах , но страшно много ме заплени с тези цветове. е не е оригинална комплектовка , аз го запо4нах с дмц  , но се надявам пак да стане красив. при първа възможност ще ви покажа как се полу4ава при мен.
вярваите ми в момента съм на седмото небе! newsm44

Браво! Страхотен избор, и аз много го харесвам.

Ето го ушит :

не от мен за съжаление  Grinning, но е в близките ми планове  Simple Smile.

# 368
Ето ме и мен отново  след една хубава почивка .  Прекарах 5 дни в Пловдив  и  7 дни в София . Нямах време за шиене, но сега ще наваксвам . Утре или във  вторник пращам подаръчето . Впрочем  сестрата на приятелят ми си е взела  едни минита  на една фирмичка "Теди"  -ни ви ги препоръчвам , комплектувани са с различни марки конци . Иначе са за по 3 лв. 

# 369
Мацки, баронесата има още един сайт, може и да го знаете , де :

http://baronesa.ucoz.ru/load/ всичко е в РМ , много бързо се тегли иначе.

# 370
Опитвах се да намеря това
  но , уви не го открих  Sad твърде е нов явно този ...  много ми харесва  Heart Eyes
Но намерих леопарда

ето тук го има : http://dump.ru/file/895212

# 371
Здравейте и от мен!
Включвам се да ви покажа едно етапче от това което правя в момента.След колебания от моя страна какво да захвана (всичко ми се иска едновременно да шия) се захванах с нещо което отлежава дълго в шкафа, ето го и него казва се "утро в планината"

трябва да стане това: http://media.snimka.bg/3036/012327639.jpg

Малко ме измъчва че има много трева, храсти и боцкане но харесвам резултата много.

Поздравявам и всички вас за показаните прекрасни гоблени!  Hug

# 372
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте и от мен!  Hug

Прекрасни неща показвате. Човек да се чуди кое по-напред да захване да шие и кое по-напред да довърши. 
Аз се влача като охлюв със зодията на мъжо. Ето я  и нея

Но се надявам при всички случаи да стане за рожденния му ден, който е през септември  Laughing
Аз утре пращам подаръчето! Гответе се!

# 373
  • варненка от София
Лодките няма как да ги намериш, това са от есенната колекция, която още не е излязла  Wink

А иначе тигърът е старичък дизайн от златната колекция на Дименшънс.

Цвете, макар че не харесвам вече гоблени на разграфена панама, това утро в планината се оформя много добро.

# 374
Аз пък имам една молба , към дамата чиято  жертвичка съм.  Ако пуска подаръчето ми по пощата  нека да е така че да го получа на  20 или 21  ,защото тогава ще имам възможност да го взема.  Благодаря предварително .  Работата ми е такава , че не мога да излизам по времето когато работят пощите.

Общи условия

Активация на акаунт