Майско слънце игря, ЮЛЧЕТО тича за игра!

• 11 255
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Дани, страшен е Ицо  Grinning

Мими, напоследък сякаш се разяде повечко моето дете - сутрин си закусва 1 купичка, после плод, на обяд изяжда основното от кухнята плюс още нещо (кисело мляко, плод, домат, бисквити), следобяд плодова салата или 2 кремчета на нестле му купувам напоследък, вечер супата, салата, десерт, плод...вечер яде доста, което не е много хубаво, може би трябва да му е по-обилна следобедната закуска...

Цитат
Кажете ми как за 2 седмици може да и омалеят 3 чифта обувки  
На едо приятелско семейство детето смени 3 номера за месец

Аз купих два чифта сандали от майтойс - тези и тези. Ако имам късмет ще изкараме лятото с тях...

# 226
  • София
Рокси, правилно ли разбирам, че в тази ясла комуникацията е изцяло на чужд език?  Shocked

# 227
  • Варна

А аз нося 41 номер, днес за пореден път се яодсвах по магазините. Някаква преподавателка на сестра ми била казала, че само травеститите носели над 39 номер  Joy Mr. Green
Ее, не това ме уби  hahahaНе знаех, че съм травестит. И аз нося-40-41.
Нелия и тя яде доста напоследък и е завъртяла едно целулитено дупе  Heart Eyes

# 228
Добър вечер!
Моето детенце е 11 400, 89 см. Носи обувки номер 22, 23. Сутрин хапва мляко с мюсли или филия с мед, сандвич плюс сок от ябълка- фреш. За обяд нещо готвено, следобяд- кремче или Данонино-1 или 2 бр., вечер- супа, таратор, или друго готвено. Между яденията хапва плод, но напоследък много малко. Десерт не давам след основното ядене. Яде в много малки количества, например около 150, 200гр.
Аз основно чистя два пъти в седмицата, също сутрин. Прахосмукачка пускам всеки ден, защото Дели прави чудеса от храброст Laughing На обед спим заедно и затова вечер ми се налага да творя до късно  Laughing
Ние днес го разходихме следобяд в центъра. Ходихме в градинката на " Иван Вазов", вози се на акумолаторни колички, после стигнахме до НДК.
Дани, танцьора е жесток Heart Eyes
Ками, страшно ми хареса терасата, чак и аз се замислих да творя. Мога да прерисувам, така че мисля, че ще се справя без шаблони  Embarassed скромна съм

# 229
  • София
Това за травеститите е много смешно наистина  Joy

# 230
Рокси, градината ме впечатли. Дано наистина ви хареса и ако е така Никсъна да се чувства добре в нея Peace

# 231
Привет,

Дани, страхотен е танцьора, браво че има желание.

Ками, поздравления за терасата, много хубаво си я направила.
Донси, ама колко е гот така на новичко, а!

Така като чета, май Коцето е крачунчото на групата - последната придобивка са му едни семпли Найкита 25 номер, е имат малко аванс, по правилото. Иначе при последната консултация в края на април излезе 14 кг, 89 см. Не изглежда дебел, сигурно му тежат кокалчетата.  Wink

И познайте на кого пак му текнаха сополите.  ooooh! В момента тестваме клеевата тинктура.

Целувки по спящите нослета и Лека нощ!

# 232
Рокси яслата изглежда прекрасна. Дано му хареса на Никсъна  Hug
Ками и на мен много ми хареса рисунката, а терасата на donsita е уникална. Мъжа ти е много сръчен  Grinning
Малчо миналото лято смени 3 номера обувки... Сега позабави малко темпото. Последно купих номер 24 /злополучните/. Проблема наистина е на глезена, но обувчиците са тип сандали и ми е странно да му ги слагам с чорапки. А и това, че веднъж му направиха ранички.. не знам. Чудя се дали да не ги пусна в продавалника, а да му търся други. Обувчиците са си много хубави, просто не са за дебело краче.

# 233
  • sf
добро утро!
макар,че тоя дъжд ми смрачи настроението. Вероника трябва да ходи на екскурзия на Витоша от училище. / за която ни взеха по 16лв/    Crossing Arms Приготви се детето с кеф от снощи,а сега идея си нямам какво ще ги правят. На всичкото отгоре трябва да търча на работа, а пък Виктор искат да го взема наобяд от яслата, щото нямало да има деца следобяд  Crazy  то ми е ясно,че така са казали на всички и всеки ще си вземе детето наобяд.  Confused

# 234
добро утро
Какъв дъжд Вики  Rolling Eyes, тук е е дно слънце............
Галена , да мила, от тази книжка е поточето   Grinning
Хриси ,успех  Peace
Ева яде сутрин филийка  с прясно мляко, на обяд второто от кухнята ,то е 200 гр , следобяд плод(обикновенно ябълка или банан) и може дно данонино ако е на кеф Laughing.Вечер супа и след половин час пак яде нещо с нас, но е в малки количества.
Преди 3 месеца беше 86 см и 12.000 кг.Сега като я прибера ще я водя за Пентаксима и ще премерим отново
Дани,много хубаво танцува, чудесен е  Hug
Мими, сега ще почвам и аз махането на памперса.Преди да замине на Кюстендил я пробвах няколко дена, вкъщи без ,навън с пишкане през 15 мин,получи се.Но на следващият ден се изпишка вкъщи 4 пъти за 40 мин  LaughingМисля че просто им трябва време за да осъзнаят потребността да са сухи и сами да казват когато им се върши нещо.Ще мине и това чудо, споко  Hug

# 235
  • На края на вселената!
Добро утро!
Дани, много е готин танцьора  Hug
Моята малка гадинка сутрин яде филийка, кус кус, юфка, може и от моя дюнер да хапне нещо. Обяд яде около 200гр - основното от кухнята, или по половината супа и половината основно. Обаче, винаги има обаче, случвало се е да си изяде и двете бурканчета на обяд. И то не веднъж. А един път изяде и трите бурканчета към 13ч, а в 14,30 ч каза Ам-ам и поиска банан, и го омете целия. Следобяд изяжда бурканчето десерт от кухнята. На вечеря изяжда другото бурканче от кухнята -пак около 150-200гр или нещо което съм сготвила и яде кака й. Един час преди вечеря изяде една голяма ябълка. Снощи вечеря към 20ч и преди да заспи в 12,15ч през нощта омете два банана. За мерките й каквото и да кажа ще ви излъжа. На 15.04 мерена от педито 9,500кг 80см. 3седмици по-късно я мерих на същия кантар и беше 8,500кг. Колкото и да е все си е щиглец. Както каза една приятелка сякаш със сушени комари я храня  hahaha И да допълня, че тази седмица в горещите дни й облякох късо гащеризонче, което й е от миналата година, а на него пише за размера 3-6мес  Laughing

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 09:33 от Томасе

# 236
  • София,
ДОбро утро и от нас!  Hug
ВИки и мен дъжда ми скапа настроението сутринта, аз от снощи се готвя за една дълга и уморителна разходка днес в НСА, но май няма да ни огрее. А уж го даваха днес да е 30 градуса пак. ТО ще се оправи до към десет часа надявам се и децата ще си изкарат страхотно на Витоша не се тревожи. А тия лелки в тая вашта градина са просто ужасни мързели #Cussing out

Аз какво да кажа ВЕроника понякога яде много Mr. Green но все още си е на бебешките храни, сутрин си яде попарка или макарони - по около 250 гр., понякога и бъркам разни каши с разни неща вътре, кога със сирене, кога с плодове, а онзи ден и я правих с един сок, стана много вкусна - оризова каша със сок Joy.  На обад изаждя основното ядене от кухнята и по едно данонино или половин плодово пюре за десерт - всичко общо пак около 250 гр. Следобед и давам десерта, или аз и правя кремчета с бисквитки, кисело мляко пак с бисквитки или и каша, а за вечеря яде супата. МЕждувременно почна да пие сокчета по малко и постоянно яде солети  #Crazy, все нещо има в устата. Обаче си е само 9 кг. точно, и 84 см. НОси обувчици 20 - 21 номер. КАква ми е финна нали Joy
ЗА памперсите какво да ВИ кажа, дори не знам да се хваля ли, то не е за хвалене, но е странно. Аз не махам памперса, даже напротив стои си с него, обаче си казва. Вчера изкарахме с един памперс почти 24 часа newsm78. Тя през нощта непишка, и сутрин става и си пишка на гърнето, а после си казваше през целия ден. Само дето казва "АКА" и за двете неща Joy. Надвечер бяхме на разходка в НСА, но задуха страшно силен вятър и си тръгнахме, я тя по пътя вика "АКА", но нямаше как там да я разсъбличам и да я изчишквам, та най - накрая го напиша пампреса, то и без това лепките бяха почнали да се изхабяват от постоянното лепене и отлепяне. Днес стана,и памперса пак и беше сух, но преди малко го напишка, каза, че и се ака и аз тичам, но явно не успя да остиска, само  ака на гърнето. Аз незнам като е свикнала на гърнето и навън дали ще иска да се изпишка.  newsm78 Вчера и купих няколко памперс гащи и днес мисля да пробваме, сега и обух единия чифт и тя се огледа и вика"АУ". Joy
При нас изгря слънце и ще се оправяме да излизаме навън, приятни разходки и прекрасен ден на всички! Hug

