ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 713
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Алекс има нова страст,ближе и гризка нослето на кака си Laughing

Много хубави снимки на сладки малки човечета Heart Eyes  

# 211
Хахаха, Рапунцел, аз веднага пък си представих коктейлно парти  Joy Гладна кокошка просо сънува hahaha
Маякуб, мерси. За същия младеж става въпрос   newsm10

Аз наготвих за нас пиле с прясно зеле, а за Самчето пиле със зеленчуци. Омете го като невидял. Ама то наистина много  вкусно стана, дори без никаква сол  eat Сега надявам се няма да ме гледа като онова бебе в рекламата на течен шоколад. Crazy

# 212
Момичета , някой знае ли защо НОИ бавят толкова парите? може да сте го обсъждали вече,но да съм изпуснала! Трябват мииии тезиии париии  #Cussing out Crossing Arms Twisted Evil Rolling Eyes Simple Smile

# 213
  • София
На Дея любимо й е да скубе и да дърпа покривките на масата.

# 214
НОИ бавят, защото системата им преминава към системата на НАП. Вземи си входящия номер на молбата от работодателя и пиши е-майл на НОИ дали виждат молбата ти в системата, в случай че ти не я виждаш в интернет справката (за което ти трябва ПИК). Имай предвид, че НОИ вече не дават такава информация по телефон и трябва, ако нямаш ПИК да отидеш лично при тях.

# 215
Ние, не че сме много редовни, но пак изчезнахме за доста време. Честото на всички празнуващи днес на чело с нашия Марти да са ни живи и здрави и да пораснат големи.
Отиваме на консултация да видим колко е пораснал и да разпитаме за морето.
Предстои ни заминаване на 06,06 и започваме с подгатвяне на списъци и покупки.

# 216
НОИ бавят, защото системата им преминава към системата на НАП. Вземи си входящия номер на молбата от работодателя и пиши е-майл на НОИ дали виждат молбата ти в системата, в случай че ти не я виждаш в интернет справката (за което ти трябва ПИК). Имай предвид, че НОИ вече не дават такава информация по телефон и трябва, ако нямаш ПИК да отидеш лично при тях.

Hug Мерси!

# 217

Да не забравя - Де що, хубави снимки, но това, което ми направи най-голямо впечатление не е Ели (тя си е бонбон)а това, че баба ви е много млада, съответно ти пък си съвсем момиченце. Бях останала с впечатлението, че си по-улегнала жена.  Laughing

Аз и улегнала  Laughing
Да кажем, че трупам мъдрост
Но пък не съм и момиченце, мама през март стана на 50, аз другия месец на 30, а Яна на 5, Ели на 1 - закръгляме отвсякъде  Laughing

И по тоя повод мъжа ми не ми обръща особено внимание или аз нещо много се вживявам или разгонвам или съм във вакуум с тва бебе и имам нужда от разнообразие.
На него също му идва в повече работата и жонглирането с двете деца, не може да не се каже, че го юркам солидно да помага, ама и аз имам нужди пък  Crossing Arms
Предпочита да си почине с мач и мъже и не поема нещо инициативата да останем насаме, даже една вечер ми провали лична такава моя - бях оставила Яна на мама и т.н., абе не ми се влиза в подробности, но ми е гадно.
Понякога мъжете са големи дебили и те имат за даденост. И по тоя повод съм решила, ако така продължава да забегна някъде с Елена /щото сама не мога/ за седмица и да му оставя пространство да си преосмисли приоритетите. Фръц  Laughing

# 218
  • София
ДеЩо, идвам, казвай на къде  running Аз до сега само до Стрелбище стигам  tooth

# 219
Аелиа, честит рожден ден на братчето ти  bouquet! Пожелавам му всичко най-прекрасно.

Юан и малката Маймунка са страхотни чаровници Heart Eyes.

Кети, честита нова количка, изглежда страхотна.

Илия е на АБ от днес, пеницилин Rolling Eyes. Възпалени уши и гърло. Докторът каза: "Може да е вирус, може да е бактериална инфекция. Ако е вирусна, АБ е излишен, но той е толкова малък, че не ми се рискува!". Явно и тук лекарите се презастраховат, не само в БГ. Е, и на мен не ми се рискува и започнах да му го давам. Много ми е тъпо Sad.

Пожелавам на всички болнички бързо оздравяване, че пак напълнихме темата с вируси Hug.

# 220
  • Бургас
Ние днес цял ден миткосвахме --- къде ли не бяхме- сигурно 15тина километра навъртяхме..направо съм гроги..Мойто дете навън по4ти не спи- преди пък само навън спеше...заспа за 20 мин и пак се ококори,та да не би слу4айно да изтърве някоя коли4ка, подминаваща ни...

На връщане заредихме малко пюрета и кърпи и ни дадоха на всеки 2 пюрета хип лъжи4ки много хубава средна големина...та сдобихме се със зелена и 4ервена...много хубави цветове :mrgreen

Аз п опринцип не ям риба,не оби4ам,4е и на Ана не бях давала ...Днес на обяд се опитах да й предложа семпер рибно и познайте  newsm11 Изобщо не ми екапризна за храненето ,но с рибата изобщо не се полу4ава...стисва устни4ки и край...и ще я зарязваме засега...Хвана ме 4ак яд 3 лв тъпото пюре и то малко и отиде на вятъра...тези семпер много надути цените ми се виждат...на хип най-много взимаме,.4е най-много ги харесва,но съм вицждала само един вид с риба...и си казах- да взема малко на семпер за захранване...но тя и половин лъжица не иска...Пове4е няма да купувам скоро,а е тооолкова полезна ...ама и без нея ще минем Mr. Green

# 221
  • Бургас
а Илия как го усети  ти самата ,4е имйа възпаление...Т ли вдигна??? Милото - то сега бързо ще го пресе4е Абвто,ако е бактериално нещо...ина4е няколко дни и е ток...

Я,бързо вси4ки бебоци да се стягат...лято идва - никакви болежки пове4е Naughty

# 222
Днес, на 14.05 реших, че е крайно време да прибера зимното яке и шала от закачалката в коридора Embarassed

# 223
Маймунка, Илия е трети ден с висока температура. Иначе по нищо не му личи да е болен, не плаче, яде нормално, играе си, смее се. Мислех си, че сам ще го преодолее, но тази сутрин ми се видя малко отпуснат и затова реших да го види все пак лекар. Аз продължавам да се чудя откъде може да го е лепнал Rolling Eyes.

Майра, аз пък точно днес се замислих да извадя зимните якета отново, но ме домързя и затова си треперихме от студ Crazy.

# 224
Mаймунка къде е тези промоция на хип с лъжичките, че и без това щях да купувам нова лъжичка  Blush
 ето малко снимки от вчера http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364145&pid=12276459 (от тук до края)
 Twisted Evil днес голям глад ме гони........главата ми все завряна в хладилника  Twisted Evil  newsm55   261uu

Общи условия

Активация на акаунт