а на свеки може верно да й е дошло повече слънцето. при нас наобратното и определено смешно:

, дали пък наистина не е вирус, ами си е от времето и е алергична реакция
. ПРИбрахме се нахраних я, направихме инхалация и я сложих да спи, точно заспа и носът и пак се задръсти и се разкашля, даже замалко да повърне, вдигнах я, чистихме нослето със стеримара и помпата и пак я сложих, дано е заспала пак. ПАк се притесних. Иначе купих тинктурата и сега като стане я почвам и с нея.
, досега не ми се беше случвало и да Ви кажа направо съм изумена, аз ли съм зле и нищо не разбирам, горките ни деца, учебниците и тетрадките са им страшно неразбираеми, условията са на принципа иди се сети, по пет пъти аз ги препрочитам и направо гледам като теле в железница.
ГОре долу ги порешихме задачите, но за една не мога да се сетя.
Вярно че аз с математиката съм зле, ама чак пък толкоз. 
и как само се карат когато единия иска едно да гледа, а другия друго
ДОбре, че този телевизор е само за тях, ние си имаме друг в кухнята иначе просто незнам къде ще му излезе края. 
.
А Кая много ме изненада с реакцията си, радва й се много , но е неочаквано нежна и внимателна към бебето.
.Този път поне вкъщи са на моя страна , обяснявах се тая вечер колко съм объркана и ме подкрепиха да не давам антибиотик още.Сега няма температура , дано не вдига тази нощ.Препоръчани теми