П. П. Томасе изпревари ме, и ние си имаме такивма дрешки - дето ни стават още от бебе, е сега ще са им къси крачолчетата сигурно де но иначе са си тъс тамън. Sick

# 237
Добър ден
Дани нямам търпение да се прибера да гледам ,защото тук на работа не мога Close
Вики отдавна ти завиждама за твоята тераса ама сега съвсем ти завидях ,а и на Ками тераста е станала много оригинална и сигурно Ева е впечатлена.
Сашко си хапва добре даже понякога повече от батко си като например снощи изяде повече от едно кюфте една филия хляб и салата а батко му го назорих да си изяде неговото кюфте.Иначе сутрин закусва сандвич-филийка или купичка с нещо като кус кус ,попара за обяд и вечеря яде каквото съм сготвила не знам колко е като количество но ми се струва че е към половин нормална порция а за следобед яде банан крем с бисквити плодово мляко там количеството 200гр.кофичка с една две бисквити .Десерт давам понякога и него не го отказав. Mr. GreenА мерките са му 88-89 см.на 12.000 приблизително трудно можеш да го хванеш мирен за да го премериш а сандалките са му 22 номер .

# 238
  • София
Добро утро и от нас!

Дани, страхотен танцьор. И при нас в градината имат танци с преподаватели от танцувай с мен. На Гого му е интересно и искахме да го запишем, но момичетата щели да му се подиграват. Confused
 Аз не знам колко тежи и колко е висок дребосъчко.  Всеки опит да бъде претеглен или премерен е неуспешен. Всеки случай около 12 мисля, +/-500 гр.
 Днес и при нас в градината трябва да ги приберем на обяд, но мотива е че ще пръскат с/у кърлежи.
Вчера водихме Вики на ортопед - странностите в походката се дължат на сядането върху крачетата при игра /W/. Единият му мускул е преразтегнат, да избягва и преместваме крачетата от тази поза. Та явно си има значение начина на сядане, не съм го местила защото примерно сяда така за по 5мин, но 5мин по n- пъти на ден. Thinking
 Щях да забравя - Ками, терасата е станала супер. Ева, ще са зарадва, няма начин. Simple Smile

Лек ден.

ПП. По Канал 1, върви някакво придаване където има персонажи с имена - г-ца Точилкова, г-жа Божикравова. Laughing

# 239
Ува, аз съм изчела всичко по темата за сядане в тази поза.Ева същи седи така, рядко се заседява като Виктор ,но все пак като е начесто през деня явно дава отражение.Какво има в походката на Вики??Аз съм забелязала че показалчето на лявото краче на Ева е над палеца й.Освен това винаги лявата обувка е по -изтъркана от дясната.Когато разпитах ортопедна при посещението когато Ева беше на 1 годинка той каза че е често срещано явление, сядането по този начин.И ако не бъде преодоляно сега води до стъпване навътре и леки изкривявания.Каза че в по голяма възраст 3-4 години ако все още има същият модел на сядане се предприема често каране на колело от детето и яздене на кончета.Като второто е много препоръчвано  Peace

П.П Бути сънувах те,беше някаква медийна звезда и гост в предаване,ама не мога да си спомня за какво говореше  Laughing  Hug

Общи условия

Активация на акаунт