ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 722
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Айчуха, страшни снимки, Юан се очертава голяма панта , да ти  е жив и здрав.
Отивам да чета назад, че нещо хич не мога да ви смогна на темпото, ние много врем прекарваме навън и нямам много време за нет.

# 181
Дуциspoko Явно е някакъв вирус, който така се усложнява. Дано скоро се оправят миличките  Praynig
Юан голям мъжага, особено с тия ръце ако тръгне да бие децата ще е страшно  hahaha Айчуха, дано му мине по-скоро тоя период че много ти съчувствам. Пък ти ако имаш възможност направо идвай на срещата. Те ни пазят резервни стаи.

Кетито, ами като натиснеш Кът по погрешка, после дай Пейст.  Crazy

Много сладки дечица на снимките. Всичките ги гушкам  Hug

# 182
Часът е 6.10. От съседната стая се чува - Мамо, Мамо, Мамооооооооо. Отивам аз и си викам какво пък стана сега - а Ясмин гордо ми заявява - Наспах се Crazy

Да кажа за манджата вчера. Учудващо бързо. И страшно вкусна. Дето аз преди не вкусвах говеждо сега му хванах цаката. Беше оценена и от домашните - щом и злоядата Ясмин си изяде всичко bowuu

Аелиа, като четох, че Сами иска от вашето се сетих за Ясмин пак - малко след 1г отделях от нашата манджа без сол, подправки и тн ..слагах "същото" да яде с нас, тя пак налиташе към нашите чинии Joy

Тук от неделя не е спряло да вали, вече ще ми излязат хриле Crazy

# 183
  • Бургас
Дуци - ами защото съм много смотана и снощи си забравих паролата в снимка бг...и т.н и на мен ми беше трудно да ги ка4а така,нооо ще се поправя.... Flutter 

Белинда ние сме в Спайс и спа в хотел- и аз се надявам да е топло,но май пове4е на басейна ще раз4итаме,4е и аз 4етох по форумите,4е морето е хладно още...но в жеги хи4 не ми се ходеше...ще се от4ета с подродни снимки Laughing

Кетито ще ме разпла4еш...и аз помня вси4ко разбира се...но както и тогава ти казах...просто нямаше на4ин да стане по друг на4ин Hug Hug Hug  А и какви непознати- 4ета ви всеки ден...вие  сте ми 4аст от живота бре хора... Laughing

Жилетката е от Ларедута- както и 90 % от дрехите на Ани...ве4е правя поръ4ка по-голяма на месеца или на 2 и се зареждаме.. тук малко се бавят,ноо съм много доволна...Дайте да направим наистина един албум де... Rolling Eyes

П“с Нямата такава уникална снимка просто... http://aichuha.multiply.com/photos/album/13#2
връщам се да допро4ета от снощи...

# 184
Айчуха, много яки снимки Grinning!
ДеЩо, много хубави снимки, както винаги. А и бабата една такава млада и хубава...
ketito, честита количка Hug Много ви е хубава градинката Peace.
Маймунка, отдавна не бяхме виждали твоята кукла. Един приятел се върна от Спайс миналата седмица и е останал много доволен. Надявам се и вие да изкарате добре там.
Момичета, случайно да знаете от къде мога да купя черни сламки?

# 185
Добро утро!

Оле Фризо 2 е 8,40лв в любимия ни Депо бебе център на пазара. Предполагам, че това което е 12лв е хипоалегенното

Ками не си сама и ние нямаме още дрешки от ла редут. Изобщо нямам време да се занимавам с тях.

Ели благодаря ти за съвета. Както казвам за незнам кой си път НЕ СЕ СЪРДЯ НА НИКОГО. Не съм хлапе на 5г.

Хайде почерпете са за нашите 10месеца. Честито на всички порастнали деца в отбора. Всички да оздравяват и само хубави неща да пишем

# 186
rapunzel.това ли търсиш
http://www.crisany.bg/index.php?l=pdetails&p=256

Да се запиша в 100 - ната тема, че едвам ви изчитам пък какво остава за писане .

Аз пък искам гарсониерка в Плевен  Crossing Arms.Писна ми и от море, и от балкан, и от къща на 4 етажа с двор и басейн Crossing ArmsТри дни вече чистя като побъркана и то докато стигнеш до края и пак трябва да почваш от начало.

Сисони,честита ви месечинка и дано всичко се оправи   bouquet

# 187
rapunzel в метро знам че има такива сламки

# 188
  • София
Ха, ха Дочкова, твоето желание много лесно се изпълнява! Обади се, като наемеш гарсониерката, да споделиш радостта си! Wink

# 189
Рапунцел, има и криви сламки, с такова чупещо се горе, в Джъмбо(щото тия на Дочкова са прави). Сега за благодарност кажи за какво са ти Mr. Green , че чак и в магазин за левче ги търсиш.

Гнид, искам и аз такъв корсет. Дай да намерим имат ли магазин в Лариса и ще пратим майка ми да ги търси.

Юан е много готин, какъв е голям и самостоятелен. И басейнът с топките ме изкефи, не са като тук по детските клубове един ред топки.

Кети, мене направо си ме разрева, какви са тия слова толкова рано, та ме разстройваш сега?
И да ти кажа, че като дадеш пейст след кът пак си го слага Crazy
Честита количка, със здраве да си я ползвате Hug

Честити месечинки, майкооо, два месеца до годинката Rolling Eyes
Айде, да са ни живи и здрави децата и все по-малко да боледуват и да ни ядосват. Да хапват, да спят и да са кротушчета Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 09:21 от Дуци

# 190
Честита десета месечинка на цялата ни колонка Simple Smile

# 191
Дано всички болни бързо да се оправят  Praynig

Амаринова, как е днес Алекс?

Дуци, как засичаш спазмите? С мерене на вдишванията ли? Ако ще те успокои лечението Вентолин/Флудитек помогна на Ния. Надявам се и на вас да помогне.

# 192
  • София
Аз спазмите ги чувам с просто ухо, свиркат ми като издишват Confused А също и броя издишванията, докато спи - ако е около 30 за минута, не е страшно, ако е по-учестено, лошо... Sad

Кети, и аз това исках да ти кажа - след кът-а, дай пейст и пак ще си го имаш текста Laughing Аз пък много се дразня на лаптопа на мъжа ми, щото като се разсеям нещо и без да искам плъзна ръка по "мишката", ми заминават и текстове, и прозорци, хич и не разбирам кво става hahaha

Момичета, за какво са ви тия корсети бре, лято идва, ще ги изтърпите ли в жегата Rolling Eyes

Айде по разходки, лятото дойде Hug

# 193
Амаринова, как е днес Алекс?
ами добре е Peace за сега няма хрема Thinking Не мога да разбера защо така се получава, вечер се дави от сополи, а сутрин нищо и няма

# 194
  • София
И на нас да ни е жива и здрава щерката и  всички други мини-рожденници днес !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт