Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 054
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Белинда,Алекс все пак е малка жена,а кърпата е на главата и защото "трае булката за хубост"  Laughing

Кети,много сини очи  Heart Eyes

Бухти,ако беше изчакала и ЕЛ, бабката можеше  да си посипе главата с пепел,че е дала на Лили зрънчо  Mr. Green

# 256
Още малко снимки от мен  Wink

Мома Ноеми

След пясъка е ред на захранването с трева Wink

Бягайййй, идвам  Mr. Green

# 257
  • София
но наивно ми заприлича на парче плод, нещо като портокал или манго

A, да бе, тука да не ти е Германия hahaha

Преди малко забравих да кажа, че съм впечатлена от Нинчето и й пожелавам успех в гоненето на шестицата Hug Аз откак видях петицата нещо много лежерно взех да го раздавам. Знаех си, че до лятото трябва да съм отслабнала, после почне ли сладоледа - забрави Naughty Дотука бях с диетата, оттук насетне каквото си замине от само себе си - добре дошло, ама сладолед не мога да не ям и туй то Laughing

Свалих снимките, кабелът беше в спалнята Shocked След малко пускам линк.

# 258
Влизам на бързо да кажа - от НОИ ми отговориха, че са след справка са установили, че имат молбата ми и в срок от 15 работни дни ще извършат плащане. Съветът ми е да вземете входящият номер от работодателите си и да им го изпратите със запитване защо не присъства в справката на НОИ он-лайн. Сигурно им е лудница на хората с тая смяна на системи.

# 259
Кети, Дени ти е одрал кожата струва ми се. Много сте хубави Hug РД-то в Бъни ли е?

Майра, страхотни снимки, толкова ли е топло при вас, че дребното е голо? И е чисто, аз тук знаеш ли кога ще я пусна Анна така, най-много да наджапа в някое кучешко късметче Sick

# 260
Майра, страхотни снимки, толкова ли е топло при вас, че дребното е голо? И е чисто, аз тук знаеш ли кога ще я пусна Анна така, най-много да наджапа в някое кучешко късметче Sick

Това е вкъщи на полянката - няма кучешки акита 100% Wink В събота ми показваше 32гр термометъра на колата ама чак не ми се вярваше Shocked Днес пак вали обаче.

# 261
  • София
ето ни и нас:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303127&pid=12210554

Кетито, страшни сте Hug
Майра, завидях за полянката Heart Eyes

# 262
Мойто дете днес три пъти спа, докато бяхме на вън- и ся сигурно пак да 23-23:30 ще има песни и танци на народите. Ама на така става  Mr. Green пък и той сутринта рано рано се зареди с енергия. Пиша "зареди " и точно това имам в предвид. Crossing Arms . оставих го сутринта в проходилката (и баща му да го гледа), а аз отидох в кухнята да му превя закуска. Идвам в хола  #Crazy, гледам Микаел махнал на баща си gsm-ма от зарядното и лапнал буксата и ръфа  Shocked.........................зарецда се детето   #Crazy..................питате къде гледа баща му ли..................ми компютъра естествено   Twisted Evil

newsm78 и аз нямам превод от НОЙ . по принцип ми прат sms към 3-ти 4-ти че са ми ги превели  newsm78. Аз декларация подадох , но тя започва да тече от 20-ти април, т.е. поне парите до 20-ти трябваше да ми изплатят  newsm78

п.п belinda много сладки малките Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 19:23 от iucka

# 263
Ама че съм патка doh
Анна има зъб забравих да ви кажа newsm44  Венецът е прорязан, една чертичка. При Пепи беше по-различно.

# 264
Днес ми попадна слънцезащитен лосион за възрастни на СебаМед. Пише "No parfumes and parabens". Този, който гледах беше 30 фактор. Незнам какви други има. Това за го пиша, за който търсеше по изчистени.

Купих кехлибарената огърлица (специални благодарности на Хрис28, че ме убеди). Хич не вярвам, ама за сега Симона е спокойна и се чудя дали да започна да вярвам или е съвпадение. Ако и довечера е спокойна и не я тормозят зъбите, ще съм най-щастливия човек на света.

Христуш, няма още зъби, само мъкаааааа.

Белинда, все едно си описала Симона. усети ли шапка се засилва със 100 да я махне. Незнам как ще я опазя. (Майра, не се подсмивай, виждам те  Wink )

Дуци, как е Анна? Пепи още ли е на АБ

Каква ваксина се бие срещу рота вирус? Нещо ме стреснаха днес. На една позната, племеничката и боледувала от този рота вирус, че чак до болница стигнали, детето се обезводнило и й казали, че много деца между 1 и 2 години го карали и бил доста упорит и гаден, но имало ваксина против него.
Моля за малко инфо.

Пак хубави снимки показвате. Човек от вас не може да седне да поработи.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 19:36 от Oleto

# 265
Белинда, все едно си описала Симона. усети ли шапка се засилва със 100 да я махне. Незнам как ще я опазя.

без чорапи в парка, сега и без шапка - как може толкова безотговорни родители да има не мога да разбера Crossing Arms Mr. Green

За рота вируса тук ваксината е 2, 3, 4ти месец. По принцип я препоръчват само за деца, които имат доста контакти с други деца (ходят на ясла) или когато ходят по басейни (на бебешко плуване). На мен педиатърката не ми я е препоръчвала нито за Ясмин, нито за Ноеми - въпреки че имат контакти с други деца Thinking

# 266
Оле, Пепи още е на Аб, а сестра му още е с Т.
И двамата кашлят умопомрачително Confused

Скорошно избиване на зъб ви пожелавам Hug

# 267
Дуци, скорошно оздравяване.

Ей, Майра, и аз ще се класирам на половина. Ния я държа боса в парка като е в количката. То е такава жега. Обаче шапка слагам, за да й пази сянка на очите. Аз съм със слънчеви очила, защото ме дразни светлината, а си представям на нея какво й е. Обаче днес се възмутих в парка. Ния по боди с къс ръкав и панталонки, а едно сигурно на 5-6 години дете беше с блуза и дебела жилетка. Confused

Правя тутманик. Ама нещо едни малки ми се сториха корите му. Сега се пече. Надявам се да бухне.

Двете бъдещи булки скоро май не са давали отчет  Party

# 268
Дуци честито зъбче  Hug

# 269
Има бебешки слънчеви очила, но не знам дали моята би си ги държала на главата.

Забравих да кажа за Ларедутския каталог, че много готино се получава, трябва да съберем снимките в Мултиплая Mr. Green И аз ще я снимам дребната.

Благодаря ви Юцка и Джоли Hug

Общи условия

Активация на акаунт