ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 692
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Боби падна с проходилката  Confused. Ще я прибирам. Лошото е, че пада и в кошарата и на килимчето.

Дони, явно аз не съм разбрала  Embarassed. Помислих си, че пишеш за през нощта.

Мъглата се вдигна  Laughing.

# 286
Ками, нашата педи препоръчва Нурофенът да се дава на 8 часа, но може да се редува с други. Т.е. ибупрофен с парацетамол. Моята тежка артилерия е нимезил и течен аналгин. Никаго не са ми предписвали хексалгин и не го познавам като действие. А Момчил доста Нурофен е изпил Sad

# 287

Сиренето ще е следващото нещо, което ще въвеждам. Надявам се да няма много мръщене.  Confused
Аз взех козе и давах по малко 2 дена-вчера излезе обрив по вратлето.Днес не давам и ще спра за седмица-ама се чудя тоз обрив от сиренето или от топлото   newsm78

# 288
Инка, какво означава, че пада в кошарата. Там не е ли меко? Симона става, пада, ходи, върти се в кошарата, но съм спокойна, че е на мекичко и не реве. Нали все трябва да се научи и как да пада?

Иначе за проходилката, и Симона ако се хване за нещо и дърпа с всичка сила, успява да наклони проходилката, но затова я следя, че ме е страх.

Hug

# 289
хексалгин=аналгин

# 290
  • Варна
Оле, ми удря се в пръчките. Реве. Аз включвах пералнята, като е паднал. Той много пада. Ходи държейки се за стените на кошарата, пуска се и пада. Голям бяс, хем неможе още, хем се засилва за всичко.

# 291

Общи условия

Активация на акаунт