Хриси много е хубаво в тази градина,на живо как е?Ама и цените са добри,това включва ли транспорта?
Мая какво стана кога отваряте,чакам те.
Сандалите от оня ден ми изглеждат тамън а в магазина имаше един пръст отзад,не е нормално по точно аз май съм за очила.
Мими и на нас ни стават от мин.година дрехите само са им къси панталоните.Мисля да карат с 7/8 за да си спестя ревовете от ожулените крака.Големи истерии са като паднат.Днес като се заинатиха на онези високите пързалки двойните които са за деца над 4 г да ме бяхте видели горе на пързалката мъж ми отдолу и накрая не рискувах да слизам по стълбите а за пързаляне мох да се заклещя че задника ми е....Та като тин по дръжките майките ми ръкопляскаха
Това с травестите и номера на обувките ме разсмя,а за мъжете какво следва като минат определен номер?
Макар че мен хич не ми е смешно като обиколя половината град докато намеря що годе читави обувки, които да ми стават.
Или са "чудно" китайски или са само отворени на пръстчетата 

Сигурно съм говорила глупости
. Бяхме на 09.05,12.05. Предстоят 17.05,30.05,01.06
Миналото лято изкарахме с едни сандалки на Чипо - страхотни, но тези дето гледах днес бяха под всякаква критика направо
/май само на 1-я р.д. на Преслав бяха