Майско слънце игря, ЮЛЧЕТО тича за игра!

• 11 253
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Ако трябва да ги правя по два пъти, съвсем скоро ще се наложи на свиждане да ми идват  Laughing Те ме знаят, че съм сама. И без друго ми идва нанагорно да организирам два рождени дни за месец. Wink, а по детските кътове не ги искам. Достатъчно приятели с деца имам.
Там- там аз не се сърдя, напротив накара ме да се поразровя и да науча нещо на стари години  Laughing

# 256
  • София,
ВЕси подсети ме че миналата година и ние изкарахме с едни сандалки на ЧИпо и бяха първо много красиви, второ много здрави и удобни, и бяха направо без пари, та сега се сещам, ще потърся и аз пак от тях, но по големи. МИналата година побърках продавачките в магазините в Пазарджик и никъде ненамерих малък номер сандалки, всички ме гледаха #Crazy и накрая намерих тези на ЧИпо в едно малко магазинче в ПЕщера, ама сега ми идва далече да се замъкна дотам, освен ако не се решим да отидем скоро на гости на бабите, в близките две седмици обаче не се очертава, ама какво ни пречи. Hug
И ние сме към последните с РД - то аз още нищо не мисля, минлата година го изкарахме напът и на морето, за тази година незнам.  newsm78 Има много време Hug

# 257
  • София
А ние сме от първите с РД, само аз таткото и децата или децата в двора на кооперацията торти хапки бира и тн.Това измислих.
Ходих на солариум престарах се и изгорях,взех си карта поне като не ходя на море да имам малко тен че съм като норвежка бяла.Добре че послушах жената и не стоях 10 мин.Щеше да е болезнено а сега само зачервено.

# 258
и аз миналата година преди сватбата се зачервих от един солариум с току-що сменени лампи...

За рождения ден - в дървеница има един клуб, в който го водя в неделя, преди да отидем при майка ми. Има на открито и на закрито, външната част особено ми харесва.Има няколко вида пързалки, люлки, масички, коли, къща... Масите са под козирка, т.е в най-лошия случай дори да вали, може родителите да са навън, а децата вътре...но идеята ми е всички да сме навън. Като си дойде Десо, ще го водя да си каже мнението и сигурно там ще се съберем с дечица и родители, а после с бабите и дядо му...та така...

Рокси, много е хубава яслата  Peace таксата е по-височка може би заради езиците. Нашата частна ДГ е 480 лв засега. Сутрин като отиваме към парка и като минем покрай двора (в който има играчки) , Никола мрънка да влиза там да си играе. Обяснявам му, че ако го оставя там ще е без мен, той съгласен уж...сигурно си мисли, че е като детски клуб. Аз лично не се притеснявам от това, че му липсват контакти с деца, защото в нашия парк се събират толкова много деца, че даже малко в повечко. Ако живеех в някой квартал с по-малко дечица обаче щях и аз да търся варианти...

Онзи ден им сменяме памперсите с Галена и Кая се вторачва в Никола и пита "Ко има Никола?"...изглеждаше изненадано-ужасена  Laughing

моето дете изживява първи трепети, много обича Кая  Grinning малко снимки

# 259
Този филм " Изневяра" съм го гледала сто пъти. Хубав е, и наистина те кара да се замислиш.
Аз на рожденият ден каня приятели, деца и нашите родители.
Харесах си много готин хотел на Созопол, сега само чакам мъжа ми да каже " да".
Марти, има ли сайт този клуб.
Сега ще гледам снимки.
Леле колко са сладки Кая и Никола. Браво, че Никола е толкова любвеобвилен. Дели само към нас проявява такива чувства.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 22:25 от borianna

# 260
Еййй, колко са хубави Никола и Кая  Heart Eyes И колко са порастнали.. аз май от НГ не съм ги виждала  newsm78
Иве ние напредваме. По-бавно от колкото ни се иска ама.. Искахме да отворим на 15ти, но не успяхме. Сега сме си сложили срок 1ви юни. Дано не излезе пак нещо.
И тук искам да благодаря на Велина, че помага за едни играчки от братска америка  bouquet Hug
Днес слагахме лампи, вече подреждаме мебели и играчки и всеки път ми се струва все по-хубаво   Grinning
А да похваля малчо  Mr. Green Сашо му казва "Отивай да си лягаш" и той сам си отива в спалнята, ляга си и заспива  smile3533
До сега се е случвало само два пъти, но пак си е повод за хвалене  Laughing

# 261
Дани  страхотен е танцьорът.
Ина е голяма сладурана, а и Никола и Кая са много сладки.
ето малко снимки от мини карнавала (голяма лудница е):
http://www.vasilevastoqnova.snimka.bg/album.php?album_id=378046

# 262
  • София
Кая и Никола са бонбони.

За РД имах една идея за Витоша, полянка, нещо като пикник, дечица на приятели. Но всяка година по това време обикновено се извива някоя лятна дъждовна буря а и няма как да прогнозирам ще стане или не.Той и Виктор честно казано не си играе с децата на площадката. Събират се много дечица като наборите му са огромно количество. Няма начин да ги поканя всичките. Гого заяви че няма да празнува рождения му ден /да се чудя ли защо/, идея за подарък също нямам, хем искам да е нещо по-големичко от друга страна няма вече къде да се разминем от колела, коли, тротинетки и др. подобни. Остава по-малко от месец, а организацията ми куца.  Клубовете не ги обичам, след всяко посещение на подобно място се разболява и избягвам. Сигурна съм че ще му е най-добре с по-малко хора. Ще мисля.

dess76, сладки момиченца си имаш. Къде е мини карнавала?

# 263
в Габрово, днес е празника на града и всяка година се празнува цяла седмица и в събота има карнавал,но аз заведох децата само на детския,защото на другия няма да видят нищо,все още са малки.

# 264
Деси, много са ти хубави щерките  Hug Цвети има разкошни очи (много пъти съм си мислела да ти го пиша, но все пропускам, има много хипнотизиращ, топъл поглед...сладкишче)

Бубе, имало  Laughing - http://www.lady-bg.com/

стоя и гледам евровизия и да ме пита човек защо...дори не знам как да гласувам, в чичо Гуги нищо не открих  Confused може би има определено време, в рамките на което може да се гласува, а може би не съм търсила достатъчно

Майче, на мен и един път да ми се случи това, цяла седмица само това ще четете  Laughing обещавам  Peace

# 265
Ехееее, Майче, браво бе. Скоро и памперса сам ще си сменя  Laughing  Шегувам се. Браво на детето.
Кая и Никола много ме кефят и много си тичат  Wink  Марти, а не те ли е страх, че ще тръгне да слиза от тези въртележки?
Десс, красиви са ти децата. Изглежда весело на карнавала.
И аз за РД се чудя  newsm78 Вкъщи много тясно за всички дечица, които искам да поканя, та варианта е клубче, ама пък то навън не е оборудвано, та ще видим...

# 266
 Joy
И аз за рождения ден съм се чудила... има едно хотелче на Витоша - Елица. Има голяма поляна пред него и е много приятно /местността, самото хотелче не е нищо специално/. Иска ми се да отидем там, но не виждам как да стане с гости  newsm78 Освен да сме си само ние с малчо...
Двора на къщата на Гери ме вдъхновява всеки път като видя снимки. Искам и аз къща с двор  Crossing Arms

# 267
ами беше ме малко страх, още повече, че тези въртележки се качват и на високо, половин час лекция изнесох преди да го кача...не прави въобще опити да слиза, другите деца на неговата възраст също, явно са им доста развити инстинктите

# 268
  • София
Как се казваше кремчето за сини цицини?Ели го е ползвала май и Боряна

# 269
Иве, Вита Мерфен Peace

Общи условия

Активация на акаунт