От днес на биричка с мезе е Октомврийското дете

• 11 218
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте усмихнати и слънчеви мами и бебоци  Heart Eyes Да ви се похвалим,че и ние вече си имаме зъбче  newsm47 Тинко честита ви месечинка от Рая.Приаятен ден и много разходки ви желаем  smile3525

# 76
# 77
  • Бургас
Добро утро сладурки Hug
Тинко честита месечинка на малката пияница  Heart Eyes
Гале ха честито зъбче на Раичка Hug
Вече съм чернаа,ама много-от тия разходки Grinning
Никол се събуди в 7ч,но до 8 си бесня в креватчето и аз и подремнах-хихихихих.
Сега хапна каша от АМ+ бисквитки,щото отказа да пие АМ Crossing Arms
Та Хриска не е сама и още един куп бебета не искат мляко.
Вчера говорих с една мами тя каза,че нейните/близнаци са/
са отказали всякакъв вид АМ още в 4-ти месец
и оттагава са на кис.м-ко/сега са на 7м
/

# 78
Нинче, като се замисля май не я измих, но тя си го изпи със шишето и въобще не се изцапа. А и бързахме да излезем и май наистина не я измих... днес вече нищо й няма, де...
Тинка, честита ви месечинка, много палава да ви расте момата   bouquet
Barzova, честито ви зъбче, още много белички да ги наредите Wink
Тази нощ пък момата ни държа будни от 2 до 5 и сега в 8 беше вече будна и нахилена.... от луната ли, от сока ли или пък зъбите не ни почват и нас, не знам вече......

# 79
  • Велико Търново
С малката госпойца сме почерняли до китките  Laughing Аз вече почвам с късия ръкав, ама не смея Преслава още да я разголя и обличам лятната блузка върху бодито.

Мярнах, че Неди е писала за нейната приятелка и че от 4-тия месец дава кисело мляко - моята приятелка го дава от средата на 2-рия и няма никакъв проблем  Peace

# 80
  • Бургас
Мегче може и да им влияе луната,защото
Никол онази нощ беше ужасна.
А снощи беше по-добре-спа спокойно и без да мрънка.

Честит 7-ми месец на
Боби на Мимозинка   Hug
Ангел на Енигма
  Grinning

Наде аз вече открих сезона и от седмица май съм по къс ръкав
но и аз не смея Никол да я разхвърлям.
Засега е по чорапки,панталонки,боди с къс ръкав и отгоре тънка блузка с дълъг Peace
А вчера беше наобратно-бодито с дълъг и отгоре тениска Joy
Завивам я с тъничко одеалце,само ако е заспала Peace
Иначе още от вкъщи я клепотя със слънцезащитно 50 фактор-
и ства като с маска Grinning
Нашето е на Бейбилав-н ДМ/немска фирма/
200мл-10лв Peace
http://www.babylove.de/cgi-bin/babys_pflegekoefferchen.pl?id=son … amp;hp=1242028362
Майлили Hugголям смях с това куку Laughing

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 10:57 от Nedialka_81

# 81
Честити месечинки на:

Хриси на Тинка
Боби на Мимозинка  
Ангел на Енигма   

newsm51

# 82
  • София
Здрасти, банда  Simple Smile
Много хубаво времето и всеки хванал пътеките. И ние двата дена обикаляхме навред. Гледам облеклото на мъниците обсъждате. Аз вчера облякох Мишето с къси дънкени панталонки с чорапогащник под тях, отгоре тениска с къс ръкав и много тънко якенце, което след 30мин свалих и я оставих по къс ръкав. пропуск беше, че не я намазах със слънцезащитен крем и я захлюпих на сянка под гюрука на количката (почти до борда отпред слиза).

Като ви чета как децата ви се изправят се чудя моята мома кога ли ще се изправи сама на решетката. като се хване за ръката ми става спокойно и седи права, кляка и пак става. Обаче не й е дошло на акъла, че може и на кошарата да го направи. Ще трябва да свалям нивото долу. Повече ме плаши как се пуска и пада където дойде. Веднъж се удари много гадно в решетката. Вие как се справяте с това?

Вчера й купихме куку (гърне), сутринта я сложих на него и веднага се изака. Ясно ми е че е случайно или позата й е помогнала да я свърши работата, но поне изака всичко, което иначе ми го вади на час по едно топченце. Търсих куку с малка дупка да не падне в него, не намерих, съответно купих някакво с облегалка и като седне и се облегне не пада надолу. Дано бързо откажем памперсите, че не ми се ще да се влачи мома за женене с памперс. После какво, ще мине от памперс на превръзките направо ли  Laughing

Ето малко снимки от уикенда:
http://picasaweb.google.bg/marianakonstantinova/0905#5334235606331102898

Благодаря, че се сетихте за нашия седми рожден ден. Вчера се сетих, че са ми останали свещите от 27-мия рожден ден и й боднах 7-цата  Laughing
Честити месечинки на всички!

# 83
Много са сладки всички бебоци - браво на малката Никол много хубово седи и нашия така си играе с бибката. Браво и на малкото Йо много добре стои права съвсем скоро ще хукнат и ще се чудим как да ги вардим newsm62
Честит 7-ми месец на Боби на Мимозиня  и  Ангел на Енигма 
Мамчета нощес Калин хич не спа а само се потеше и целия беше много горещ - мисля си че прегря през деня че цял ден бях ме на слънце милия беше много зле и сега е страшно изтощен надявам се да се оправи бързо

# 84
  • в здрача
Момичета, как взехте урина за изследване? Аз нещо не мога да се оправя с тези подложки, аз ли не ги слагам като хората, но в тях има само няколко капчици, пък и с легена нещо не се справяме никак. Имахме едно-единствено попадение в легена, но тъй като го изкара 2 в 1, т.е. двете неща наведнъж съответно взетата проба бе замърсена и не ставаше.  Утре сме пак на доктор и ми се искаше да занеса и урината, ама с тези темпове май няма да събера нищо за предаване.

Не мога да ми изчитам нещо напоследък, но чак се учудвам, че имате време за спорове и сръдни. Момичета, радвайте се на живота, на децата си, че са здрави и са добре и не се занимавайте с глупости. Има една мисъл, която много ми харесва и си я повтарям когато нещо се ядосам - пътя към съвършенството минава през май..та му. Много е гадно, когато от проблеми нямаш време дори да се ядосаш. Като в онзи виц - толкова съм натоварен, че ако ми се случи някоя непредвидена неприятност ще мога да й се ядосам чак след месец. Ако ви кажа, че след варицелата каката е ходила на градина има-няма 2 седмици и сега пак кашля, а тъкмо се оправи, а от преди празниците се борим със задна хрема и възпаление на ушите на малката и времето за форум се оказа лукс, който трудно си позволявам. Съответно и всякакви захранвания, пюрета и каши отидоха на кино. Ревеше ми се, че детето дори пускаше гърдата и приплакваше и когато тези дни започна да спи през нощта, а през деня отново да се усмихва по-щастлива от мен едва ли имаше на земята.

# 85
  • Бургас
Цветинко Hug горкото малко пате Hug
Дано наистина сте приключили с болестите и с двете малки дами Praynig
Аз взех пиш като ових Никол с една обикновена найлонова чантичка,
като не беше плътно по нея/първия опит беше с напълно опъната торбичка
в следствие на което имахме опишкано легло Blush/
След 20 мин.тя се изпишка,взех торбичката и над стерилизирано бурканче
от пюре отрязах с ножица и пишото си потече в бурканчето Joy
Мале как го обясних ooooh!ама дано си ме разбрала де Hug
А за колекторите
-да е без дунапренче
-първо хубаво го размачкваш
-лепиш внимателно,но плътно
и чакаш Peace
И дано скоро имашм ноооого време и за ядосване и за форум Heart Eyes

# 86
И моята зверуна е много кисела тези дни. От зъби ли е, от какво, но се успокоява само като я фукна по къс ръкав и панталонки до коляното - надолу ГОЛА ooooh!
Честито зъбенце  bouquet Честити месечинки  bouquet

Аз от днес не пуша (17-та година съм пушач) и с мен не се говори smile3515

# 87
Здравейте!!!  bouquet
Гледам, гледам снимки и ви се радвам  love001
Неди, браво на седящото момиче! Laughing
Невидима, супер си стои принцеската! Laughing
И моя сладкиш иска все да е прав, ама сам още не става и му е голям кеф да му подам ръце и се изправя, след което следва луд хилеш GrinningДаже прави стъпки(като го държа де), но настрани Mr. Green
И ние сме кисели,ама много ooooh!все мрънка и ръмжи Mr. Greenдори и навън, та и аз като Неди го гушкам и бутам количката
Сега като ви чета малко се поуспокоявам, че не само ние пием по-малко мляко.Все по-малко суче от мен през деня(главно сутрин и вечер) и по-малко добавка пие, ама много по-малко.Незнам какво му става.То ясно, че е злояд но преди поне успявах да го излъжа.Дано мине по-скоро този период. Praynig
А иначе и мен ме е страх още по блузка с къс ръкав да го събличам, даже гледам отгоре да има и тънко якенце EmbarassedИ тънки ританки под дънките Embarassed, май прекалявам newsm78
Нина, стискам палци да издържиш на изкушението  Grinning

# 88
Момичета снимките ни в снимка.бг са възстановени.
Пуки е говорила с админите. Сменила съм паролата, ако някой иска да се логне да ми пише на лични, но да не очаква мигновенна реакция от моя страна, защото съм навън по цял ден Laughing

# 89
Здравейте, мами!
Може ли и аз да се присъединя към отбора?Много хубава тема,поздравления.Досега не съм влизала в отчетна ,макар че сме на 6 месеца,четох предимно за кърменето,че имахме проблем,но сега вече работата е добре   Simple Smile 9 кг.-72 см.
Много сладки дечица Hug.

Общи условия

Активация на акаунт