Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 287
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
юцка, много вкусно изглежда тази пица, ще споделиш ли с нас рецептата Simple Smile

Джоли, трети ден. Надявам се Ясен да се опъпчи по-бързо, че да не ми се удължава карантината. Деян е толкова пъпчив, че не мога да го заведа абсолютно никъде, дори по тъмно. А пусти места няма.

деца не завивам. При слагането в кревата мятам отгоре тънко одеялце да си го гушкат и толкова. Деян почна да се завива сам преди половин година.

за Трявна - таман ще сме се прибрали, обаче няма никакъв вариант да идваме дотам. Ще ви шпионирам по телефона.

# 76
юцка, много вкусно изглежда тази пица, ще споделиш ли с нас рецептата Simple Smile

Ето : в 1ч.ч. кис. мляко се "гаси" 1 ч.л. хлябна сода
 и слагаш брашно, колкото да стане мако тесто.  Незнам колко можеби около 1 1/2- 2 ч.ч..
 разточвам и слагам в предварително намазнена тава . РЕдя каквото ми е кеф  Mr. Green. Излиза 1 голяма тава (тестото става тънък пласт-колкото на купешките пици на парче).
Аз за Мики отделих една топчица и му нарадих сирене, извара и кашкавал. От това което виждате изяде половината , но аз му отчупвах и му давах, че той само я мумулижеше и узмукваше без да може да си отгризне  hahaha  Joy .милото   Blush

# 77
Аз за кашкавала искам да се изкажа, понеже и Белинда беше писала преди няколко дни за запечен кашкавал, сега чета и Юцка. Гастрото ми каза, че кашкавал не е хубаво да се темперира, трябва да се яде суров. Аз спрях да правя печени сандвичи с кашкавал, но не съм ограничила готвенето до 100% без печен кашкавал, ама пък не съм перфектна Mr. Green
Пица без кашкавал не може според мен, обаче без сандвич или кашкавал пане може и да минем.

Донка предложи да си покажете сутиените и прашките, вие се правите на девственици Mr. Green

# 78
Благодаря за отговорите. За меренето - поне е на един и същи метър. първото мерене според мен не беше коректно, защото май имаше луфт между главата й и ограничителната летва, т.е измерена е по-висока, отколкото е била, пък и 2,5 см наведнъж не е малко. После 2 поредни пъти - все на 68 стои, миналия път не си спомням как беше, май баща й я държа, а сега последния - аз, но съм сигурна, че беше точно меренето. Освен да взема и да я меря тука вкъщи..... не е пораснала много така или иначе, защото по дрехите се хваща също. Поне от 1 мес не ми е отпадала дрешка поради умаляване. Оффф, като не едно, ще е друго! Crazy Изчетох сума и четива по въпроса, не ми харесаха. Поне съм отхвърлила синдром на Търнър - имам амниоцентеза с хромозомен анализ. Повечето са вродени проблеми, не растат от раждането, раждат се дребни....Сега тука изчетох като луда калинка от какво физиологично се повишава нивото на растежния хормон и се задействам. Признавам, че е откачено, но това е. дано следващия път има нарастване, че иначе не ми се мисли.
Дуци, моят гастрит не ще мазно, от зелени неща страшно се разлютява, (зелева салата, киви - щях да пукна преди няколко вечери след 2 кивита), друго за момента не се сещам от храните.

# 79
  • София
Това за кашкавала не го знаех - на нас са ни любими сандвичите с кашкавал и шарена сол запечени на скара, а напоследък за по-бързо ги мятам в микровълновата и стават много добре.

Между храненията не давам нищо на Дея - аз и без това съм решила да й махам едно хранене само от АМ, та даването на храна между храненията ми се струва излишно на този етап. С Биляна също почнах на по-късен етап с по няколко солети, за да я кача в количката или за да я задържа в количката, но в никакъв случай не е било системно. Иначе Зрънчо е яла, но съм гледала да не прекалява и то главно навън. Вкъщи такива неща нямаме и няма как да я изкушат. Както и за другите неща и тук важи личният пример. Шоколадови бонбони и торти яде, когато има някакъв повод за това, а газирано не е и опитвала. Купуваме й шоколадово яйце един път в седмицата и тя знае че шоколадови неща се ядат само един път в седмицата. Понякога яде бисквити и кроасани, но пак не системно и не ни е навик.
Сигурно съм споменавала за детето на наши познати, с които ходихме до Мелник, като бях бременна с Дея - то е 1-2 години по-голямо от Биляна и е някакво хиперактивно, а и как няма като пие кока-кола и яде сникерси и марсове по цял ден и родителите му се чудят защо е така и защо няма апетит за други работи. Без коментар.

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 15:21 от Ninche

# 80
Ра, на Катето редовно й "нагласяват" резултатите на см  Crazy Няколко пъти са я изкарвали по-къса  Laughing А последния път я измериха с цели 4 см по-дълга, но им се видя много и решиха, че са я "разтегнали" при меренето и в картона отбелязаха 3 см. Тъй че, не се впрягай засега  Hug

За спането - е с пижамка и чувалче, но е не е от най-тънките.

И да се оплача: повече няма да влизам в магазин за дрехи Crossing Arms Днес бях в един за спортни стоки, питах за нещо и ми казаха "много е подходящ за бременни"  Shocked Mr. Green

# 81
Е, що, ще ходиш ама СЪС бебето. Аз даже им се карам как са си наредили закачалките, че не мога да мина с количката. И после всичко ми носят в пробната и комплименти ми правят.  Laughing

# 82
  • София
за Трявна - таман ще сме се прибрали, обаче няма никакъв вариант да идваме дотам. Ще ви шпионирам по телефона.
Що? Айде заедно...Имам голяма кола, дето ще ни събере двете с всичките дечурлига и багажи, обаче не мога да я карам, щото е автоматик и непрекъснато й търся съединителя hahaha Ти нали и без тва имаш книжка само за автоматик hahaha

Дони ме уби с тая чушка в боба и корените в супата Grinning Е че то без това манджа ли е Grinning

Гнид, стига бе, не си чак толкова оформена, мани ги тия простаци! На мене в Плевен преди месец ми казах - от тия тонги/ ох, че съм превзета и не мога да кажа прашки Twisted Evil/ нямаме номерация за по-едри фигури Crazy Щях да се напикам от смях Joy В Плевен всичко над 45 кг. е едра фигура bowuu И момчетата се обезкосмяват навсякъде, ходят на почистване на лице и даже един идва да пита за целутрона, докато аз бях там Joy

# 83
....Сега тука изчетох като луда калинка от какво физиологично се повишава нивото на растежния хормон и се задействам. Признавам, че е откачено, но това е. дано следващия път има нарастване, че иначе не ми се мисли.

Ще споделиш ли накратко Hug

Мама я върнаха-трябвало да взима виза-досега плаках и така.....

# 84
 ames съжелявам за майка ти , не се разтройвай  пак ще се видите  Hug. Може  пък за добро да е било  Hug

Дуци това за кашкавала не го знаех................... newsm78, пуууууу това в любимата ми храна.Ям го във всякакъв вид (особено на байганети  Heart Eyes  Mr. Green). Ще гледам на детето да го давам в суров вид. Благодаря за инфото  Hug

Ра я не им се вързвай на тези. Спокойно, всичко ще е наред  Hug
Правих кисел. Опитах го -  Sick. Сега след малко ще видим Мики как ще реагира, дано му хареса, че да му давам за разнообразие

# 85
  • София
Дуци, а защо не трябвало да се темперира кашкавалът?

# 86
  • София
Джоли, ти ли пита за слънцезащитния - мажа си от крема на Дари. При по-слабо слънце Бочко, при дни като днешния - Себамед 30. Изгоряла съм на очила, да вметна. Грозна работа.

Дуци, за зачервено гърло на Дари й изписаха сироп Еуреспал. Много бил хубав и помагал, но трудно го давах, понеже е горчив и гаден. Толкова ли не можаха да го подсладят малко, че да не мъчат децата...

Днес ходихме в Дендрариума. Чист въздух, много горещо на връщане, приятно беше, ни една снимка не направих.
Бързо оздравяване всички малечковци, включително и на тези в арабско  Peace

Сакси, Тони - списанието наистина е "Моето бебе". Върнах се сега и намерих инфото. Голяма съм патица. А специално го четох 2 пъти, да не сбъркам  ooooh! Нищо, и без това го гледах едно зелено и еко и мислех да си го купя - така хем и зетя ще видя Wink

# 87
Тоя вирус упорит Twisted Evil

Ноеми вчера направи пзрвите си крачки с импровизираната проходилка - кашон от памперси Mr. Green

# 88
Белинда, ми то Плевен не е ли българския Холивуд? Що знаменитости са от там... Имало защо...  Thinking hahaha

# 89
  • София
Тоя вирус упорит Twisted Evil

Ноеми вчера направи пзрвите си крачки с импровизираната проходилка - кашон от памперси Mr. Green

И тя ли с кашони като Ясмин - безжалостни родители  hahaha А да не би да е и същият кашон?  Joy Помоли Тити да ви заеме проходилката на Ясен  Mr. Green

Странно ми е мъж да се епилира навсякъде. Не че ми пречи, де, да правят, каквото си знаят. Странно ми е просто.

Общи условия

Активация на акаунт