Майско слънце игря, ЮЛЧЕТО тича за игра!

• 11 255
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ДД
Хриси много е хубаво в тази градина,на живо как е?Ама и цените са добри,това включва ли транспорта?
Мая какво стана кога отваряте,чакам те.
Сандалите от оня ден ми изглеждат тамън а в магазина имаше един пръст отзад,не е нормално по точно аз май съм за очила.
Мими и на нас ни стават от мин.година дрехите само са им къси панталоните.Мисля да карат с 7/8 за да си спестя ревовете от ожулените крака.Големи истерии са като паднат.Днес като се заинатиха на онези високите пързалки двойните които са за деца над 4 г да ме бяхте видели горе на пързалката мъж ми отдолу и накрая не рискувах да слизам по стълбите а за пързаляне мох да се заклещя че задника ми е....Та като тин по дръжките майките ми ръкопляскаха Embarassed
Това с травестите и номера на обувките ме разсмя,а за мъжете какво следва като минат определен номер?

# 241
  • sf
ох, времето се оправи- успокоих се  Mr. Green горе било слънчево, кефят се децата.
и Виктор взех, сега остава да се съгласи да легне да спи.

# 242
Уф, аз с триста зора приспах малкия. И изглежда съм хванала сенна хрема, носът ми тече, ама малко, колкото да ме е яд, очите и те. Ужасна работа, втора поредна година съм така и мисля да отида и да си направя тест за евентуални алергии.
Иначе ходихме днес тримата до градината, на мен ми хареса, имат дворче и са малко деца. Вътре е хубаво. Две възпитателки ( на смени), които им говорят на английски, една на български. Има медицинска сестра и в петък психолог, който си играе с тях и след това давва препоръки. Имат и някакви други занимания, но не съм прочела още програмата. Цената е 600 лв за целодневно( без транспорт), като отрделно се плаща обяда ( от ОЗи, като всъщност едното ядене+ десетра ти го оставят, защото закуските са отделно и се включват в таксата). Не съм решила дали няма да му нося аз храна за обяд, той не е ял никога от кухня и се чудя кое ще е по добре. Нищо чудно мързелът да надделе, защото ако мога да вземам половината от Ози за вечеря мога направо да спра да готвя и да сваля най сетне някое кило  Embarassed Ще си помисля още малко и ще реша дали да го пускам и как да процедирам в началото, макар че днес още като влязохме се заигра и цял час докато говорихме с директорката изобщо не ни е търсил.
Ники също има неща, които му стават от миналата година, предимно тениски. Къси гащи също, а панталони му купувам 7/8 точно заради колената. Миналата година имаше сандалки като вторите на Мариса, но тази година му взех затворени отпред ( 24 номер) защото сга е много по пъргав и не съм сигурна дали няма много да си удря пръстите. Непрекъснато си иска колата или мотора, бута се с крака и развива невероятна скорост из двора, дори завоите ги взема по добре от мен с колата Mr. Green.

А за обувките нямам повече информация, сестра ми само това сподели  Joy Макар че мен хич не ми е смешно като обиколя половината град докато намеря що годе читави обувки, които да ми стават.
Ува, детското за Точилкова го знам, много е готино, Приказки за физиката се казва. Показват разни интересни домашни експерименти, ама са за по големи деца ( веднъж даже мъжът ми искаше да пробва Simple Smile

А, и да допиша, някой минавал ли е по Цариградско? Ремонтирали нещо към Полиграфията, а аз имам път в седлващите дни към бул Климент Охридски, може ли да се мине по Цариградско или трябват заобиколни маршрути?

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 14:36 от Рокси

# 243
  • София
Рокси, кърпят по Цариградско, по-скоро е стеснено и затруднено движението.

# 244
Рокси къде ги намери тези сандали  Rolling Eyes
Аз търся точно такива - затворени отпред и днес обиколих де що има магазин за детски обувки от Арената -запад и Люлин и нищо не харесах Tired Или са "чудно" китайски или са само отворени на пръстчетата ooooh!
И аз нося  40 -41 номер  Mr. Green
Ина иначе изяжда около 200 -250 гр. манджичка за обяд, за вечеря от това което съм готвила пак толкова някъде, за закуска - сандвич, овесени ядки, кус-кус, сок не иска да пие иска си водичка, но плодове и кисело мляко никога не отказва  Grinning
Само дето от 2-3 дни нещо не иска да яде, което е много странно за нея  newsm78 Rolling Eyes
Хубав ден нататък от мен  Hug

# 245
Ами чудно китайски бяха, Веси, но да ти кажа честно, бяха хубави. Стелката и каишките отвътре с естествена кожа, само външната част ( отгоре) от изкуствена. Това за тези като на Мариса. А затворените отпред ги взех от Варна, но като цяло до нас има два магазина с предимон китайски обувки, да не говорим за Световния търговски център Илиенци    Mr. Green, и съм купувала и оттам обувки, които са от естествена кожа и са хубави ( има и смотани, разбира се). КАпчица чисто визуално не ми харесват, много съм капризна на цветове. Геокс ми харесват, но толкова рядко имат малки номера в магазина им на Съборни ( май така се казваше улицата), че трябва едва ли не пет пъти да ходя, докато купя нещо Tired.

# 246
  • София,
И аз днес ходих до новата борса на ВИс ВИталис - дето я отвориха наскоро на СИмеоновско шосе за сандали, ама и аз нещо нищо не харесах, утре ще се ходи пак, а и едни цени,  ooooh! ХАресах едни на К и К, ама нещо цената ме възпря, а и цвета много задължаващ  newsm78 искам да и взема поне два чифта, ще огледам още малко и тогава. Tired

# 247
  • sf
ох,от таксата за яслата ме заболя сърцето и забравих какво щях да пиша  Sick

# 248
  • Варна
П.П Бути сънувах те,беше някаква медийна звезда и гост в предаване,ама не мога да си спомня за какво говореше  Laughing  Hug
rotfImao Сигурно съм говорила глупости  Laughing  Hug
Аз пък снощи се зазяпах в един филм с Ричард Гиър и Оливие Мартинез и откарах до 2.00 часа. Днес съм  TiredФилма беше интересен, а аз дори и не бях чувала за него  ooooh!/"Изневяра"/. Днес цял ден размишлявам колко малко му трябва на човек да си разбие живота. Ако някой е решил да стъпва накриво, го препоръчвам  Mr. Green
Нелия носи 22-ри  номер.Аз определено ще търся затворени сандалки отпред и то заради травми по пръстите. Влязла съм в серия от детски рожденни дни и вече ми се вие свят  Wink. Бяхме на 09.05,12.05. Предстоят 17.05,30.05,01.06  Shocked

# 249
Знам, че и китайски има хубави  Peace Миналото лято изкарахме с едни сандалки на Чипо - страхотни, но тези дето гледах днес бяха под всякаква критика направо  Sad
Мерси за инфото  Peace  Hug
Като прочетох за одисеята на Бути с рождените дни  Laughing, се замислих за РД на Ина
/Рождените с едно Н ли се пише или с НН  Embarassed Съвсем съм изкуфяла  ooooh! ooooh! ooooh!/
Вие решили ли сте как, къде и какво, че те скоро почват  Mr. Green
Добре че ние сме накрая - идея си нямам какво ще правим тази година  newsm78

# 250
  • Варна
/Рождените с едно Н ли се пише или с НН  Embarassed Съвсем съм изкуфяла  ooooh! ooooh! ooooh!/

Категорично с едно Н  Peace Оставам си грешката за назидание  Blush

# 251
  • sf
аз тази година съм решила- никакви роднини на рождените дни на децата. Само приятели с дечица. На терасата  Mr. Green

# 252
  • Варна
Аз отдавна съм отрязала роднините  Naughty/май само на 1-я р.д. на Преслав бяха  newsm78 /. Рождените дни са за децата и аз ги правя само и само те да се радват, да се почувстват специални.

# 253
  • sf
аз преди правех по 2 РД. Един с деца и вечер с роднините. От години обаче вторите ми лазят по нервите и все по рядко са канени.  Mr. Green

# 254
BOOTY не беше насочено към теб  Hug Просто наистина съм изкуфяла  Embarassed Embarassed Embarassed
Вики за поред път ти завидях за терасата  Grinning
Иначе и ние сме с 2 РД - роднински и детски  Rolling Eyes
За роднинския - отсега е ясно, но за детския, който ми е по-важен честно казано идея си нямам  newsm78
Ако Ина не се събуди скоро, ще ви омръзна  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт