Банята,10та тема

• 72 854
  • 527
  •   1
Отговори
# 345
elena230479, и на мен много ми харесаха плочките. Не че чуждите мнения имат значение, но браво!

# 346
  • Варна
Добре де, дават това, дават онова, но чие производство са, така и не казвате Simple Smile И плочките и санитарията и тея 4 торби лепило .. Все пак не искаме да се набутаме с 600/700 лева и след някой друг месец да ми се начупят плочките или да се отлепят, да се скапе казанчето или да ми ръждяса смесителя, нали ?!

Добре де, с питане в магазина ще се разбере за производителя, нали?  Wink

Видях, че  на по-скъпата баня мивката и моноблока бяха на Идеал Стандарт.

# 347
  • Шумен
Плочките са на КАИ Шумен. Серия Осака е по-скъпата баня.

# 348
  • Beyond the Frontiers
От два дена гледам плочки, ужас - ориентирайте ме моля като качество, кои са добри. Испански, турски, български?
Харесвам плочки на синтни правоъгълничета, които имитират мозайка. Дали цена 35 лв на квадрата е ок.

# 349
Вчера сложихме новите тръби. Помагах на майстора, да се похваля  Mr. Green

Сега сме пуснали водата по тях, следя дали всичко ще е наред ... и ще мажем.

# 350
ОК е цена от 35. Аз взех онзи ден за 31.50 тези в кармин и бяло.

# 351
Вчера сложихме новите тръби. Помагах на майстора, да се похваля  Mr. Green

Сега сме пуснали водата по тях, следя дали всичко ще е наред ... и ще мажем.

А какво стана с подреждането на плочките? Имаш ли нужда от помощ?

# 352
Ето снимки и от мен.Вече приключваме с плочките.Лутахме се много в избора на кабина, но накрая решихме да вземем тази в албума...С ограничен бюджет, това можем да си позволим.Харесахме и една друга, няма да споменавам фирма, да не ме заподозрат в реклама, но беше доста скъпа.Наистина човек не трябва да прави компромис с качеството и затова не взехме от съвсем евтините и Китайски, но то пък какво вече се прави на друго място ThinkingТази беше около 700лв., но поне е без омразните за мен профили Wink.Ще сложа снимки като завършим дано да стане добре и,  да дам идея на някой Peace.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387202&pid=12807345

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 22:49 от mecherali

# 353
Иска парола за да се разгледа албумчето Rolling Eyes

# 354
  • София
Иска паролааааааааа  Cry

# 355
Дай парола,че ще умрем от любопитство Sick

# 356
  • Beyond the Frontiers
ОК е цена от 35. Аз взех онзи ден за 31.50 тези в кармин и бяло.
Много са хубави тези, и аз ги харесах. Но банята ми е доста малка и ми се струва, че такива по-наситени цветове ще я смалят съвсем. Спряла съм се на бежово, бяло, ....и така модерното бронзово и златисто.

# 357
нашата баня също е малка. Ще преобладава белият цвят. червените ще ги сложим на пода, както и първия и последния ред на стените. Мислех и аз в кремава посока, но решихме, че този кармин ще придаде малко свежест и светлина вътре. За да не е много шарено, избрахме плочка, която е семпла. Цялата е мат, а цветята са направени гланцирани.

# 358
  • София
jj okocha, мисля че съм ги виждала тези плочки (или поне подобни съм виждала), много са елегантни, много ми харесат.

mecherali, хайде де, отключи този албум или ни дай парола, че съм любопитна да разгледам Simple Smile

Нали ви се похвалих, че след цял месец чакане, си получих най-сетне плочите и като ги разтоварихме, се оказа, че едната декоративна плоча са ни я дали пукната. И разбира се, понеже не сме я видели в магазина (представете си как вадя 20 квадрата плочи, една по една и ги оглеждам в магазина!!!) не ни я замениха, та се наложи да купуваме друга. Не ме е яд толкова за тези 40 лв., колкото за това, че чаках цял месец и накрая получавам счупена плоча и то от декоративните!
Хайде, споделих с вас, пък дано ми мине яда!

# 359
  • Beyond the Frontiers
Добре, плочките ще изберем. Може ли да ме ориентирате, колко се плаща на майстора. Говорим за София. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт