При нас поспрете, лошите мисли с арабски сладки прогонете - леко фатална 113-та

• 28 578
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Момичета  Hug
Тъкмо чета за предбрачните договори, стана ми много интересно  Crazy мислех, че в договора обикновено се упоменават неща за имуществото, не предполагах че в договора се уточняват неща от отношенията! По този повод искам да попитам какво ще стане ако договора не се изпълнява? Например не посрещаш мъжа си с усмивка /тъкмо четях поста на Файма/, или ако той не може да ти осигури две връщания до БГ, или нещо друго.....

# 196
сън честито   bouquet  bouquet  bouquet,но самос торта няма да се измъкнеш-давай разкази,че и снимки ако има  bowuu

Да ви кажа нашето село как е-имаме си градски транспорт от около 5 сутринта до полунощ-микробусите се движат на няма и 5 минути и возят до центъра.Имаме си поликлиника,отделно 4 лекари,3 аптеки,3ма зъболекаря.Няколко училища покриващи от първи до 12ти клас.Магазини за всичко-и разбира се всеки четвъртък пазар  Grinning,а забравих и библиотека.Ама ни е сме на няма и 30 мин от столицата-пък и от нас започва вилната зона.

# 197
Като за понеделник малко клюки от Африка Simple Smile

Новият южноафрикански президент Джейкъб Зума, който се придържа твърдо към обичайното за зулусите многоженство, даде да се разбере, че занапред Република Южна Африка ще има три първи дами
Основната интрига след парламентарните избори в РЮА през април, които определиха Зума за четвърти президент на републиката след края на апартейда, бе коя от съпругите му ще поеме функциите на първа дама, тъй като до момента жените практически не участваха в политическия му живот.
Някои медии предположиха, че Зума ще спази традицията и ще избере първата си съпруга, докато други изразиха предпочитание първата дама на Южна Африка да бъде по-млада жена. Имаше слухове, че президентът няма да се явява на публични места с някоя от съпругите си, а ще предпочете компанията на своята дъщеря.
Тази седмица загадката около избора на първа дама бе разкрита, след като в четвъртък стана известно, че на церемонията по встъпване в длъжност днес Зума ще се появи в обкръжението на трите си съпруги Номпумелело, Сизакеле и Тобеки. Освен това на безпрецедентната церемония, на която ще присъстват около пет хиляди чуждестранни гости, 67-годишният Зума ще бъде заобиколен от голямото си семейство – 19 деца, братя, сестри и три лели.
Джейкъб Зума се е женил общо пет пъти. Една от жените му, Кей Мантшо, се самоуби през 2000 г. С Нкосазана Дламини-Зума, от която има четири деца, той се разведе през 1998 г. Нкосазана все още е негова доверена съветничка и заема поста външен министър на страната. Очаква се тя да влезе в новото правителство, чийто състав ще бъде обявен утре. В дома на президента сега живеят първата и последната му съпруга. Със Сизакеле са заедно от 50 години, а с Тобеки едва от няколко месеца.
Въпросът за избора на първа дама силно вълнуваше и политическите кръгове в Южна Африка, където до момента за първа дама се говореше само в единствено число. По зулуски обаче Зума реши да направи и трите си съпруги първи дами. Той все пак няма да е единственият лидер в света, който е многоженец. Кралят на Свазиленд има 14 съпруги, но определи последната за първа дама.

# 198
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Monsoon rain, твоята  мечта за една селска нощ ме накара да си спомня моето детство на село. Много обичах когато баба ми слагаше зимнина и варенето на бурканите обикновено беше по тъмно-огън, печени картофи на жар, печена царевица...И ние си взимахме по една тънка клонка жарава и си правихме различни фигурки в нощта. И баба казваше, че който си играе с огъня ще се напикае през нощта. На мен ми беше смешно, но вярвах.Наистина си беше идилия.

Поздрави и от мен за новосгодената девойка, желая и много щастие с любимия момък, и пълна къща с деца.  bouquet

# 199
Здравейте девойчета. Ето че и аз се събудих най-накрая днеска ама след малко пак ще тръгвам за работа че съм много работна и работя на две места. Стискайте палци днеска ще се обадя на любимия да си поговорим малко защото в последно време нещо изостана той с обажданията и остана на смс-и. А пък и отделен е въпроса дали ще може да отговори защото ако наоколо има хора не може да говори. Каза ми че при тях не е прието да си имаш приятелка и отвсякъде сме се законспирирали-нито аз мога да говоря свободно нито той. Но така ли е наистина при тях - да не могат да показват свободно любовта си.
Имам и друг въпрос- скъпо ли е обаждането от Египет до България от мобилен на мобилен. Ако някой може да ми каже много ще съм благодарна. За да знам де да се сърдя ли или не за разредилите се обаждания.  Laughing
  bouquet  Hug

# 200
Ами със сигурност не е евтино осбено за тях...Не е задължително да не казват, че си имат приятелка. Вярно, там или имаш годеница/съпругам или нищо, но все пак повечето хора далеч не са толкова консервативни  Peace

# 201
Добър ден!   bouquet

Мунсън възможно е , защото това го бях чула по ТВ и не съм доразбрала както трябва явно.  Simple Smile Мерси, че ме светна.   bouquet

Делта Добре съм, ти как си? Любувам се на хубавото време.  Heart Eyes
И аз много обичам да контактувам с различни от мен хора....винаги са ми били по-интересни.  Simple Smile

Надия Мерси за информацията!   bouquet

Честит рожден ден на рожденничките!   bouquet

П.С. Качих няколко снимки в албума, който иска може да ги види.  Simple Smile

# 202
Никито-да ,офицално не  е прието да се поддържат връзки преди евентуален годеж-но, на практика ,все повече двойки  се срещат известно време  преди да се или не стигне до годеж.Много зависи от семейството.

# 203
Съншайн, честито и от мен! Дълги години заедно и пълн акъща с деца!  bouquet Присъединявам се към иксането на Мързел за разказ!

# 204
  • по пътеката
никито, я да ти дам едно репер4е! нет връзките нямат нищо общо с традиционните за тяхната страна, защото са свободни без данък общ. мнение! те си висят, женени, неженени, на работа, в някой клуб или в къщи ,докато жената е  при родителите си!особено либеро са,ако са в 4ужбина на работа или дале4е от контрол! до последно на работа се 4ати, ако имат нет в офиса, после се прибира 4инно у дома  и е примирен съпруг и прекрасен баща! не е задължително да е такъв, но това е за външни хора!свободните си ли4ат веднага или бързо след като си по4атиш, имат време фрии,пускат камери, пращат снимки и искат директен 4ат с телефон4е! нали нямат семейни задължения и спазване на норми!освен това ти вземат телефона, обаждат ти се по всяко време и ти им зънкаш, когато искаш! пари за телефони се ръсят без да се  мисли за обяснения, къде отиват джобните!! могат и да се уреждат срещи, ако са достатъ4но финансово добре, като нищо ще ти поискат виза или покана да те навестят, или ще те поканят  при тях, у дома си или в наета къща, ако не живеят сами! има и квартири на обменни на4ала, държат се групово и си поделят разходите! за женените остава варианта- с пове4е гсм или симки и много внимание да не се обадиш баш като не трябва,тоест  поставят се  граници , сега не може, после нам си какво!после из4езва  и при4ината е ,4е ... 1001! дистанцирането ве4е сигнализира  нещо!единствено ,ако е в клуб и там са няколко 4овека, е няма как да стане да си говорите интимности на всеуслушание, но това пък показва финансов статус! реално са големи скици как се ухажват! много тихи4ко, с меден гласец се омайват и двете страни, ще кажеш, 4е арабски хребец с една камара награди си полу4ил от тотото! или здрава кобилка, ама тя да  му мисли за кърпежа после! за малките градове е по-стегнато и пак го има! Crazy
 но за египет, олди е разказвала надълго и нашироко и доста  обективно! про4ети я! файма и тя беше! много ми беше интересно от  ли4ен опит какво разказват без да се скриват недостатъците или прелестите!  bouquet Peace
ашли, разконспирирах те! имотното състояние се  описва при богати фамилии, за да не стане заносване и да иде в другото село!много са скъпи тези договори, уреждат се 4рез адвокат, който проверява имотите,4астите и тем си неща и ги вписва с 4астите и знаците! ама то и европейката трябва да е .... хубава хапка!

# 205
Децааааааааааааааааааа...Липсвам ли ви??Нямам време но само да ви кажа здрасти и .....ама какво става..има много нови моми4ета или сте си сменили никовете.
Целувки от мен и слън4ев Бейрут и след 21ви май се завръщам Hug Hug Hug Hug

# 206
  • Варна
Марси  Hug ти направо обезлюди езерцето с този твой пост  Mr. Green
За имотите е ясно, че се казва кое къде. Стана ми интересно, че и отношенията се договарят. В някаква степен има смисъл, доста конфликти ще се прескочат, но какво ще стане ако някоя от двете страни не си спази задълженията във връзка с отношенията?
Никито нямам представа колко може да струва разговора, но със сигурност е много скъпо. От БГ към арабска страна /независимо коя/ от мобилен към мобилен на Мтел беше 5,76 лв
Съншайн честито   bouquet къде си в Сирия? Ще чакаме снимки в албума, най-вече аз Hug

# 207
Арабелки,   bouquet
Олди, преди изписването на темата да те поздравя за чудесната работа. Heart Eyes Peace
Марси, както винаги много точно си описала всичко, свързано с чата.  Hug
Само да добавя, че онези със сериозните намерения когато са online разпитват много за времето, в което не сa в контакт- къде, с кого, колко и т.н. и то ''уж'' между другото.  Wink

# 208
Ашли, ами ако някой ден пропуснеш да посрещнеш мъжа си усмихната той отива в съда, изкарва си изпълнителен лист, може да докара и съдия-изпълнител да те принуди да се усмихнеш...И аз много се зачудих на това нещо и се питах дали момичетата искаха да кажат нещо друго може би...иначе за много други, не толкова дребни неща има смисъл.

Между другото гласувам да си възвърнеш стария ник.

Никито, на колко години е масрито, имай пред вид, че ако европеец на 33 ти каже че е неженен много вероятно е това да е така, но помни, че при тях се женят много по-млади, а всякакви приказки, че са разделени, или разведени...много не им вярвай -те правят набързо децата и после поради обществен или семен натиск абсурд да се разделят.. аз съм против всякаво подобно шикалкавене, марси е права, че ако беше свободен то просто щеше да си личи. От друга страна описанието на женен, който кръшка май е валидно за всякакви нации и култури...

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 19:29 от Monsoon_rain

# 209
ди и тук особенно тези с по високо образование се женят след 3о те-когато вече са си устроили живота,започнали са кариера и т.н

Общи условия

Активация на акаунт