Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 043
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Днес ми се обади мамата с която се мотаем в градинката да се разхождаме, че имат зъб(нейния е роден в края на май месец) и аз малко след това реших да проверя в устата на мойта какво е положението. Та може да е заразно като цикъла Laughing давайте да се виждаме.
Анна няма зъб, има два зъба Mr. Green Втория също е на път. Честно казано си мислех, че е единствената беззъба в редиците ни.

Бухти, как ще ни отегчаваш? Толкова мили моменти са това. Като каза, че ще ти е жега се замислих как беше при нас. Изобщо от емоции не ми е останало време да чувствам какъвто и да е дискомфрт. Абе най-хубавия ден в живота ми беше това. Раждането е друга бира и няма общо като емоции с този ден.

Белинда, с това розово дърво имам снимка и аз преди няколко години с Пепи. Какъв голям мъж е станал Бобъра, пък за Никола няма да отварям приказка изобщо, все едно не са набори с Пепи newsm78

# 286
Ох толкова много снимки гледах... че не знам дали няма да изпусна някой  Mr. Green

Нинче
да ти кажа и аз че си много готина даже... с времето узряваш  Wink Mr. Green

МамаИви
страхотна моделка  Wink

Кетито
ама то сини очи на всяка снимка и по мноооого  Sunglasses Много е пораснала дребната, добре сте си изкарали изглежда...
Ти откъде познаваш хандбалната зала в НСА  Mr. Green

Белинда
супер  снимки, ти си траеш , траеш... и после ни пуснеш 100-200 снимки да гледаме  Mr. Green
Ники за кой отбор играе? Добре си снимала малко извън залата да видя колко се е разхубавило във НСАто Wink
с новата прическа не знам дали ти казвах - че си голяма свежарка Flutter

Майра
супер снимки - както всеки път  Mr. Green браво на дребната, голяма пъргъвелка... а с маргаритките зад ушите е голям бонбон  Heart Eyes
Какво толкова те закачат с тези шапки не мога да разбера... че даже и Германия си е доста по на север от БГ... тези от Петрич ако не излизат след 10ч., камо ли без шапка, то хората в Хамбург може и шаловете си да не свалят целогодишно даже  Wink Mr. Green

аз чат пат слагам от шапките с козирка на Нина...

Бъдещите невести - айде с вас  ме  Wink

При нас дъъъъжд цяяял ден  и студ... ама не като при Астарта  Mr. Green
Поне градинката няма нужда да я поливам...

Дуци, Купа - честити зъбчета!
И при нас горния венец е адски червен и надут...

Емата ми е с бронхити-да... от днес ми е на Вентолин... надявам се малката да не прихване нещо...

Всички болни да оздравяват!

Още толкова много неща исках да кажа... ама така е като прочета всичко на веднъж...
Сега като е скапано времето ще гледам да се отчитам по редовно...

# 287
  • София
Добра вечер и от мен !  Simple Smile

Ние днес бяхме на консултация. Размерите на Дея са 8 140 (+340) и 73 (+2). Доволна съм ! Каза, че мога да почвам със свинското и рибата и ми даде бележка за кухня.
Това изпръхналото над устичката й /към днешна дата е много по-бледо/, каза, че е от биба, лиги и т.н. и да го мажа с кремче. Червеничкото на ластика на памперса обаче каза, че не прилича да е от самия памперс и да го мажа с Фенистил. За мое учудване обаче като й слагах памперса преди лягане забелязах, че има червени петънца и на гънките зад двете колена - ще ги следя, но дано да е било само инцидентно от жегите днес  Praynig.

Дея също не търпи шапки и ги сваля и почва да ги лапа или ги хвърля, но аз се надявам да е така само в началото, защото се успокоявам, че и с кака й минах през такъв период. Скоро й купих така търсената шапка с козирка, но тя веднага я сваля и лапа/хвърля. Засега само по малко търпи една кърпа от сестра й, но и нея я сваля и тя й остава да врата и е като някоя каубойка, но и нея яде. Напоследък лапа и се лигави супер много - може би защото за отрицателно време вече има 6 зъба. И обувки не търпи и тях събува и почва да лапа. Само където дадох 40 лева за декоративни обувки, но поне ще знам, че следващите няма да са с лепка. Днес не искаше биба и цял ден навън си ядеше ципа на суичера например.

А това дете иначе не спира да пее и ръмжи по цял ден. Всеки ден събираме погледите, защото ръмженето й е доста внушително и гръмогласно  Heart Eyes

Благодаря на всички изказали мнение по болната ми тема  Hug Само мога да кажа, че аз пък си харесвам скулите и си ги искам обратно, така, че продължавам да дерзая  Mr. Green Само, че с мъжа ми вече открихме сезона на сладоледа, без който не можем, та ще видим как да се ограничавам от другите неща за сметка на сладоледа, защото без сладолед аз просто не мога  Simple Smile

Кетито, Белинда, Гнидка, Майра - много хубави деца и майка видях Simple Smile Страхотни сте !  Heart Eyes

Болните по-бързо да оздравяват !  Hug

# 288
  • София
Засякох Катинчето в една тема  и видях, че чака бебче  Heart Eyes Да и е честито  Hug

# 289
Да бе, верно ли? Ега ти смелите жени Heart Eyes Да й е честито, лека и безаварийна.

# 290
  • София
Кетито

Имам да взимам един държавен изпит от там  Mr. Green Whistling

# 291
  • София
Аз пък не мога да се сетя коя беше Катинчето  newsm78 Може би защото я бъркам с Катче-то. Катинчето на кой е мама. При всички случаи й желая лека бременност, де !  Simple Smile

# 292
  • София
Катинчето пишеше в началото, но с някой се скара и спря.Те зная с кой, защото аз бях на легло и пропуснах почти цялата бременност темите които се изписаха Rolling Eyes Иначе си е от нашите юлски мами Heart Eyes

# 293
Кетито

Имам да взимам един държавен изпит от там  Mr. Green Whistling
Тъй ли колежке  Mr. Green... и какъв профил си значи...ей не знаех че има и други Вифаджиийки  Mr. Green

# 294
Тъй като съм единственият буден кукундрел по това време да взема да пусна НОВА ТЕМА
Утре поне ще знам къде да ви търся.

# 295
Пърли, браво за семейните разходки! Аз съм ти малко като майка - като те няма, все най-лошото си мисля hahaha Вече мислех по тел. да ти звъна да те преслушам, луда работа...

Те затова мъжете са казали "дано ми се случи това, което мисли жената, а не майка ми". Щото като закъснеел вечер мъжа, жената мисли "тоя моя къде се запиля, сега пиянства някъде или ми изневерява", а пък майка му мисли "дано да не го е бутнала кола, да не са го пребили някъде, да не е паднал болен"... Та така. Мисли за мен все едно си ми жена  Joy

Не знам какво витае във въздуха, но и ние "снощи" легнахме следобед преди залез и днес се събудихме след изгрев  Blush

# 296
Перленце, ела бе, кака, в новата тема Mr. Green

# 297
Не ща Joy

Бях отворила и новата, но съм писала в старата някак си.

Общи условия

Активация на акаунт