Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 045
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Обаче шапка слагам, за да й пази сянка на очите. Аз съм със слънчеви очила, защото ме дразни светлината, а си представям на нея какво й е.

То и аз слагам както казвам вeче за 123456789 път  Wink но тя като я дърпа постоянно няма как да я зашия на главата Wink Гнидка май беше по убеждаването - след като Олето не е успяла, тя ни е последната надежда да удържи фронта Mr. Green

Ето имам и доказателство за неверниците Mr. Green Държи я за снимката само защото и държа и двете ръце  ooooh!

# 271
Ами закови й я Mr. Green
Имаше виц някакъв подобен Laughing

# 272
  • София
Ау, че си брутална Shocked Какво коване, като хората са измислили телбода!

# 273
Дуци, честито зъбче и бъзро оздравяване на двамата  Hug

Бързо и безболезнено поникване на зъбчетата на останалите  Simple Smile

Майра, не знам дали е моя заслугата (съмнявам се  Laughing), ама Катето стои повече с шапка, отколкото без  Simple Smile

# 274
Майра, не те обвинявам, бе жена Simple Smile Стига си се чувствала виновна с тия шапки  Hug На Гнидкиното Кате съм свидетелка, че за разходка от 3 часа или май повече беше  newsm78 не направи опит да си махне шапката  Peace Ния си я маха като й стане скучно и по земята я хвърля, ама си мисля че съм по-магаре от нея и й я слагам на ново.

Дуци, честит ви зъб! Май само Ния остава в отбора на беззъбите. Обаче гризе с венци.

Кети, взех направление. Тази докторица работи ли със ЗК? Знаеш ли й смените? Дали трябва да запазя час предварително?

# 275
Здравейте,
изчетох ви, но отгоре, отгоре EmbarassedОт разходки не ми остава време да седна на компютъра.

И Алекс май ще има ново зъббче, че ми е станала една крива. От два дни само хленчоти, а днес вече е с хрема Confused

# 276
  • София
Здравейте...взехте да ми липсвате,напоследък нещо не ми остава много време.Отново сме кисели newsm78зъби ли са що е незнам,но е тегава работата TiredНа всичкото отгоре и диетата нещо хич не ми върви,седя гладна и дебела Crossing ArmsИ въобще нещо и на мен ми е вкиснато ConfusedОтивам да ви чета Hug

# 277
Двете бъдещи булки скоро май не са давали отчет  Party
Laughing Че аз понякога май по-често за сватбата се отчитам. Не искам да ви отегчавам просто, малко по малко напредваме. С изненада установих, че роклята тамън ми става като съм с колан, без колан не съм я пробвала, но много се надявам да ми стане, че си представям с колана каква жега ще е. Иначе съм на етап текстове на покани и торта.

# 278
Кали, не си сама Hug

Бухти, благородно ти завиждам за хубавите емоции. Всичко за сватбата мина през моите очи, ръце и мисъл. Уморително, но приятно.

# 279
# 280
Дуци, честито зъбче!
amarinova, дано зъбчето избие по-скоро!
Майра, Белинда, Кетито, мнооого готини снимки Heart Eyes!
Моето дете също шапки не търпи, но като че ли в последно време започва да посвиква. Аз и до ден днешен не понасям капели от всякакъв вид, въпреки че упорито продължавам да си купувам... Laughing

# 281
  • Добрич
Четито зъбче на Ана! Да е здравичко и беличко!
Белинда, Кетито, много хубиви снимки!
 Сисони много ми стана мъчно за малката и не ми се вярва да е само отзъби. Може и да е урочасана. Аз преди не вярвах в тези неща, но когато големият ми син ходеше на детска градина ни се случи нещо подобно. Отидох да го взема от детската градина и госпожата каза, че цял ден не искал да яде и стоял само на столчето. По пътя ми се стори, че понапарва. По пътя срещнах една съседка, която все му баеше. Аз и се оплаках, че не е добре и тя каза, че е урочасан. Отидохме до тях да му бае и ни даде една баена водичка, каза като си отида да му дам да пие и ще му мине. Като се прибрахме му дадох от водата и той повърна, но вече не гореше и каза, че е гладен. Заведохме го в бърза помощ. Там му гледаха гърлото, преслушваха го и казаха, че нищо му няма, пуснаха ни и изследвания и се оказа, че е леко обезводнен от повръщането. На другия ден вече нищо му нямаше. И аз не знам какво да си мисля, но можеш да й измиеш очичките със светена вод. Ако не й помогне, то няма й да й навреди Peace

# 282
някой с опит в урочасванията може ли да ми каже какво ще се случи, ако на урочасването не се противостои? Докъде могат да се задълбочат нещата?

# 283
Много хубави снимки сте показали пак - Аелия, Кетито, Майра, Белинда Heart Eyes

Честито зъбче на Анна, нашето пък никой не го забеляза  Crossing Arms

Габи не търпеше и тя нищо на главата си, но тук доста пече и слава богу успявам да я залъжа да не си я маха, въпреки, че я хвърля от време на време  Laughing

# 284
  • София
Това е вкъщи на полянката - няма кучешки акита 100% Wink В събота ми показваше 32гр термометъра на колата ама чак не ми се вярваше Shocked Днес пак вали обаче.

Предлагам другата форумска среща да е у Майрини  Crossing Arms Как не те е срам такива красоти да показваш, .....ми завидях  Crossing Arms Утре ще щракна моята скромна "полянка"/то е един ъгъл/ с която се надувах  Rolling Eyes
Ноеми много сладка по бельо и с маргаритката на ушето  Heart Eyes Като реклама е!

Дуци РД беше в Бъни, да. Grinning

Джоли ще пиша по Скайп после Wink

Белинда http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303127&pid=12210812  Heart Eyes
Вие фурболисти ли сте бе  Hug А това да не е хандбалната зала в НСА newsm78

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 22:24 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт