При нас поспрете, лошите мисли с арабски сладки прогонете - леко фатална 113-та

• 28 517
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
ЛИЛИ,МАХНАХ СНИМКИТЕ. Simple Smile  ето ти сайт за Библията,но май ще трябва да върнеш няколко страници назад,че аз съм стигнала дотук... http://biblia.duh-i-istina.net/index.php?k=3&g=8&tr%5B%5D=1

# 256
bz-Благодаряза интересното инфо за броеницата   bouquet

Water Lily - а за този фонтан до Бърдж ал Араб гледах репораж по Ал Джазира.Дзайнера му бил французин

# 257
# 258
Този фонтан изписва ли /изобразява ли нещо?

doctor

# 259
Паола и Бз:  bouquet
Бз-зеленката искам-давам 1 кило фурми от Мекка  Grinning

Рейн:пише следното:елате в Дубай да си похарчите парите и да ни оправите кризата,че народа задръсти летището с еднопосочни билети  Mr. Green

Лека нощ !

# 260
  • Varna
АлУУУУУУУУУУУУ Компаниятааааа Hug
Много красив тоз фонтан бееее Grinning
Да ви пусна една снимка тука със три броеници

Тази във ляво е от полускапоценни камъни подарък ми е от приятел мюслим който искаше да ми покаже със това благодарността си за това, че съм му голям suport. Каза ми, че такав броеница когато се подари на жена това означава, че я приема за сестра. Може би такъв е обичаят. Турска е и е много красива, завършва със една много красива сребърна плетеница. Съжалявам но мобилния ми няма светкавица и немогат да се видят добре броениците. Втората е от седеф и е от Ейрусалим. Третата е Ейрусалимска също, и е дървени зърна-може би за такава казва Дедко Хаджия.
МОНСУНЧЕ Hug КАК  сте бе душе от какво се разболяхте????

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 00:14 от DELTA_DELTA

# 261
Делта, явно грип, разтекла съм се отвсякъде, като се изкашля и аха да си разпоря гръдния кош и да ми се разхвърчат вътрешностите.От вчера пия тоя цяр, който ти ми каза, плюс едни други лекарства. Много съм отпаднала.
Двамата мъже го карат по-леко.

Олди, не че те обвинявам, ама май от теб съм се заразила, не съм била в контакт с други болни...

Четивата за боениците бяха много интересни и информативни, не подозирах за съществуването на 'миризливи' броеници.

Миг, да не станеш пишман, че ме покани. Откога не съм яла органичен зарзават, като нищо ще ти се изтупам да инспектирам и дегустирам резултатите от градинската ти дейност.

# 262
ей,сладурнаки! какво правите тази вече? а какво става с Дуя? никаква не пише вече. Sad явно е заета.

# 263
Рейн, ужасно съжалявам. Но по-добре да е от мен отколкото от някой, дето е бил в Мексико по-скоро от мен. Стискам палци да се оправиш възможно най-бързо, защото домочадието ти има нужда от здрава майка и съпурга да тропа по цял ден ( и нощ) из къщи, да слага, вдига, готви, пере и т.н.   bouquet
Лиляно, разхили ме ужасно с текста на фонтана  Joy Имаш много добри попадения понякога  Laughing

# 264
  • София
...Третата е Ейрусалимска също, и е дървени зърна-може би за такава казва Дедко Хаджия.
...
Да точно такава е и моята, само че с малко по светло дърво, там в металната пластинка отзад имам някакъв червен восъчен печат и вътре има нещо ама какво е не съм се интересувал.

# 265
в Пловдив е ужасно задушно. вече направо ме хваща критическата на 26.  топло ми е, студено ми е, топло ми е...  Crazy тази вечер трябваше да ходя на кино с една приятелка,но пак уча,че нали миналия ден не ме изпитаха и се надявам,че утре ще го взема. пак ви моля да ми стискате палци.  Tired

# 266

честит рожден ден на Асфурженна

ди пий анасон-днес по бтв даваха един билкар който каза,че много помагал,е малко мирише  Grinning

Гледахте ли Евровизия-ние не продължаваме,но пък песента на Турция ми хареса -малко ми напомни обаче Елена Папаризо

# 267
що да не е прилично?
 Вярно на ръцете е най-добре,защото това е добре за сърцето:

що да не е прİлİ4но  не знам, кюрдска му работа  Mr. Green  много неща не са прİчİлİч4нİ 

оф не мога с тая клавıatura  #2gunfire

leka noşt   Embarassed  na kойто спİ    İн6алла аз съм постеЩа 4е İмам да наваксвам 

# 268
Само  на бързо  не  се  сърдете   Hug

та   33  аллаху  акбар 

33   хамдулилля

33  субханалла    следва     ля  илляха  илла  Мохамедун  расуллула Peace

има  и  100 субханаллахи  уа бихамдих    и 100  астагфирлулла  после  аср   фажер  и  магриб

Монда   ако   ти трябва Любето  мога да ти пратя    ника  и    bouquet

Кате     Такабалла  сияма  уа  кияма    Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
ако  не  бях      щях  дя т и правя  компания    друтия път  свиркай   Party

Лили  поздрави  на  хабибти   Н    bouquet

на всички     bouquet  марсито  ще  ви пусне малко  снимки  в  нейния  албум  да  не ме забравите  Laughing

М Амин     ходи  на  училище  Crazy   плащали  за каките  и  той искал да учи   Laughing

Фи  амани  лилля Praynig

# 269
Добро утро! Хайде днес аз правя закуска- стига съм чакала на готово.

Паула, Паулинка, стискам ти палци днес-разкажи му играта на този преподавател-гнус. #2gunfire
Приятен ден момичета и Дядо Хаджия.   bouquet

Честит рожден ден на Асфурженна и от мен!!!!

Общи условия

Активация на акаунт