, а по детските кътове не ги искам. Достатъчно приятели с деца имам. Там- там аз не се сърдя, напротив накара ме да се поразровя и да науча нещо на стари години
, а по детските кътове не ги искам. Достатъчно приятели с деца имам.
и накрая намерих тези на ЧИпо в едно малко магазинче в ПЕщера, ама сега ми идва далече да се замъкна дотам, освен ако не се решим да отидем скоро на гости на бабите, в близките две седмици обаче не се очертава, ама какво ни пречи. 
Има много време
таксата е по-височка може би заради езиците. Нашата частна ДГ е 480 лв засега. Сутрин като отиваме към парка и като минем покрай двора (в който има играчки) , Никола мрънка да влиза там да си играе. Обяснявам му, че ако го оставя там ще е без мен, той съгласен уж...сигурно си мисли, че е като детски клуб. Аз лично не се притеснявам от това, че му липсват контакти с деца, защото в нашия парк се събират толкова много деца, че даже малко в повечко. Ако живеех в някой квартал с по-малко дечица обаче щях и аз да търся варианти...
малко снимки
И колко са порастнали.. аз май от НГ не съм ги виждала 

Цвети има разкошни очи (много пъти съм си мислела да ти го пиша, но все пропускам, има много хипнотизиращ, топъл поглед...сладкишче)
Марти, а не те ли е страх, че ще тръгне да слиза от тези въртележки?
Вкъщи много тясно за всички дечица, които искам да поканя, та варианта е клубче, ама пък то навън не е оборудвано, та ще видим...
Освен да сме си само ние с малчо...
Препоръчани теми