От днес на биричка с мезе е Октомврийското дете

• 11 218
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Nedialka_81   Heart Eyes Heart Eyes много сте сладки  Hug Hug
nevidimata  Бравоооо на куклата Peace  Hug

# 61
ето го ...

ето ме и мен

sorry че се разширих толкова   bouquet

# 62
Nedialka_81   love001 на сладуранката,май си играе със бибата,а не я   babyuu   nevidimata браво на малката мишка,ама какви дебели краченца има  Heart Eyes   Vicky_s  голям и прав сладур  Hug

# 63
  • Бургас
Невидимче браво на Йо  Hug
ах що не ми е под ръка да и наръпкам сладките бутчета-хихих
Викиии бе много си сладка бе Hug
и малкото мишле как хубаво стои-май само Никол не се сеща  Grinning
Пате важното е да не мрънка,а как ще се забавлява с бибата-
нейна си работа Joy

# 64
Момичета, днес дадох на малката сок от ябълка за сефте, ама как се изрина след това - около устата, брадичката и гушката са целите в пъпки.... направо като пъпчив тийнейджър е... Това дали е алергична реакция или не? Само там избиха пъпки.... Чудя се дали да й дам и утре...  newsm78. Иначе захранването продължава с все същия НЕуспех, макар че днес хапна около 40 грама пюре от тиква и картоф, но го ядохме повече от 30 минути...... А предните дни пробвах пюре от ябълка - е, такава кисела физиономия не бях виждала от нея...... Добре поне, че кърма започна да си хапва добре - по около 180-200 мл на ядене.... много трудно това ядене с лъжичка се оказа, чак като стане обяд и не ми се почва с храненето...  ooooh!
elipepova, същата работа сме и ние... ама ще успеем да ги научим как да боравят с този уред, няма страшно...

# 65
Ей,страшни снимки,направо ме изкефихте тотално Peace

Megche,не ме сещай душко за захранване-мях като рекламно лице и коса на всички пюрета,по половин час давах 3-4лъжички...Незнам ти с какви захранваш,но има едни дето са силиконови изцяло/лъжичката-не дръжката/ и са много тесни.Добре,че сестра ми ми даде една-с нея деше направо лесна работа.А за сокчето newsm78...Какво е?ДОмашно или купешко?На коя фирма?Ако питаш мен изчакай със сокчетата.Хриси я захраних на 4м. и чак преди няколко дни й дадох сок от ябълка-не се обрина,ама се продриска яко Sick
Ставам да се чипкам и да се хоризонтирвам,че...немам силици вече.Ще с епостарая тия дни да допиша Одата.

НИНА,май и ти ми беше писала нещо-дай на ЛС,че не помня,може малко да съм кърмила,ама Хриси и с малкото кърма ми е изцокала малкото мозък Joy

# 66
  • Бургас
Мегче много лошо така Sad
по напомнянето на Тинката аз се оправих с тази лъжичка-малката.

събира мнооого малко и Никол не го плюеше Peace
Аз сокчета все още не давам,а и аз захраних 4-ти месец.
Мисля от края на този,началото на другия месец да почна да давам.
В жегите да има какво а пие малката мрънла Grinning

# 67
Тинче, лъжичката ми не е изцяло силиконова, освен такава да взема да пробвам, и аз не знам вече.... А сокчето е домашно приготвено, от купени от пазара ябълки... то и аз не искам да почвам със сокчетата, за това изчаквах и до сега, ама като не иска пюрета реших да пробвам дали поне това ще й хареса..... ама май ще поизчакам още.....
Неди, ще взема верно да сменя лъжичката, да видим дали ще има подобрение, а сокчетата направо ще ги спра за момента....

# 68
Аз, сокче от ябълка давах от 4 месец - само на hipp и нямаше проблем PeaceСега планирам да давам повечко водичка като започнат жегите  Flowers Bouquet

Meqche аз му дадох в началото така (домашно) и хич не му хареса - колики получи, ужас.Пробвай с hipp.

# 69

Здравейте, ние цял ден бяхме навън, бжеше много горещо около 30итина градуса  Crazy и Алекс беше по пола с боси крачета и блузка с къс ръкав.
От известно време като огладнее повтаря "мам-мам ам-ам" и като я нахраня спира. Първоначално мислех, че си внушавам, но всички го забелязват.  Flutter А аз съм много щастлива от тази "аларма"  Party
Честито на всички празнуващи дечица и техните мами!
Неди ех тази Никол много е готина и все по-готина става, пу-пу да я схруска човек!  Heart Eyes

e-kateto Благодаря за пожеланията!  Heart Eyes

nevidimata и Александра така се изправя, където успее да се хване и става на крачета - в нейното легло, на спалнята, като се хване от някой, абе... вече човек трябва и на гърба си да има очи.  Crazy

# 70
  • Бургас
Дени дай снимка на момата с пола Grinning
И мерси за комплимента Blush

# 71
Nedialka_81   love001 на сладуранката,май си играе със бибата,а не я   babyuu   nevidimata браво на малката мишка,ама какви дебели краченца има  Heart Eyes   Vicky_s  голям и прав сладур  Hug

А моля, моля, хич не са й дебели крачетата  Naughty

Вики, ама и вие сте същите. Не ми се мисли какво ще става скоро. Имам чувството, че до 2 месеца ще могат и да тичат вече  ooooh!
Малкият ти е одрал кожата, да знаеш.

Аз сок не съм давала и не мисля да давам скоро. Йо вече няма проблеми с водата, пие си колкото си иска, даже ми се струва, че доста си пийва в някои дни.

Дени, браво на Алекс. Поне се успокоих, че не сме единствени, дето така бързо сме решили да проходим  Laughing

# 72

nevidimata цял е на съпруга, на мен нищо няма Sad, ще трябва да те почерпя нещо за мухабета Peace by the way на малката краченцата и се супер.

Nedialka_81 и вие сте много готини и тримката, а особено малката сладуранка Heart Eyes

# 73
Айде да почерпя днес,че момата на 7месеца стана....

Скромно,ама от сърце.
Сокчето на Хриси,което дадох беше на Бебевита-пийна си го,но разредено 1:1,че и повече,за водата-едно шише от малките/125мл. на Авент/ понякога не й стига...Пияница на майка си е Joy
Ние следобяд сме нс Мерки и Теглилки-полсе ще се отчетем...
Куриозно ми е,че вече не пие по 180мл АМ-не изпива цялото,и това все ки път,вчера вечерта й направих 150 и него не изпи newsm78 И се чудя що ли? newsm78
Оф,Хриси взе да се буди все по-рано,преди спеше до 9,и аз естествено,а сега от 6часа се е разклопала,като се събуди почва да удря с бибата по леглото,сещайте се"Мамо,стига спа,айде да излизаме" и все това "де-де-деееее"....И по цял ден се хили като наръпан зеленчук,ще каже човек,че се крие някъде и пафка тревица.... hahaha
Хайде-спорен и усмихнат ден от нас,ще почвам да оправям,да може да излезем по-ранички,че в Плевен вече си е жегааааааааааааа #Crazy

# 74
Мегче, понякога и при нас излизат пъпчици по устата, от всякаква храна. Но забелязах, че ако се пооплюва, особено със по-сладка храна, тогава става. Както като ядем ние домати и някой път ни щипе покрай устата Peace  Миеш ли муцата след сока (или с мокра кърпа)?

Общи условия

Активация на акаунт