ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 707
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Лучия,предполагам АМ е толкова,защото е кърмаче на поискване,а те си цокват по всяко време Heart Eyes
Амиии,да като е на поискване кърменето нали нямаш някакви точно определени часове първо.После за АМ се препоръчва да има поне 3 часа,за да се усвои добре и попитах защо 120 мл. в 09.00 часа,а през останалото време 150.А защо толкова малко са милилитрите ми стана интересно,мислех,че пият повече та затова.

# 241
  • София
тая вечер яна пищи неистово. явно зъбът, дето ни тормози от седмица вече пробива. принудих се да дам панадол. а как съм против....

# 242
тая вечер яна пищи неистово. явно зъбът, дето ни тормози от седмица вече пробива. принудих се да дам панадол. а как съм против....

А разните мазила за зъби не помогат ли?

# 243
Сакси, заведи я на доктор да я видят все пак. Не ми хареса днес, не е Яна това.
Дано скоро всичко отшуми Praynig

Аелия, как си?

# 244
Лучия,предполагам АМ е толкова,защото е кърмаче на поискване,а те си цокват по всяко време Heart Eyes
Амиии,да като е на поискване кърменето нали нямаш някакви точно определени часове първо.После за АМ се препоръчва да има поне 3 часа,за да се усвои добре и попитах защо 120 мл. в 09.00 часа,а през останалото време 150.А защо толкова малко са милилитрите ми стана интересно,мислех,че пият повече та затова.

Не съм наясно с това АМ  Crazy никога не съм давала.Кърма също не знам колко изцоква  Whistling

Сакси, Hug

# 245
  • София
Белинда,защо в 09.00 само 120 мл.АМ? И после за възрастта му и млякото,което пие толкова ли е количеството-120,150 мл.,или той толкова изпива?Другото според мен е ОК.
Ами когато го кърмя сутрин в 9 е по-скоро за приспиване, струва ми се че суче едвам-едвам...А иначе, когато ме е нямало и е пил мляко от шише, правено му е по повече, но никога не е изпивал повече от 150. Даже 150 са единични случаи, обикновено на 120 се отказва. Предполагам, че е заради кърменето на поискване и просто не може да поеме повече мляко. Затова му сложих АМ почти на всяко хранене, но по малко. Не знам дали е правилно Thinking Със сигурност е по-близо до кърменето на поискване, което практикувам, но пък от гледна точка на 3-часовото разграждане...не знам Rolling Eyes

Сакси, моят приятел педиатър ми е казвал, че за силна болка нурофенът е по-ефикасен от панадола. Казвам ти го, в случай, че закъсате нощеска. Дано не Praynig

# 246
  • София
За една седмица без теб,няма ли да се отбие newsm78
Ууууу, пепел ти на устата #Cussing out
Ако се отбие, ще се гръмна просто, честно Tired

# 247
Белинда, ако не се цедиш според мен ще се отбие.

# 248
  • Sofia
Как сте пипъл Hug
Компа ми се скапа, голяма веселба, всичко наново, включително 2ГБ мейли в outlook-a, дето ги пренасях по папки Confused Лудница.

Белинда, не ги слушай, раците НЕ се отбиват, те са едни инатливи цицомани, дето ще сучат докато ти изсмучат силикона Mr. Green Дени НЕ желае  да се отбива, къде са тия от кърмаческия, дето ми обясняваха как щял да се отбие като види шишето, да ми дойдат сегичка Whistling
Ние сме зле, както се вижда по горенаписаното, опити за отбиване напълно безуспешни, реших да давам АМ нощем, за да отвикне от гърдата - резултат: будене на ВСЕКИ 3 часа, истерия и рев за манджа, ама като ви казвам истерия значи разбирайте буквално, изпиване на АМ и пак мрънкане и гонене на циците из леглото ooooh! Досега нали кърмех спейки, не съм разбрала, че иска манджа толкова често, не е ли вредно да се храни толкова обилно нощем? newsm78

Кой ще идва на детския празник в неделя?

# 249
  • София
Е, как няма да се цедя бе, цяла седмица, нали ще гръмна Shocked Не ми се прави почивка със зеле в сутиена Laughing Ще цедя, разбира се Peace Ако опира само до това, няма да има фалове, но дали той пък няма да забрави да суче Thinking Според мен е достатъчно голям, за да не забрави, ноооо ще видим  Confused
Абе стига сте ме психирали бе newsm45

НБМ, само ти ме обичаш Heart Eyes Hug

# 250
  • София
NBM Hug Къде си беееее  Heart Eyes
И аз се борих с АМ  ooooh! Май пак ще  взимам Милумил.Маги чак и се гади.И като покажа на някой как е правила все едно повръща  тя ме имитира веднага  Joy
Какъв празник??? 

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 23:11 от ketito

# 251
Абе как ще се отбие. Симона нали цяла седмица ми прави стачка без да суче. После пак си засука. Вярно, че не е същото, но пък нали са родени на една дата  Wink Бегай, весели се! (а за компа, Майра ме е изпреварила)

Сакси,  Hug Дано спите спокойно!

И в този ред на мисли, страх не страх, ще ви се похваля, да не кажете, че само се оплаквам. Пък дано и другите болни бебчета и тези, които ги мъчат зъби прихванат, поне като ще се хваля. Симона днес беше много кротко и радостно дете и ето сега от 10 часа е в леглото и майка й е на компа.

Кой разказваше за рибата? Вместо на Семпер, защо не пробваш на Гербер сьомгата. Не веднъж съм я хвалила и ако не е гарнирана с неприятни муцки, мисля, че на детето може да му хареса. Сега да не прозвучи като заяждане, да поясня, че като давам на Симона храна, която не обичам, неволно правя физиономии.

# 252
  • София
Сега да не прозвучи като заяждане, да поясня, че като давам на Симона храна, която не обичам, неволно правя физиономии.

Това за мен ли е  newsm78 В смисъл, да не правя неволно физиономия и тя заради това да не иска ли  newsm78

# 253
  • Sofia
Белинда, а ти къде си тръгнала всъщност? Laughing

Забравих да се отчета - 80см, 10.350кг.
Връщам се да ви чета.

Кети, тук съм бе душа, нали ти писах на скайпа, че съм с нов компютър и сега го оправям. Hug Детският празник на СНБМ, в неделя е.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392243.0

# 254
belinda, моята братовчедка беше командировка една седмица във Виена, когато Борис /нейния син/ беше на 11 месеца и не се отби, така че без паника  Stop

NBM, според мен вашето толкова често хапване през нощта се дължи най-вероятно на това, ако денем не се храни, може да е обърнал биологичния часовник  newsm78

Мамоиви, аватара е бонбон  Heart Eyes

Ето и от нас снимка с жирафа - ами той за мойто дете е направен, то голяма радост, голяма игра и сама си пляска като пусне кубчето вътре   hahaha
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364270&pid=12284803

Общи условия

Активация на акаунт