ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 720
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Много тъпо, останаха ли здрави newsm78 И Алекс май върви на разболяване. Хремата и се увеличава, и нещо слиза към гърлото, защото започва да се дави Confused Изсмуквам по цяла шепа сополаци. Накапах коларгол и се моля само с това да се размине. Лекарката каза, че или е от пробиващ зъб, или е настинала, или алергия към цъфтящите треви, или и тя не знаела от какво #Cussing out

Инка, какво е това мляко от 16 лева Crazy Аз взимал Фризо 2 Peace

маймунка, много сте сладки Heart Eyes

# 166
  • София
Ние се отказахме от Анталия през май, защото мъж ми твърди, че макар и топло, водата в морето щяла да е студена. Маймунке, да докладваш после дали е така, щото ако не е, лошо му се пише  bash Много ми се ходеше Tired

Дуци, стига бе, баси Sad Какво ще ги правим тези деца с тези спазми, не знам Rolling Eyes Нашият направи вече един на 6 месеца, гледан вкъщи, кърмен и т.н., и т.н. Ми като тръгне на ясла, какво ще става cry

# 167
Имаме наследствени такива каишки. Минават под мишниците и през раменете, като връзките за родителите са откъм гърба на детето. Обаче Катето трябва още много да попапка преди да й станат.

Малката маймунка много сладка  Heart Eyes

Навила съм си на пръста да се оборудвам с такъв корсет, къде мога да го открия newsm78

# 168
Белинда, дано не става това, което с брат й. През две седмици бях болнични Confused
Ето сега си стоим у дома и пак болен ходи. Нооо добрата новина е, че се израства Praynig

Амес да ходи да се топне в морето и да докладва Hug

Дони, горе главата hug

Май не ви се оплаках, че трети месец Анна не е наддала и грам Confused И ръста й е същият като миналия месец, ама айде тогава беше дръпнала цели два см.

# 169
Ние се отказахме от Анталия през май, защото мъж ми твърди, че макар и топло, водата в морето щяла да е студена. Маймунке, да докладваш после дали е така, щото ако не е, лошо му се пише  bash Много ми се ходеше Tired
Студена,ама приятно студена Wink

# 170
Ужас, колко много деца ги мъчат зъби или са болни. А комбинацията от двете е просто чудна. Айде да свършва вече тази серия, че незнам как се издържа така.   Hug

Купихме на Симона касичка  Crazy Започват се спестяванията.

Гниде, от този сайт не става ли да си го купиш?

Фризото къде е 8 лв? Аз съм го виждала на 12. Ако е 8 си е сериозна разлика и си заслужава да се замисля. На половина на Аптамила е.  newsm78

# 171
Оле, става, обаче доставката ми струва почти колкото корсета, а и срокът е 20 работни дни. Множко ми се виждат и двете  Wink

# 172
ПрочетАх ви, всички бебоци да оздравяват, а майките им да се успокояват... Hug

# 173
Дуци, искам да присъстваме на срещата, но още не знам дали ще успея, защото ще съм без кола и без татенцето. Трябва да отлежи още идеята.

Тити, това с отдалечаването не работи, защото тогава ми е много сърдит и си го изкарва на мен. А децата по срещите ги познава отдавна вече, или мислиш трябва да провери как носят и на бой. А чантата е 20 кила, защото е пълна освен с всекидневните неща и с нещата за плуване...мокри кърпи, и т.н.
Юан е на тези килограми от януари. Последните месеци е качил най-много 100 грама.

Гнидка, бурно се надявам проблема с шамарите докато се приберем да е решен и дори да раздава целувки.

Имам и едно постижение: сложих на земята един матрак и откакто Юан спи там е много по-спокоен. Даже отива и сам си ляга.  Grinning

Снимки: http://aichuha.multiply.com/photos/album/13

# 174
  • София
Ох, айде още 30 мин и да минава този 13-ти, че ми е много каръшки ден и гледам не съм само аз  Mr. Green
Имам си нова количка  Grinning Червена, но ще го преживея!

Маймунке много сте сладички  Heart Eyes Страхотно семейство Flutter
Знаеш лимиличка , че още ти помня думите, когато мислех, че няма да успея да износя Маги , а ти ми пращаше ЛС че ще си имам бебе и да спра да мисля лоши за лоши неща ....и ми даваше кураж  Hug Отдели голяма част от личното си време, да пишеш на човек когото не познаваш.
Аз вярвам, че човек има някакви "мисии" в този живот и усеща кога трябва да направи добро за някого.Ти беше моят малък Ангел хранител тогава Heart EyesБЛАГОДАРЯ ТИ!

# 175
  • Варна
А някой ползва ли каишки за прохождане, днес купих едни ама нещо не мога да ги наместя правилно май или са големи нещо  newsm78

и аз питах ведъж за тези каишки ,но никой не отговори.Може ли снимка после-ако не те затруднява

Ми ... аз не мога да ги наместя, според мен са големи за Дидка-Бандитка. Иначе аз купих на Safety 1st. 15лв.

# 176
  • София
А някой ползва ли каишки за прохождане, днес купих едни ама нещо не мога да ги наместя правилно май или са големи нещо  newsm78

и аз питах ведъж за тези каишки ,но никой не отговори.Може ли снимка после-ако не те затруднява

Ми ... аз не мога да ги наместя, според мен са големи за Дидка-Бандитка. Иначе аз купих на Safety 1st. 15лв.

Тони , дай линк да ги видя и ще ти кажа Peace

# 177
  • София
Айчуха, твоят бандит е много чаровен! И много боен вид си е докарал с тази прическа  Wink. Бебшки център ли е това ? Много интересен тунел...

А малката Маймунка е голяма сладурана и много хубава жилетка има! Само не казвай, че е от Ла редута, защото само аз не съм пазарувала от там... Wink

Да не забравя - Де що, хубави снимки, но това, което ми направи най-голямо впечатление не е Ели (тя си е бонбон)а това, че баба ви е много млада, съответно ти пък си съвсем момиченце. Бях останала с впечатлението, че си по-улегнала жена.  Laughing

# 178
Ох три пъти писах и все някой глупост правя и изчезне, затворя прозореца... и тн...
в кратце
Маймуке
голяма сладуранка си имаш  Hug
Айчуха
голям бандит е станал твоя сладур
Дещо
както винаги супер снимки  Mr. Green

Дуцка
да оздравяват децата, че тоя омагьосзн кръг е ужасен...

Кетито
каква е количката, и супер градинка!
Аз в последно време съм постоянно в градината, трябва малко снимки да пусна...

Сисони
яйцата са силен алерген, аз бях с алергия към жълтъка до гимназия... смятам поради подобно отношение...
Не се сърди на Белинда, подкрепям я...

друго ... забравих... пак сте изписали темата  Mr. Green
до скоро

# 179
  • София
Ето тази червената...
http://www.groovystyle.co.uk/productpages/bebecar/ip-op.php

Ох три пъти писах и все някой глупост правя и изчезне, затворя прозореца... и тн...

И аз така правя като бързам.Пиша , пиша, публикувам и бързам да стана....а то ми изписва, че има нов отговор и моят не го публикува  ooooh!
Другият ми номер е  Crazy Много го мразя....Пиша, и ако нещо ставам или ми е лош нета, копирам отвреме, навреме да не ми изчезне поста...ама в бързината вместо Копи натискам Кът  Twisted Evil и ми идва да се гръмна  hahaha

Ееее, Тони, чакам те, а ти изчезна  Crossing ArmsПланината отиде при Мохамед!
Намерих ги.http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/
Тези тънките отгоре са на раменцата, дебелото минава под мишниците.Жълтата табелчица е на гърдичките.Трябва да има място за регулиране.Това отпред което виси, сигурно е за закачане на биба Peace Абе връзвате го като конче.Но според мен трябва детето да ходи вече и те са да реагираш ако тръгне да пада.Защото като проходят децата много залитат.

Вижте дакото търсих линк какво намерих  ooooh!
http://www.bgman.net/index.php?newsid=972

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 00:34 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт