При нас поспрете, лошите мисли с арабски сладки прогонете - леко фатална 113-та

• 28 571
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
ди и тук особенно тези с по високо образование се женят след 3о те-когато вече са си устроили живота,започнали са кариера и т.н

Ми да му иска документ за завършено (или текущо) образование.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 19:38 от Monsoon_rain

# 211
  • по пътеката
ашли, не ме вкарвай в ъгъла да се срамувам сега,4е пиша каквото е реално видяно за толкова години 4атърстване и споделено! ли4но съм у4аствала с помощ по английски и френски,руски и бг в клуба, където ходех да пе4атам дипломни работи преди като бях бременна! нетът за мене беше  безплатен, аз работех за кеф4ето да съм сред млади хора!най-си ли4и сериозното и 4естно отношение,ако дава инфо и го доказва то4но,както предложи рейн, с документи!
стига да си копира паспорта, там в пове4ето слу4ай седи цялото домо4адие,надлежно вписано,не знам как са новите им паспорти извън тунис, тъй като тукашните сега са като европейските!
много рядко са женени преди 30, но има за да не заносят момата! пове4ето дори и след 35 още не са си отживяли и не са си открили някоя добра партия!с тези изисквания и цените на имоти , мебели и благоустройство, да не говорим за златото, яко му се пе4е на момъка!
х

# 212
ехоооо, здравейте! Simple Smile днес не ме изпитаха. аз виказах,че този ми прави въртели и днес имахме уговорка да ме изпита,а той изобщо не дойде и е сложил дата 13 на вратата си. тъпак!  Crossing Arms

след университета ходихме с баща ми и взехме количката. много си я харесвам. и вози едно хубавко Wink но целия ден ни отиде по разни нотариуси, кат, застрахователи... и сега съм капнала. искам да сложа снимка със сладки неща,но разбрах,че трябва да я кача първо в албум,после да я кача тук,а аз вече нямам никъде албуми трябва да си правя... но със сигурност искам да ви почерпя за моята количка.

Nadia Jasem - много хубава статия си сложила тук,но аз такъв с 4 жени няма да го изтърпя. ако ще и най-богатия да е и всичко да ми осигурява,аз не търся такъв мъж!!! искам да си е само с мен,а не да го деля. иначе е интересно,че ще имат 3 първи дами. Simple Smile

# 213
Айде да се изкажа и аз  Laughing
В Египет има и млади женени, и по-възрастни ергени, всичко има. Гаранции за това кой колко струва по интернет няма, ако ще и десет дипломи да ти изтипоса. Факири са да те омаят, а от дистанция е в пъти по-лесно, особено ако напипат някоя по-уязвима душа (моля никой да не се засяга! това си е мое мнение и наблюдение,не касае непремено тук пишещите!). Даже и срещите по за някоя и друга седмица не са гаранция за кой знае колко неща. Единствено съвместният живот и времето могат да покажат дали двама човека са един за друг. Останалото са мечти, идеализъм и доста често губене на време.
Алба, добре си дошла! Hug

# 214
здравейте
за имената най-странното арабско име което съм чувала това е Ислям-Фарид  Rolling Eyes
а като ходех на у-ще още в гимназията пътувах с автобуса всеки ден.имаще една кондукторка още няма да и забравя името казваше се павлина и беше с мустак  Laughing Laughing Laughing та един ден качвам се аз и тази павлинка започва да удря един дядо на около 70-75г да слизал от автобуса защото картата не му била заверена и аз седя и гледам  Shocked дядката и казва че няма пари да си плати билетчето и ще си завери картата (мисля че е безплатна за определена възраст) ...продължава да го удря и аз много се ядосах и му платих билета сещам се че беше 50 ст, нито ще забогатея нито ще обеднея,ама и аз се развиках де ...неможах да се сдържа Mr. Green има още много истории с тъпите кондукторки,бях скарана със абсолютно всички,много ме дразнеха....мразя автобуси многооо  Mr. Green
а тука времето е едно хубаво и ако се задържи така след 2 седмици ще става за плаж,само за печене де,ама аз обичам да се пека
оо делта стига с тези баници че напълнях вече
паула-честита кола   bouquet за мене торта фантазия от сладкарница неделя и една кола моля  Mr. Green Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 20:17 от hеlwa

# 215
здравейте
за имената най-странното арабско име което съм чувала това е Ислям-Фарид  Rolling Eyes

Като се има предвид, че хората от този край на света ИЗКЛЮЧИТЕЛНО избират имената не само да звучат хубаво , НО и да имат хубаво значение , не е чудно, че избират такива имена  Mr. Green Wink.  В TR например има семейства , които държат да кръстят децата cu CAMO u единствено c имена (и/или същеCTвителни, прилагателни, глаголи, думички с две думи  Laughing), които са споменати в Qurana (това си го знаете де, aма да го напиша за всеки случай Peace):

Islam = Submission to Allah 
Farid,Fareed = Unique, rare 

"Messenger (SAW) said, "On the Day of Resurrection, you will be called by your names and your fathers names, so make your names good." (Abu Dawood)"

Hug Peace

Не мога да се меря с наша Делта  Hug, ама мога да предложа устните на Дилбер (Dilber Dudağı ; Dilber=captivating, charming, beautiful, belle)  Mr. Green Laughing Wink

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 20:56 от bz

# 216
ди и тук особенно тези с по високо образование се женят след 3о те-когато вече са си устроили живота,започнали са кариера и т.н

Ми да му иска документ за завършено (или текущо) образование.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не ,аз по принцип писах,че горната възраст за брак се е вдигнала

паола честито возило   newsm01

марси тук в паспортите не се пише сем.положение-но след като мъжа се ожени му се издава семейна книжка -в която се вписват имената на супругата и децата.

бз имай милост-какво са тези изкушения  Grinning

# 217
  • In a surreal moment!
бързо питане , че се впечатлих ...
какво значи думата FREES
беше употребена в изречението - Iran frees jоurnalist - нещо такова
говориха по SNN на фона на млада и красива жена

пп Ох, Ди....много прочувствено си го казала ...Да , вместо невестулка , може да кажем лисица и си в 10-ката....хахтаха...и всичко си е баш така ...само дето мен тишината ме затиска , особено като всяко 4-та нощ съм сама, накрая на селото , недалеч от гробищата....не , че се оплаквам , де ...иначе не сме типично село , доста сме урбанизирани , но ноща си е типично селска...ела ми нагости , когато можете и ще и се полюбуваме - заедно и аз ще я почувствам  Heart Eyes Hug

# 218
освобождава

# 219
Момичета имате много поздрави от Невена-дано скоро да се включи пак. Praynig Praynig Praynig

# 220
  • In a surreal moment!
ааа...може , нещо и Ирак намесваха много пъти...ма кво ли общо имаше...язък , че не говоря ...пусти мързел...горе се допълних - виж
Деси - дано , че си правехме интересен лаф , тя има много интересни гледни точки към нещата...чакам я с нетърпение

# 221
  • София
...
Не мога да се меря с наша Делта  Hug, ама мога да предложа устните на Дилбер ...

Shocked Лелеее какви устни какво нещо, направо да ги изяде човек. Ами мани другото ама ми изглеждат напълно естествени - без силикон.

# 222
...
Не мога да се меря с наша Делта  Hug, ама мога да предложа устните на Дилбер ...

Shocked Лелеее какви устни какво нещо, направо да ги изяде човек. Ами мани другото ама ми изглеждат напълно естествени - без силикон.

само със захарен сороп   Laughing 

дядо.,  ще тİ залепнат устата от захарта  Laughing   Wink

# 223
...

Така е ...както викат(се провикват) продавачати по пазарите TyK : "Орижинаaaл", "марка, марка", "орижинал", "Bir liraaa", "Buyruuun"   Joy Mr. Green Laughing Party Wink Hug Peace

ps: Бе стига си менила никовете, бе жена, аз си те знам като дтти  Mr. Green - та, няма милост ...вие какви неща показвате само, ааа  Whistling ooooh! , нека малко сладки изкушения u от ТR Da uMa  Joy Mr. Green bowuu Hug

# 224
  • София

Така е ...както викат(се провикват) продавачати по пазарите TyK : "Орижинаaaл", "марка, марка", "орижинал", "Bir liraaa", "Buyruuun"   Joy Mr. Green Laughing Party Wink Hug Peace
...

Ааааа вие не ме мислете мен, оправен съм аз по такива работи. Падам си аз по оригиналните устни. newsm47

Общи условия

Активация на акаунт