ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 708
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Днес, на 14.05 реших, че е крайно време да прибера зимното яке и шала от закачалката в коридора Embarassed

Какво съвпадение  hahaha Явно едновременно ни е налегнало вдъхновение  Wink

Забравих да се похваля, че водих Катето на фризьор за оформяне на бретона, че й влизаше в очите. И така е много сладка  Heart Eyes

Астарта Hug дано не е сериозно и бързо му мине  Praynig

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 18:35 от Гнидка

# 226
  • Бургас
IUCKA  от един магазин на Оборище..едно малко много заредено...то4но срещу бензиностанцията на Оборище Peace

Олеее аз отдавна махнах зимните дрехи и изкарах летния гардероб... Mr. Green

# 227
  • България
Ние, не че сме много редовни, но пак изчезнахме за доста време. Честото на всички празнуващи днес на чело с нашия Марти да са ни живи и здрави и да пораснат големи.
Отиваме на консултация да видим колко е пораснал и да разпитаме за морето.
Предстои ни заминаване на 06,06 и започваме с подгатвяне на списъци и покупки.
Моля те,кажи какво ти казаха на теб за морето та да си сравним заръките от педито Wink

# 228
Астарта  Hug съчувствам. Нещо подобно ни се беше случило тук в началото с Ясен, пак температури, пак уши и антибиотик...
а същото се случи в Бахрейн - три дни висока температура, нищо друго, той се държи нормално...накрая  се появи зъб.
Та иди че разбери.....

хора, направила съм торта, не мога да се позная....

# 229
  • София
Страхотен ден днес Flutter От сутринта съм на крак, смазах се, но пък супер готина разходка беше. Посетихме и Романса, да не ми е уроки hahaha 'АпнАх си любимата палачинка и сега съм супер доволна от живота Grinning В момента баткото е на плуване с мъжа ми, Бобо в двора играе с майка ми, а аз разпускам, готвейки и цъкайки на компа Sunglasses Живот...

Астарта, дано се оправяте по-бързичко! Добре, че си го завела на лекар, ушите не са шега работа!

Оле, при мене ктрл+з нищо не става Rolling Eyes Що тъй?

# 230
Ние пък бяхме днес с Ивона, Амаринова и Сакси в Борисовата и си изкарахме много добре. И в досетливата глава на Амаринова се роди идея,
утре в 11 часа в заведението на Астарта искате ли???

Сакси, чакам снимките от днес Simple Smile

Концерта на Депеш МОд се отлагал, разбрахте ли? Дано отворят паркинга на Борисовата Tired

И при мен контрол и з нищо не прави.

# 231
И при мен контрол и з нищо не прави.

Не трябва да си на кирилица Peace

Ние пък бяхме за малко навън, ама започна да вали Sad

# 232
  • София
Откачих от кеф заради концерта Hug Няма да сме тук на 18-ти и тъкмо си продавах билетите, когато разбрах, че го отменят засега. Сега стискам палци Дейв да се оправи и да пуснат по-късна дата Praynig Ще си запазя билетите Simple Smile

Дуци, хайде на открито да се видим? В заведение в това хубаво време.. Confused Освен това да питам ти дали ще водиш Пепи и дали е удачно да взема и Ники или това неговото може да е заразно? За бебетата ясно, че няма да се целуват, но при по-големите взаимното оплюване е неизбежно Mr. Green

# 233
Как разбрахте за концерта, бре? Кажете подробности, плс! За кога се отлага, или не е ясно още?
Явно само ние с мъжа ми, негледащите новини, щяхме да се юрнем към стадиона в понеделник и да вържа майка ми да ми гледа детето у нас до сред нощите  Rolling Eyes

Хора, невероятно е как ни растат децата! Не мога да позная моето от няколко дни - изобщо не е бебе вече, хич и не се сеща за мен, много ми е кротък, заиграва се сам, вози се в количката без да иска да е непрекъснато на ръце или в слинг, както беше доскоро, заглежда се по всичко - кучета, гълъби, деца, хора, коли..., изобщо вече не съм му приоритет...Само си мисля колко бързо расте и се променя и ми е мъчно понякога за отминаващите дни  Simple Smile Ще се прави скоро ново бебе, само мъжът да кандиса!

# 234
Белинда, сигурно няма да го водя Пепи. Ама мани това навънка, всеки ден сме навън, сега ни се яде. После може към Борисовата да се занесете, ние сме на лекар в Мусагеница. Ако още сте там може да дойдем. Ако се състои среща де.

# 235
Евридика http://www.dnes.bg/article.php?id=70895  Peace 
Твоето дете порасна, а моето нещо много се вдетини тия дни Wink Все иска да и обръщам внимание, да я разнасям...нещо нетипично за нея Thinking

За среща, както решите Peace Мислихме си за заведението на Астарта, за да хапнем. Може да седнем отвън в градината Peace Ако пък искате и в Борисовата може Peace

# 236
  • София
Момичета, имам нужда от мнението ви Praynig Особено от това на майките, хранещи с АМ. От неделя Бобо остава без мен за седмица. Измислила съм му някакъв ориентировъчен режим, постарала съм се да му набавя достатъчно млечни, около 70% от менюто, струва ми се. Надявам се, че всичко ще е наред Praynig Но все пак искам да си сверя часовника, защото никога не съм хранила така и не съм сигурна дали не изпускам нещо Rolling Eyes Творението ми е следното:
6ч. - 150 мл. АМ
9ч. - 120 мл. АМ
12ч. - бурканче 190 мл. пюре с месо/ безмесно пюре със сирене
15-16ч. - шейк от плод със 120 мл. АМ/ кисел от плод и АМ/ крем от плодове и извара + АМ за пиене
18ч. - 200 мл. каша, приготвена от 2 с.л. готова каша, АМ и 1/2 бурканче плодово пюре
21ч. - 150 мл. АМ

Какво ще кажете Rolling Eyes

# 237
Белинда,Алекс това ще го хапне за няколко дена Laughing много им се кефя на деца които си хапват добре Heart Eyes моите и двете са злояди Crazy
За една седмица без теб,няма ли да се отбие newsm78

# 238
Белинда,защо в 09.00 само 120 мл.АМ? И после за възрастта му и млякото,което пие толкова ли е количеството-120,150 мл.,или той толкова изпива?Другото според мен е ОК.

# 239
Лучия,предполагам АМ е толкова,защото е кърмаче на поискване,а те си цокват по всяко време Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт