При нас поспрете, лошите мисли с арабски сладки прогонете - леко фатална 113-та

• 28 593
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Така, значи от утре ще имаме вече две форумни коли, Честито на щастливките, и все на нови коли да ни върви отсега нататък.

Шилан, включвай се въпреки разбитата клавиатура, ние ще се постараем да схванем мисълта ти.

Вижте тук как изглежда пълната еманципация.

Миг_незабравим, исках да ти кажа и на теб нещичко, но понеже все отприщваш у мен философски размисли изчаках да заспи
домочадието, че да се концентрирам по-добре.

Та много мъдри неща казваш накуп, мила, макар и да съзнавам, че тази мъдрост се дължи не само на възраст, но и на толкова преживени трагедии. Колко си права, преди 15 години се къхарях за неща, които сега чисто и просто нямат значение...ако някой тогава можеше да ме накара да мисля, както мисля сега....каква безоблачна и спокойна младост щях да имам, никой нямаше да може да ме нарани, нямаше да губя съня си заради глупости, нямаше да се превивам под тежеста на бели къхъри...Но това е хода на живота, май всеки трябва да мине през едни и същи неща, и сам да стигне до едни и същи изводи...едва ли по-младите биха се поучили от нас, те просто се чустват и възприемат нещата по друг начин...докато не натрупат опита, който ние дъртите вече имаме.

Другото, което искам да ти кажа...всъщност да те помоля за една услуга. Избери, моля те, една топла, безоблачна нощ с трепкащи звезди и с добре очертан Млечен път,излез навън, вдишай чистия въздух, вгледай се в тъмните силуети на дърветата, вслушай се в песента на щурците, в крякането на жабите, в лая на кучето обезпокоено от закъснял минувач, или стрелкаща се в тъмнината невестулка...попий всичко това, почуствай го с цялото си същество и ми го предай по телепатия...защото много ми липсва, и много ти завиждам, че след края на 'селско-градинските' ти занимания можеш да си позволиш една такава нощ...Аз също си имам село в България, но никога повече няма да прекарам нощ там, никога няма да се подложа на мъчението да съм там БЕЗ хората, които някога бяха до мен в толкова много подобни нощи, и които сега съществуват само под формата на мигове незабравими .

Имам си мечта и за един селски ДЕН, но за него ще те помоля друг път.

Лека нощ на всички, всъщност сигурно отдавна спите. Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 04:45 от Monsoon_rain

# 181
  • София
Добро утро, хубавелки и Хаджи ,
С пълна сила почва и работната седмица.. Sad
Дядо Хаджи, никакви оправдания за рядка поява тук заради работата на се приемат.. Naughty Надвечер, докато майсторите все още се мотаят из неремонтираната част от дома ти, лепни се до компа и ни разкажи нещичко.. Peace
Паулина,успех на изпита! Praynig И безпроблемно ползване на колата занапред!
Монсун, преди няколко поста говореше нещо за нечувствителност newsm78 Нещо си се пообъркала, скъпа, тези прочуствени описания на нощта на село разкриват друго... Wink
Поемам към работата..

# 182
Монсун, преди няколко поста говореше нещо за нечувствителност newsm78 Нещо си се пообъркала, скъпа, тези прочуствени описания на нощта на село разкриват друго... Wink

Да, особено за невестулката... Laughing
Рейн, шегувам се, нали си ме знаеш  Peace За подобна нощ и аз мога да ти свърша работа, и аз съм на село. Само да се постопли още малко, че да се появят и невестулките  Mr. Green
Забравили сме да си платим нета (често срещано явление), но пък има и други мрежи наоколо, та човек може пиратски да се логне  Twisted Evil
С едното мозъчно кълбо гледах филм снощи, с другото ви държах под око  Mr. Green
Така е - мъдростта се придобива с годините и в това няма нищо лошо. Аз пък искам да се върне времето, когато се терзаех за други неща и се веселях и живеех безгрижно от сесия до сесия примерно...и точно в Пловдив  Wink
Както и Мързел точно каза - договорите са си договори, обаче случи ли се калпав човекът, отиде се не видя - намесят ли се няколко национални законодателства (или липсата на удачни такива) големи каши могат да станат. Да ви напомня за моята Грит, която ни деца имаше, ни имущество за делене, пък с години не можеше да се разведе  Crazy Така, че с малко късмет и повече разум е добре се подхожда към всичко  Thinking
Успешно начало на седмицата - академичната, работната и домакинската  Peace

# 183
Добро утро! аз не можах д спя, от притеснение за изпита. и като знам,колко проблеми ми направи въпросният преподавател  ooooh! чудя се, дали изобщо напъните ми да науча нещо, ще дадат резултат. без причина не искаше да ми завери семестъра,та се наложи да карам и следващата година неговите лекции и упражнения и накрая пак ми каза,че не бил сигурен,дали съм била всеки път там,а аз седях все най-отпред.  #2gunfire и нахалника ми заяви,че няма смисъл да се явявам на изпита,когато дойде датата,защото нямало да го взема. и аз се стреснах и не отидох,разбира се. сега направо ми се е свила душата,дали ще ми го даде днес изпита,че да се свършва вече. ама и аз какво ви занимавам с моите изпити. знам,че всеки е минал по този път и е имал поне по един такъв гадняр. да ви кажа,дори не се вълнувам за колата. толкова ми е притеснено за изпита,че чак ми е странно. аз завършвам вече,а толкова притеснения не съм имала до сега.
приятен ден от мен на всички и да ми стискате палци, моля ви! Simple Smile     bouquet

# 184
  • Varna
КОМПАНИЯТАААААААААААААААААА Hug Добро да ви е утрото и  целия дееееен Hug
Да ви сложа аз месалчето със закуската пък след това шЪ вЪ чИтЪ Wink

Еййй, Монсунче как красиво и прочуствено си писалоооо. Пусто аз като съм нямала село и незнам какво съм изпуснала.....ь Мигчето сигурно го вижда това красиво нощтно небе със тези големи звезди защото там във Търновския край са такива. И във нощтното небе на Родопите съм ги виждала такива едни трептящо, и весело намигащи или на мене така ми се е струвало......
ПАУЛИНЧЕ-успех от все сърце ти пожелавам. Последния ти пост ми сви душата. Де ще се радваш на колата като някакъв комплексар иска да ти смаже душицата. Дано да ти дойде кураж и сила и да може да се справиш-КЪСМЕЕЕЕЕЕЕЕТ  bouquet
ПРИНЦЕСКЕЕЕ-как сиииии? Да ти кажа аз пък най харесвам различните хора newsm47  Ей това е да опознаеш, да научиш нещо ново, да видиш как живеят другите.....абе много има да се говори ама тука някой зад мене ще почне да мърмори, че не съм се умила а си бъбря със дружките WinkХайде до скоро Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 09:03 от DELTA_DELTA

# 185
ох, Делта, добре че си ти да слагаш всяка сутрин и банички и кафенца... лек ден! Simple Smile

# 186
Добро утро,мили Hug

не мога да изразя всичко,което бих искала да ви кажа в един кратък пост(липса на време Confused)-но ви попрочетох и се стопли сърцето ми Hug

Весела и успешна седмица-пълна с незабравими мигове Hug

# 187
Ако имаме именнцици (Кирил и Методий) или роднини на такива - да са живи и здрави!  bouquet

# 188
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Паула, успех на изпита днес. аз се върнах доста години назад , когато и аз се притеснявах за изпитите- в Пловдив. И тогава си имаше гадни преподаватели, които си искат пари, алкохол или нещо повече от студентките, по-точно. Но ти стискам палци днес.
И ние в къщи се готвим за абитуриентски бал и сме в ремонт. Добре че сме се уговорили с майсторите да не им готвя, че не знам как щях да се справя. То и без това вече не съм сигурна дали има живот след ремонта. Приятна и успешна седмица на всички

# 189
Здравейте и от мен в новата тема- то само за мен май е нова.Доста се озорих докато прочета и старата и новата.
PAULA_PAULINA  се му се връзвай на този гадняр. Не знам защо има токива хора, ама не са само при вас. Гледала ли си онова предаване на Господари на ефира, дето един си искаше направо секс с една студентка. Ако е такъв гадняр му претни една скрита камерка.
Хайде че да поработя малко. Но всички   bouquet и  Heart Eyes

# 190
Добро утро хора,

По селския въпрос, живяла съм при баба няколко години, а после пък прекарвах там ваканциите, но тогава го мразех туй пусто село, а сега как ми липсва не е истина. Има сега някъде в квартала ни дискотека, но се чува все едно е на етажа над нас, дори чувам тропането на крака по под...и така до 4-5 сутринта, а пък в 8 започват да бръмчат някакви чичковци с дрелки...е, при такива дразнители как да не се разчуства човек и да не си поиска някой да му телепортира малко селска тишина.

Олди, невестулите са неотменна част от спомена защото редовно разлайваха кучетата, нали все гледаха да се примъкнат и да удушат някое пиле, иначе за Банско не знам дали ще ми свърши ли работа, че то май е село от градски тип, а аз съм свикнала на типично селско село.

А звездите колко съм ги наблюдавала, даже си имах книга със съзвездията и най-сериозно желаех да ставам астроном. Отказах се от идеята, когато осъзнах, че за това се изискват не само съзерцание и философстване, но и много сложни изчисления.

Да ви се оплача, от нашия под извира вода. Всяка сутрин ми се налага да пресушавам една локвичка. Преди редовно го отнасяше мъжо, все му се карах защото си мислех, че много силно пуска водата и тя се стича надолу, а един ден гледам, гледам...а бе тая локва не е свързана с подножието на мивката....отвсякъде заобиколена от сухо..

Пфу, ето сега да не мислите, че съм умряла да ставам още в 8.30 и да пиша по форумите...ами станах да си пия хапчето и да сменя памперса на малкия, а тия с дрелките така са се развихрили, че не мога да заспя пак...садисти...

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 10:20 от Monsoon_rain

# 191
Мансун,  при малко повечко късмет, би могло и петрол да почне да извира от пода ви  Party

Паулина, може много грубо да ти прозвучи, ама понякога за децата е по-добре да останат с баща си. Много зависи от какво би могъл да им предложи бащата / не като финанси, а като възпитание и нравствен модел/ и какво майката.

А на теб защо ти се  струва, че е толкова ужасно дъщеря ти да се омъжи девствена ?

Другарче, иншалла да гушнеш малкото шефче  Simple Smile
Много си права, че имената и др, подробности са бели кахъри.  Знаеш ме , че и аз се ядосвам за  какво ли не.
Иначе и ние имаме разминавания за имената, аз искам ислямски, а той кюрдски  Simple Smile Иншалла, да дойде времето, мисля, че ще отстоя свойто  Embarassed
  а за любимото ми Билял, ме скъсва от подигравки, нямало да си  кръсти детето на черния Билял / първия човек, който чел призива за молитва/, много страомодно било и т.н.   За съжаление много неща пазят от джахиля  мюсюлманите  Confused

Аз пък за момиче много харесвам Шахназ, персийско е, обаче ако си кръстя така детето и всички ще мислят, че го правя , за да им се подмажа, щото леля му се казва така  Embarassed

БЗ, мерси, за експресния отговор  Peace

# 192
Малко със закъснение по темата за арабските коне. Laughing Понеже за мен няма по-красиво нещо от препускащ на свобода кон без ездач.
Ето един арабски кон

# 193
Рейн, а аз реших, че имаш предвид светулките (че са по-романтично нещо) и си се объркала с невестулки  Joy
Доста селско село си е и нашето....няма градски транспорт, имаме си и кози, и крави...всичко. Ама няма да ти го натрапвам, де  Peace
Сега сериозно - има теч някъде, затова извира вода. Вземете съответните мерки, защото скоро може с доста повече от локва да се сдобиете. А като се има предвид, че сте под наем, бийте тъпана своевременно, за да си нямате главоболия с хазяйката  Twisted Evil

# 194
  • В древна страна на край света!!!
Здравейте скъпи арабелки !!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Ето ме отново на линия,след многото проблеми по българските земи и невероятните преживявания по сирийските. При първа възможност ще се върна да ви изчета.Сега да ви почерпа с нещо сладко за душата и красиво за окото,вече като сгодена девойка.

Пожелавам на всички  ви една усмихната и спорна учебна и работна седмица и на коя какво й  е на сърце да й е и в ръцете. Прекрасни сте.
Деси, извинявай, че не се обадих но скоро ще си дойда за постоянно и ще имаме време и за кафенце заедно.  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт