Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 047
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
До сега приспивах Анна, предадох се и я оставих в леглото, това вече на нищо не прилича. Час и половина дондуркане.

Кети, много ти е хубаво, честито. Както ми пожелава една жена от магазинчето до нас с мерак да ти го свалят Flutter
Мен прашките вече не ме блазнят нещо, много по-секси са ми боксерките.

# 226
  • София
Както ми пожелава една жена от магазинчето до нас с мерак да ти го свалят Flutter

Joy Joy JoyОтивам  Whistling

Мен прашките вече не ме блазнят нещо, много по-секси са ми боксерките.

Ох , на голямото ми Д, като съм с панталон и с боксерки и изглежда гигантско вече  #Crazy

# 227
Да не сте си помислили, че сме заспали Naughty Иде ми да избягам вече Tired

# 228
О, и аз меря Т на всеки час. Засега пика е 37.8 Яж, сладолед, мама... Сега стой, мама, като идиотче по нощите.  Close

Кети, честито! Почнахте я моята тема, все пак  Mr. Green
А тези сутиени, които НБМ показа са страхотни. Преди да стана тежка млеконадойна категория, имах такъв без подплънки, супер естествено стои бюста с него. Бях се утрепала да ги търся в нета, че си го купих тогава от едно мааалко магазинче в Ямбол, ама как съм прочела на етикета St Elei вместо  Si Elei  Rolling Eyes Ето този имах аз, пИрфектен беше. Май ще си купя още един.  Laughing

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 03:59 от Донка

# 229
Лична карта досега не са ми искали никъде при плащане с дебитна карта.  Whistling Пазарувам с нея навсякъде, дори за 5лв в аптеката. Явно изглеждам благонравна и благонадеждна Mr. Green
Да, а аз с най големия тумбак през осми месец, с другото чааве купувам гладачна карта. Явно доста цигански и недоверчиво съм изглеждала Mr. Green

# 230
Кети, бой ще ядеш  Mr. Green

Део е спасен или изгонен. Че не следя.

Аелиа, много се ядосах. Разгледах снимките, наточих се да правя предложение на Пепи за пътешествие, отворих бгмапс и дрън...370км, 5 часа и половина път  Shocked

Вчера ходихме в Белия дроб на Перник  Laughing - с.Боснек. Една страхотна ливада след селото с рекичка. Ния пълзеше на одеалото. След това се разходихме в Южния парк с приятели, на които бебето направи 40дни вчера. Голям сладурко и мирише на бебе. Да ви кажа набутала съм се с това кърмене  Laughing - бебето от шишето и татко му го храни  Laughing. Жз и второ да имам обаче, пак бих си кърмила  Peace

# 231
Джоли, Део спечели  Grinning
http://vip3.bigbrother.bg/news_details.pcgi?news_id=1720

Не виждам смисъл в искането на лична карта при пазаруване - че кой ще е тоя идиот да плаща с крадена карта, нали в магазините има камери и веднага ще го хванат по час на теглене и номер на пос терминала .

# 232
Надежденки, искате ли разходка днес? Дуци, присъединете се, ако децата са по-добре. Не вярвам да се зарази някой, бебетата няма да се целуват все пак...

# 233
  • София
Дюбрутрю Hug

Бобо спа от 9 до 9 Hug #Crazy Даже от 8.30 всъщност снощи....Направо се чувствам не като стотачка на цяло, ми като чек за два милиона Mr. Green Това не го казвам, за да дразня всички неспящи, ами да ви вдъхна надежда - има светлина в тунела Hug

Пърли, браво за семейните разходки! Аз съм ти малко като майка - като те няма, все най-лошото си мисля hahaha Вече мислех по тел. да ти звъна да те преслушам, луда работа...

Дуцка, и аз напоследък съм по боксерките. Ама тия от сайта ми се струват от противните ми - със среден ръб Sick Не ви ли дразнят тия ръбове newsm78 Аз като сложата такива, имам чувството, че направо ше ми протрие некои важни чаркове  Blush и си купувам само и единствено такива без ръб.

За сутиените от Заза ме замислихте Grinning Досега винаги са ми се виждали боклучави и от там само гащи съм си купувала, но щом ги хвалите, значи съм гледала отгоре-отгоре и ще отида да се поправя Mr. Green А, такива с вградени силиконови подплънки има и на Сисли, веднъж съм си купувала - малииии, с този сутиен къртя мивки направо bombs

# 234
Досега такъв екшън по магазини не съм имала, ама ще трябва наистина да хвана и да внимавам повече какво имам на влизане. Редовно влизаме с минерална вода в магазина, досега не съм имала проблеми. Предимно ходя в един и същ, с някои от касиерките вече се познаваме по лице и си приказваме на странични теми, понякога ако имам неща в чантата, ги обявявам предварително...Даже се дразня, като ме заглежда охраната, пък ако тръгнат да ме ровят и да спорят...Като ходех на работа, особено след нощно, ходех с една огромна раница, вътре книги, разни недоядени сандвичи, мръсни престилки, понякога и чаршафите, гледаха ме гадно, но не са ме ровили никога. Може да съм имала скандалджийски вид, де да знам. И с количката влизам, не е била обект на злонамереност...Мисля, че по закон лична карта може да иска само полицията, а не всеки сулю и пулю.
Аелия, много хубави снимки.
За спането- опитвам се да подреждам задачите около спането, а не спането около задачите, пазя плътна тишина и така. Оказва се, че по този начин спи повече време, вечер ляга по-рано и през нощта спи по 10-11 часа плътно. Може пък да е имало нужда от повече сън детето, щом заспива толкова лесно и откарва по толкова много часове.

# 235
Влизал ли е някой в справките на НОИ тия дни? появила ли се е на някой декларацията за 3-те мес до годината там? На мен не е и се каня да ида да видя на място какво е положението.

# 236
  • София
Добро утро !  Simple Smile

Браво Део !  Simple Smile

Болничките по-бързо да се оправят !  Hug

Страхотно бельо показвате, но аз на този етап нямам никакво желание да си купувам такова - на първо време чааак когато първата цифра на килограмите ми стане "6" /10 кг. ме делят/. До тогаваще си нося гащурите и сутиена, които си купувах след като родих и докато бременеех, но като ви гледам тъкмо ще имам стимул за по-бързо отслабване  Mr. Green

# 237
Не обичам да ми искат лична карта като плащам с дебитна, но май само в супермаркетите ми искат. Не съм сигурна дали имат право, май не. И на кредитната карта не искам да пиша пин код, но тук в повечето пъти се налага. Не се притеснявам, че ще си загубя картите и няма да разбера Crazy

То ако се замислим личните данни колко лесно се намират... Често си давам сметка как на всякакви пратки и поща изписват всичко , дори и номера на GSM-a. После хвърляш в боклука примерно, Манго се разровя в кофата и хоп - разполага с личните ти данни.
Всичко късам като хвърлям. Е, може и да има някой луд, който да си играе да събира парченцата в боклука, но гледам да не мисля за такива.

Много сте писали пак, едвам ви изчетох. Аз имах абсолвентски бал в събота Flutter Не беше кой знае какво, но като се има предвид от колко време не съм излизала ми беше приятно. Лили поплакала преди да заспи, после се събуждала няколко пъти, поизмъчила се е милата.

# 238
Здравейте и от мен Simple Smile.
Останах без компютър тези дни и щях да полудея Close. Алекс нещо прецака в Уиндоуса и ми го преинсталираха. Сега нямам нито една снимка, песен или филм, но не е кой знае каква болка, предвид че можеше и компютър да нямам Crazy. Поне всички снимки съм си качила в нета, да не ме е яд.

Дуци, Дони, пожелавам бързо оздравяване на дечицата Hug. Дони, не се обвинявай за сладоледа. Все ми се струва невъзможно да вдигне толкова бързо температура от един сладолед, така че едва ли той е причината.

Сисони, дано никога не се повтаря този кошмар Hug.

Аелиа, много ми харесаха снимките, наистина изглеждаш страхотно отслабнала Peace.

Нинче, и ти изглеждаш много добре, така че спри да се описваш като някаква слоница Naughty. Само заблуждаваш хората Hug.

Друго какво щях да пиша Thinking. Ааа, да. Тук тази сутрин валя сняг на парцали Shocked. Ще вадя пак зимните дрехи Rolling Eyes.

# 239
  • София
Друго какво щях да пиша Thinking. Ааа, да. Тук тази сутрин валя сняг на парцали Shocked. Ще вадя пак зимните дрехи Rolling Eyes.

Shocked Shocked Shocked Стига бе, аз вчера изгорях от слънцето Shocked

Общи условия

Активация на акаунт