Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са основните теми на дискусия във втората част на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основната тема на дискусия във форума обхваща различни аспекти от живота, като лични преживявания, семейни отношения, хранене, здраве и диети. Потребителите споделят своите истории, опит и търсят взаимна помощ. Основните теми, обсъждани във форума, включват различни аспекти на семейния живот като избор на имена за бъдещи деца, семейни отношения, възпитание и влиянието на религиозните и културни вярвания върху семейния живот.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във втората част на форума?
-
Какви са основните теми на дискусия в последната част от форума?
-
Какво е правилното подреждане на предметите върху масата за вечеря?
много ранобудни бе.
моите още не съм ги почнала. и чистене ме чака и учене,че в понеделник имам изпит.
прегръдки много. забравям си мисълта от четене на толкова много постинги наведнъж, пък и да се концентрирам ми е трудно с едно дете, което ме дърпа и един вдетенен мъж, който си въобразява, че стаята ни е игрище за крикет.
Аз докато работя и после да поспа малко и докато се поразсъня
вече има нова темичка. Чудесна е. Аз сладко мноооого обичам. Затова и не мога да почна диета(не че нямам нужда) но на сладко не мога да устоя.
започна да го сравнява с негрите,как си зарязвали децата тук,а на мен ми ставаше много смешно,защото за арабите пък нали се говорят точно обратните неща-че си взимат децата и повее българките не ги виждат. после започна да ми говори какви ли не глупости този тъпак... и в един момент явно трябваше да слезна на неговото ниво и да му отговарям със същите глупости като неговите,за да не мисли,че е най-великия. започна да ми говори с насмешка,че ако моя приятел имал братя,аз съм щяла да мина през всички...
но такива хора има навсякъде. аз колкото и да съм се откъснала от разни такива доброжелатели, пак от някъде се появява някой. моята колежка,за която споменах,че е с този човек е живяла като малка в Либия, разказвала ми е разни неща... и тя няма нищо против моето момче. но ето,че случайна среща с нейния приятел,какво се завъртя разговора и айдееее,почнаха се глупостите. аз разказвах ли ви как преди 2-3 месеца имах един дълъг и тежък разговор с дядо ми и баба ми?! беше ужасно!
И виж колко години се водим за ръчица. Така, че някой път такива кратки познанства водят и до много здрава връзка. Много лИбоФ ви пожелавам