Май дойде, а малкото ни февруарче си мечтае за море !

• 10 764
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
Фокси много се радвам за добрата новина  newsm51 newsm51 newsm51. smile3501
Коте за количките които си си избрала не си взимай втория модел мисля че беше Рапидо,много е неустойчива и се обръща,моя приятелка има такава и редовно като остави бебата без надзор за две минути и тя като се мести и тръшка в количката тя залита назад и пада ,добре че детето е вързано с коланите че не ми се мисли ooooh! .а тази на Хаук която Гери Колева ти е показала е много яка (според мен де ),моята комбинираната ми е на тази марка и нямам никакви забележки към нея а и като гледам цената и е много добра.Успех в търсенето и дано намериш нещо което да е хем качествено,хем евтино и най вече да ви е удобна .

# 151
Фокси,супер новина!!!!!!Ех,Насето как ни изплаши!Да го нацелуваш силно и него и Гошко  Heart Eyes

Ние пак излизаме да пазарим,че ще имаме гости и после ще чета  Simple Smile

# 152
ФОКСИ МИЛА РАДВАМ СЕ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД С НАСЕТО,ПРЕДСТАВЯМ СИ КОЛКО СТЕ  СИ ОТДЪХНАЛИ С ТАТИТО Hug
Аз незнам къде се намирам днес,такава сватба такова чудо,страхотно си изкарахме smile3521милото само вървеше и се хвалеше със снимката на малката и колко бил щастлив.вчера с ожени негов приятел който никой не е очаквал да е пръв в комоанията им от детство,а ние сме  първите с дете(а мойто мило е бил все на черешата и всиччки се чудят как и той стана баща)беше ужасно готино събраха се всичките дето са раснали заедно.искам да задам един въпрос"кой хвана букета?"азззззззз Wink е сега вече няма къде да ходи.ша ма взима marriedама каква борба беше,пребих 2-3 девойки но си го хванах Joyприбрахме се в 4през ноща и съм станала в 9 обаче така се рзтоварих за 1 година напред.малко нпо късно и снимки ще кача да гледате Wink
ГЕЯ голяма радост си изживяла Hugкартичката е разкошна.
ДАЯ9 честит рожден ден на патерици,бъди много здрава и обичана newsm51
За ревността и аз ревнувам,особено от някои хора,за които имам да разказвам но сега няма да си развалям деня,само да ви кажа че и дадох тотално червен картон,това беше край с добрия ми тон Naughtyсамо ме е яд че милото се тормози и ние двамата сее поскарваме заради нея(свекърва ми)но аз поставих най накрая нещата точно иясно аз или тя.
по късно пак ще се включа целувки

# 153
Здравейте мамчета   bouquet
Ние днес правим 3 месеца и искам да ви почерпя по традиция с торта домашно производство  newsm47

Фокси много се радвам за вас  Hug Hug Hug

# 154
Фокси, мила, новината е повече от страхотна  Hug Много се радвам, че съмненията се опровергаха   bouquet

Теди, честит мини РД  newsm38 newsm38 newsm38

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 15:01 от geri_kkoleva

# 155
Мама Пети – универсални комарници има в Пигис Хаус.

Карбо – има едни устройства на Чико, които гонят насекомите с ултразвук. Струват около 20 лв., има за контакт (за стая), и на количка на батерии, с щипка, за да се закрепва. Не знам още дали са ефикасни, но аз имам. Със сигурност има в магазина на Нишава – Baby kids Shop.

Коте, казвай кога можеш да минеш към южния парк или ако не ти е удобно да изпратиш мъжа ти ако искаш, за да вземе чадърчето, че да си го позват, вече е много слънчево.

Фокси, много ме зарадва новината за Насето. Да са живи и здрави и двамата ти прекрасни сина, да ви слушат, радват и ядосват още дъъъъъъълги години  Hug

Алхимиче - браво за разтоварването и веселбата и най-вече за букета   bouquet И ние не сме женени, а казано честно на мен много ми се иска да се оженим....

Ако утре ще има мини-среща в Южния следобяд - казвайте, и аз съм на линия.

Гери, видях, че си предложила на Ина да и поръчаш количка от немския сайт. Може ли и аз да изнахалствам и да се включа, че съм си харесала една активна гимнастика на Фишер Прайс и няколко други неща. Има ли значение колко ще е тежка пратката за цената на доставката? Ако е така - ще си доплатя каквото трябва. Може да направиш регистрация с мой мейл ако искаш, нали е по-евтино за нови абонати  Rolling Eyes

Айде приятни разходки на всички  Hug

# 156
Мечи, пратката трябва да е до 30 кг максимум така че няма проблем  Peace Да изчакаме да видим Котето дали ще си хареса, ако ли не ще ти пуснем поръчка, нямаш грижа  Hug

# 157
Фокси, много се радвам, че Наско е добре Hug
Гея, подаръкът на Алекс е страхотен Peace
Нашата разходка днес мина, много горещо станало навън, направо слънчасах Crazy
Моята беба още с дълъг ръкав я извеждам, ама постепенно ще трябва да преминем към късите.

# 158
  • София
ФОКСИИИИИ, знаех си аз че няма страшно  Hug

Joy мен така ме разкрасиха, че сега малката сигурно е в стрес Simple Smile Ама така е като не бях ходила 4-5 месеца... лицето ми е като г*з в момента Grinning
А пък аз преди малко й показах крачетата й - накарах я да си лапне палците Simple Smile и тя всеки път се изненадваше, беше супер смешна - лапва единия и веднаха АУ - явно усеща Simple Smile
После известно време си ги гледаше, ама сигурно ги забрави вече Simple Smile

комарници универсални има наистина в Пигис, струват 7лв... и са СУПЕР!!! Мечи, мерси за инфото, ще я видя аз тази джаджа Simple Smile

Аз започнах да го обработвам милото за къс ръкав, ама много се дърпа... студено щяло да й е още... ама той като е на работа няма как да види.. Wink Така че още във вторник ще открием сезона /стига нещо да не се бъгне времето де/

bouquet от нас с малката бубка и до скоро Simple Smile

# 159
  • Стара Загора
Ох,направо ми олекна  Hug Фокси ,миличка толкова се радвам за Насето ,че е добре  Hug Знаех си ,че е фалшива тревога  Hug

# 160
Привет с едно бързо включване между разните задачи които съм подхванала из къщи  Crazy

Фокси, много се зарадвах за теб и Насето че всичко е спокойно и няма проблеми, това е прекрасна новина наистина   newsm68 Нека да са здрави, силни, игриви и весели и двамата ви малки красавци и да ви носят  много любов и безброй радости  family

Wondertady
честита 3та месечинка на твоето сладко бебче, да е живо и здраво и много да те радва!!!
Честито и на другите бебчета които днес празнуват нова месечинка  Hug

Моя малък голям лакомник тази нощ ми е украсил малко едната гърда, направил ми е смучка около 1см днес имам  едно лилаво кръгче под ореолата  #Crazy,  той мъжа ми го видя сутринта и се чудо какво е, ами какво друго освен дело на бебока  hahaha в последно време често го взимам при мен на леглото че ми е по-удобно през нощта, като го кърмя легнала и заспиваме заедно, а като се събуди по някое време вместо все да ставам направо му давам гърдата и той си суче, Но явно съм била задрямала и не съм го усетила а той не е уцелил зърното и е засмукал където е хванал  hahaha

Гея, чудесен подарък ти е направил товя син, много е  трогателен Heart Eyes

Аз досега не съм се замисляла и докато нямах дете не бих могла да разбера каква радост за майката е когато детето й показва че я обича със своята невинна детска обич, но сега вече си мисля че може би едно от най-прекрасните красиви чувства за майката е да вижда че детето й е щастливо и й показва че я обича и търси майчината топлина и близост. Heart Eyes

Като става вече толкова горещо си мислех да ви попитам дали не е необходимо вече да се слага на бебешкото лице някакъв слънцезащитен крем, newsm78
аз предпазвам Дани в количката да не го напича директно, пък и той доста се дразни от слънцето като е буден, само като спи лего го откривам от покривалото да го огрее малко слънцето.

# 161
Привет момичета,

Моля, кажете какво да пия.
Расте ми мъдрец и ме скъсва...имам темпалгин и аналгин (и течен). Помощ Confused.

Иначе сме добре, тук времето е лошо и си седим вкъщи. Дано утре е по-хубаво да излезем на двора на въздух.
Лека вечер, ще се къпем след малко  Heart Eyes

# 162
ioli .за съжаление май не можеш кой знае какво да пиеш,но и трудно минава тая болка от растежа на мъдрец дори и от силни лекарства(ти нали кърмиш),на мен моя стоматолог навремето като ми тръгнаха (а те ми растяха заедно и 4те Crazy)ми разряза венците за да пробият по лесно.но това облеекчава само ако още не са ти пробили.
 wondertedy7  честита ви месечинка много да радва мишлето и да те слушка.  bouquet
айде сега на снимките Laughing

# 163
айде пак Confused

# 164
Алхимиче, чакаме снимки от сватбата Laughing Фокси, знаех си , че ще е фалшива тревогата!  Hug Да са ти живички и здравички  Heart Eyes
ioli може парацетамол да пиеш със сигурност, но за др нищо не мога да кажа. Питай лекарят на детето.
 И аз да споделя мнение по актуланите ?, че преди все нямах мн време.
За работата- аз напуснах моята в Булсатком, защото заминах бременна за Англия и си плащах осигуровки към на бащата фирмата. Няма кой да ме викне, ами трябва да си търся аз нова  Laughing Ще гледам малката докато се появи нещо интересно.
За ревността- няма от кого Laughing, сама сам с нея 6 от 7 дни в седмицата.
Днес си направихме голяма разходка в Бургас. Вече съм придобила тен на ръцете и деколтето от разходките през тази седмица  Joy
За обличането- с боденце с къс ръкав, панталонки и отгоре нещо задължително. С нещо късичко по- късно, че нямаме още 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт