Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 529
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
nana5kova,не се отчайвай.На моя приятелка й бяха объркали едни кръвни изследвания дни преди секциото й,което беше планирано.Не мога да ти опиша как се беше притеснила и уплашила.После й се извиняваха.
Аз утре имам час за БХС,дано не ме стресират така както теб.Резултатите ще ги разбера след около 10 дни,доколкото знам.Пращат ги от тук до София по куриер или по пощата и затова се бавят.Момичета,вие колко дни чакахте за резултатите?А по интернет можахте ли да си ги видите?Видях,че сте пуснали линк за сайта на лабораторията.
Сега ви пожелавам лек ден и успешна седмица! Hug Hug Hug

# 196
Нана, тъкмо разговарях с моя приятелка и й споделих за твоя случай. Тя ми каза, че същото се е случило и със зълва й - имала много висок риск от БХС-то. Тя е ходила после при Марков и той й е казал, ч притесненията са напразни. Не е ходила на амниоцентеза. Сега бебето е на една година и е супер здраво хлапенце  Grinning Вярвам, че и при тебе ще е така, тези изследвания често са лъжливи.

# 197
  • Варна
Леле колко нещо сте изписали за 2 дни. А аз си мислих че като са почивни дни няма да има кой знае какво.
nana5kova, кураж мила. Позитивното мислене е най-големият лек за бебчето. Дано се е оказало грешка. Аз точно заради това твърдо съм решила да не си правя БХС, а само ФМ. Тая статистика в университета й викахме "стъкмистика". Така че хич не й вярвам.
Отивам днес след работа до Варненската Теранова да видим дали и там ги има тея полички  Grinning
Дадох си фотоапарата за почивните дни и още не са ми го върнали. Като го върнат ще си снимам и аз коремчето, че да го кача  Grinning
Аз пак много гадене и повръщане събота и неделя. Уж предните 3 дни бях много добре, но се върна с пълна сила  Sick. Няма ли да свършва??? Вече съм в 4ти месец  #Cussing out

# 198
Здравейте ноемврийски мами,

аз също съм от вас, така, че бройката се увеличава Simple Smile Радвам се да съм част от групата и съм сигурна, че ще споделим много главоболия и радости през останалите месеци Simple Smile
Не знам как сте вие, но аз все още съм без лекар. Отчаяно търсих лекар в моя квартал, който да работи по здравната каса, но явно женската консултация не е атрактивна за гинеколозите.

Моля някой да сподели мнение за добър лекар по здравната каса в Майчин дом или ВМА, на който може да се има доверие и да се разчите. Хич не е добре само на частно да се ходи, а и джоба взе да олеква!

Благодаря на всички, които ще ми дадат съвет!
Поздрави мили мами и лека работа на тези, които още се пържат в офиса Simple Smile

# 199
здр new mama2  много се радвам че се присъединяваш към нас newsm51.Относно въпроса ти не мога да ти помогна но със сигурност другите ще ти помогнат newsm10

# 200
Тая статистика в университета й викахме "стъкмистика". Така че хич не й вярвам.

Ние така си и пишехме проектите  Mr. Green Освен всичко друго, това е една вероятност, така че не може да се счита за ориентир.

# 201
new mama2, добре дошла! И аз за съжаление вече не съм в София, а и моят лекар там не работи със Здравната каса също. Но предполагам скоро някой ще ти препоръча лекар.

На мен ми е излязла микробиологията - чисто е изследването. Сутринта занесох и урина за изследване, но кръв не ми взеха, защото било след 10 часа. Ще ходя пак утре. Затова пък мога да похваля Кари, на нея й взеха от пръстчето, а тя дори не гъкна, търпеливо си изтърпя цялата процедура без да трепне милата. В този момент до нея взимаха на една жена, която буквално ревна Shocked и всички лаборантки се възхитиха как го приема детето и го даваха за пример  Grinning За сравнение - батко й винаги сме го държали поне двама човека за всяко взимане на кръв, а той се мяташе неистово...

# 202
Нана, на сайта на генетичната лаборатория на Майчин дом има форум , в който завеждащия лабораторията доцент отговаря на всякакви въпроси свързани с БХС-то. Отговаря в рамките на деня

radost24 - упражненията за тазовото дъно можеш да правиш по всяко време. Като пишкаш пробвай по средата да спреш и ще разбереш кои са мускулите. Стягаш и отпускаш с различно темпо и продължителност както се тренира всеки друг мускул.  Мъжа ти също ще е доволен  от тези упражнения Laughing

Аз да ви споделя притеснения - излязоха ми резултатите за щитовидната жлеза и не са добри. Утре съм на преглед и ще откача. Много ме е страх да не стане беля. А в този случай през цялата бременност има опасност нещо да се обърка.  newsm45

# 203
Здравейте на всички мами и на новите,

нана знам, че не ти е лесно но аз вярвам че вс ще е наред и тези изследвания са объркани.

момичета и мен взе мн да ме боли кръста.

може ли някой които си е купил от тези поли или панталони от теранова да ги видя за да пратя мойта кума да ми купи  Praynig
 Heart Eyes

# 204
Ива в Шейново също има ВИП стаи, като на 2 стаи се пада 1 баня - и съответно ти дават ключ от нея. На мен не ми се случи нито веднъж да се засека с някого  Peace Аз определено този път отново съм се ориентирала към Шейново - още повече, че лекарят ми работи там, а и миналия път бях много доволна - и от условията, и от персонала. В Тина Киркова не съм влизала дори, но като стане въпрос за там, винаги се споменават циганките... и асоциацията ми за там винаги е свързана с това... е, в Шейново също имаше една циганка, която роди преди мен, не че имам нещо против тях... но ако са много, се почват един музики пред болницата, едни посещения.. страшен празник е при тях изписването  Mr. Green
ВИП стаите наистина не могат да се запазват, при първото ми раждане нямаше свободна от веднага, и се наложи да се настаня за няколко часа в нормална, докато се освободи ВИП - не беше толкова страшно - а и момичетата, които бяха там, ги изписаха всичките в същия ден, но аз просто не обичам да има много народ около мен.. предпочитам да съм сама. Живот и здраве този път мисля да повторим същата организация.

Аз както се хвалех, че този път не повръщам, казвам ви, неделята едва я преживях  Sick като се почна още от през нощта, и целия ден - хапна нещо, след половин час се почва страхотна тежест в корема, и при първото напъване изкарвам всичко  ooooh! бях като парцал.. какво ми стана, не знам.. надявам се да беше за пръв и последен път.. тъй де, вече трябва да отминава кофти периода.. още повече в четвъртък заминавам за Германия, и ако се повтори този ужас, направо ще откача  Rolling Eyes

# 205
Мария, не плачи, стискам палци всичко да е наред с бебчо  Praynig Hug

# 206
nana5kova ,силно вярвам ,че всичко ще е наред!Аз точно затова не исках да си правя БХС, защото изчетох страшно мн.информация,че и при високи резултати всичко след това се оказва наред.Опитай да се успокоиш и дано успееш по най-бързия начин да си уредиш час за някой специалист!

# 207
  • Варна
maria.krumova аз преди 20тина дни също бях изпаднала в паника че не са ми добри изследванията и 3 дни треперех /беше точно по Великден/. Като отидох при ендокринолога си той само ми се накара че се панкьосвам допълнително. А му имам пълно доверие, водят го уж най-добрият във Варна. Той доста ме нареди тогава. Ще стискам палци и при теб всичко да е ОК и притесненията ти да са неоснователни.  Hug Ще чакаме да пишеш утре как е минал прегледа.

# 208
  • Пловдив Белащица
new_mama2, добре дошла. Ако искаш може да споделиш термин за да те впиша в списъка.

Нана, стискам палци всичко да е фалшива тревога. Иначе дават за амниоцентезата, че е 99% точна. Така че, на твое място бих си направила. И макар стресовите ситуации пак бих се подложила на БХС, макар че не съм сигурна, че бих махнала детето заради увреждане. Просто искам да съм подготвена.

maria.krumova, стискам ти палци да овладеете тази щитовидна жлеза и да не ти създава никакви проблеми.

Sunny0586, за ФМ не са ти нужни никакви документи от ЖК.

# 209
  • Къде ли не
Здравейте момичета!
Янечек, честит рожден ден със закъснение! Желая ти много здраве, късмет и любов!
nana5kova стискам палци всичко да се окаже една грешка! Аз също съм на мнение, че БХС - то не винаги дава верни резултати, така, че не се тревожи излишно.
new_mama2 добре дошла и леко бременеене!
Edelia и аз си мислех за така за тина киркова, защото тя все пак се намира в един от най - циганските квартали. Обаче мога с ръка на сърцето да заявя, че освен да съм се разминала по коридора с някоя от тях, другаде не съм ги засичала. Ходила съм да ми мерят тоновете около 10 пъти и никога е нямало мургави особи в чакалнята ( те такива работи явно не си мерят   #Crazy). ПОсле като раждах в предродилна пак нямаше, а да не говорим за VIP етажа. От мойта докторка знам, че си има неписани правила и не се смесват двете народности по стаите. Даже като ме изписваха за наш късмет нямаше панаири от вън.Обаче като изписваха зълва ми май месец да не ви разправям! Беше голям панаир! Joy

Общи условия

Активация на акаунт