От днес на биричка с мезе е Октомврийското дете

• 11 218
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Мойта щерка сега е хванала едната дървена пречка на кошарата
и я върти-звука е особено"приятен",но тя се кефи и аз търпя Crossing Arms
Мисля след малко да излизаме по улиците-хихихи.

# 46
Браво на малката Hug А моята се хваща и се набира да става  Grinning Е стига до половината и обратно долу  Mr. Green

# 47
  • Бургас
Понеже чак сега зацепих как се показват снимки от Пикасата
да ви покажа една от 2007г

# 48
  • Бургас
Ей момичета на този ден преди цееели 7 месеца
се родиха най-много Октомврйчета Heart Eyes
8 малки господа и една прекрасна малка дама

Мишета на Майлили Heart Eyes
Кало на Камито Hug
Криси на Теди/Т1Д1 Grinning
Станислав на ГалинаЯ Hug
Самуил на Дани Ъп Grinning
Божидар на Мариат /мяркам те че четеш/  Hug
Кало на Ринтинти Grinning
Камо на Петето Heart Eyes

# 49
Браво на малката Hug А моята се хваща и се набира да става  Grinning Е стига до половината и обратно долу  Mr. Green

А моята царица от 2 дни се опитва да става, ама от днес направо си се вдига, държи се за решетката, стои права и реве, за да ме накара да й обърна внимание  #Crazy. При това доста стабилно се задържа  Shocked Мани, аз се надявах да проходи след годинката, ама тя май иска бая да превари. Ужас, не стига, че лази като паяче, ами и това!

# 50

А моята царица от 2 дни се опитва да става, ама от днес направо си се вдига, държи се за решетката, стои права и реве, за да ме накара да й обърна внимание  #Crazy. При това доста стабилно се задържа  Shocked Мани, аз се надявах да проходи след годинката, ама тя май иска бая да превари. Ужас, не стига, че лази като паяче, ами и това!

Спас беше така, застане ли един път права и после няма да седне повече...В началото се до него стоях, падни-стани правехме, но сега вече вдигнах раце и съм го оставила да прави каквото си иска   WhistlingНабира се, застава прав и започва да писка от кеф и даже се пуска и се държи с едната рака -прав! Shocked

# 51
Благодаря за пожеланията към Божидар!
Неди, мяркам се 4ат, пат, но пък ми е много готино да ви 4ета!

# 52
A я да ви питам,имате ли обиколници?Леглото на Хриси е с решетка само отпред и няма как да сложим,но за сметка на това всеки ден има я цицина,я синка ooooh!.....
И да се похваля-купихме дървено столче и кошара за игра,ама още не са сефтосани,дет се вика! hahaha

# 53
A я да ви питам,имате ли обиколници?Леглото на Хриси е с решетка само отпред и няма как да сложим,но за сметка на това всеки ден има я цицина,я синка ooooh!.....
И да се похваля-купихме дървено столче и кошара за игра,ама още не са сефтосани,дет се вика! hahaha
И нашето легло е с решетка само отпред, но имам обиколници  Peace

# 54
И нашето е с решетка и има обиколници..

Да ви се оплача: беба не иска да яде пюрета Sad В началото хубаво си хапваше тиква и до там..Не признава нито картоф, нито морков, а днес й дадох и ябълка и нъц, неще. Стиска устата и не отваря

# 55
Честита месечинка на малките бебчета и на нашата снахичка със закъснение newsm51
Местенцето е Костенец и е много хубаво. Ние по цял ден сме на вън и нямам много време да пиша ама ви чета

# 56
Я да питам,който вече папкат feeding попара,а супички кога  newsm78 като е  въведен зеленчук и сухар

# 57
Някой ще ходи ли на лекцията за кърмене утре в 11часа (в София)?

# 58
  • Бургас
Добър вечер прекрасни Hug
Тинко ха честито на Хриси новости-и да ни ги покажеш Grinning
Нашата кошалра е с решетки,но и да не беше пак бих сложила обиколници,
за да не се удря госпжичката.
Ели може нещо да не е в настроение малкото човече newsm78
Остови я ден два на кърма и може да прояде.
Невидимче браво на царицата че е намерила начин
да те контролира Grinning
Вики опасен Спасони,а го фотай да го видим Hug
Ние и днешната разходка изкарахме на ръце-
аз нося Никол и бутам празната количка Crossing Arms
Дано са зъбаци,че иначе не знам как ще се оправяме Grinning
Ето мало снимки от днес

# 59
Ето царица Йоана как стои права:

Общи условия

Активация на акаунт