Банята,10та тема

• 72 835
  • 527
  •   1
Отговори
# 315
Нещо ми 'замириса' на реклама

И на мен също, обърнаха го на чат май Naughty

# 316
Нещо ми 'замириса' на реклама последните няколко постинга...потребители с по 2-3 мнения си разменят линкове на една определена фирма за душ-кабини.

Не бих си позволила изобщо да правя реклама на определена фирма!И да ви кажа следя ви темата отдавна!Попитах за определен модел кабина,преди ден....но никой с нищо не помогна.Вчера обиколих 10 магазина, разгледах два пъти по толкова сайтове и мога да кажа,че определено на мен акванова са ми доста скъпи.Но вчера попаднах на тях в Люлин, а въпросните tuti,vlastoеva и gigabiga питаха и им дадох линк от моите впечатления, за нещо което те търсят. Никой не помогна на мен, а защо аз да не се опитам да дам нещо като инфо.Никой не е задължен да купува,нямам и рекламна агенция! Laughing

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 10:39 от mecherali

# 317
И аз не мисля че спамим или се прави реклама
Аз също пиша в тази тема и я следя редовно Rolling Eyes
И снимки съм ви показвала.Сега съм на вълна душкабина и шкафче.Какво лошо има в това да си разменяме линкове Rolling Eyes

# 318
Здравейте, момичета!
От доста време ви чета. И на нас в скоро време ни предстой да правим баня. Избрахме плочките, но още нищо не сме купували. Все се каня да правя проект, но нещо не можех да се оправя с програмите  Embarassed Вчера обаче сестра ми изнамери някакви уроци на български и вечерта се залових с така желания проект. Забавлявах се с програмката KitchenDraw. Ето тук можете да видите опитите ми за проекта, не е изцяло довършен, но се добива бегла представа - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385725&pid=12731081.
Имам обаче няколко въпроса - не можах да си сложа душ на стената, нещо се бият с паравана ли какво и все стой зад стената. Също така незнам как отрежа плочките с неправилна форма, тъй като сухата част ще бъде със сини плочки, но тези на пода покрай параванчето нещо ми се опират. Ами май това засега не ми е ясно, моля ако може някой да ми помогне, благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 10:57 от бебка и бебко

# 319
  • Бургас
Здравейте момичета! Труден и изморителен е ремонта, когато правиш всичко сам, без намесата на майстори ooooh!С моят мъж се наехме да се справим двамата. През деня на работа, вечер и през уикенда на апартамента...Бавно, уморително и на моменти изнервящо, но поне знаем, че ще бъда така, както го искаме двамата! FlutterБанята ни е готова и много се гордея с нея. Мъжът ми никога не е редил теракот и фаянс, но се справи блестящо със задачата Heart EyesЕто, вижте!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384461&pid=12663620
Дано хареса и на някоя от вас Hug

# 320
Наистина се е справил страхотно Party
Много ми хареса мивката и тоалетната, супер интересни са. И плочките са екстра (и нашата баня е оранжевка). Абе супер   bouquet

П.П. Май кухнята ви е доста голяма Sunglasses

# 321
just_you Браво на вас! Плочките са много хубави, на мен флоралните са ми любими!
Ето малко снимки и от нашата баня, не е накичена още, остана и един шкаф- огледало да сложа, и само огледало в пералното. Не ми харесва че майсторите ми направиха тези дебели фуги, ама........беше късно. Ще гледам да не им обръщам внимание  newsm08
Баня с тоалетна и перално помещение с още една тоалетна , от тук на татък http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385763&pid=12732351

# 322
just_you много ми харецаха снимките на банята ти и най-вече плочките. Много свежо решение. Поздравления за добрия избор  newsm10

# 323
  • Бургас
Наистина се е справил страхотно Party
Много ми хареса мивката и тоалетната, супер интересни са. И плочките са екстра (и нашата баня е оранжевка). Абе супер   bouquet

П.П. Май кухнята ви е доста голяма Sunglasses
Евче, благодаря ти! Hug Мивката и тоалетната ги намерихме в интернет. Това е официалният им сайт: http://www.morvaridsanitary.com/, а в София имат склад...
На кухнята това й е хубавото, че е отделно помещение/ 13m2/. Винаги съм си мечтала за самостоятелна кухня Simple Smile

# 324
  • София
just_you, любимото ми оранжево Simple Smile Прекрасно сте се справили, чудесна ви е станала банята! Браво на мъжа ти!!!

elena230479, и твоята ми хареса много и хич не ми изглеждат дебели фугите.

# 325
  • Бургас
just_you Браво на вас! Плочките са много хубави, на мен флоралните са ми любими!
Ето малко снимки и от нашата баня, не е накичена още, остана и един шкаф- огледало да сложа, и само огледало в пералното. Не ми харесва че майсторите ми направиха тези дебели фуги, ама........беше късно. Ще гледам да не им обръщам внимание  newsm08
Баня с тоалетна и перално помещение с още една тоалетна , от тук на татък http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385763&pid=12732351
Елена, страшно ми хареса банята ти!  bouquet
Много харесвам тези шоколадови нюанси, а за фугите...нищо! Когато всичко приеме окончателния си облик, едва ли фугите ще правят някакво впечатление Wink Нашите на пода в кухнята са същите, дори и още по-грамадански, ама... Laughing

# 326
Елена страхотна ти е банята Grinning Поразгледах и другите снимки Embarassed
А кухненските шкафове с цветето са...супер Wink

# 327
  • Велико Търново
just_you, страхотна баня, да не говорим, че сами сте я правили.
Искам да Ви попитам нещо. Някоя от Вас шила ли е завеса за баня, защото стандартните не ми пасват? Трябва ми с дължина 2,30. Моля да споделите какъв материал сте ползвали, както и всяка друга информация, която смятатя за полезна. Благодаря Simple Smile

# 328
mimi4ka искам най-обикновенна лира, но най-важното е да топли, понеже прочетох негативни мнения. А имаш ли представа къде се продават?
Ние още не сме я почнали банята, но вече си харесахме плочки, трябва майстора да дойде и да изчисли колко ще ни трябват, купихме само едно вградено казанче. Като има напредък ще ви пуснаснимки с проект.

Каква да бъде лирата зависи от помещението и от топлината нужна да отоплиш даденото помещение. Ето сайт, в който можеш да разгледаш лири:  www.cordivari.it Мисля, че имат представители и за България.  Hug

Имат представители в интернет излизат като напишеш cordivari - дистрибутори примерно. Но лирите им са колкото хубави, толкова и скъпи  Mr. Green
Иначе за нещо по-нашенско : www.toplomashinex.com   Имаха добри цени, но информацията ми е от преди няколко години. Сега като гледам имат вече и доста дизайнерски модели. Не знам как вървят като цени. Сещам се за още някои вносни варианти, но като цени са като cordivari, а не са по-хубави от тях  newsm78

# 329
Много хубав дом......страшно ми допада вкусът ти.
Моите поздравления  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт