От днес на биричка с мезе е Октомврийското дете

• 11 218
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Добре дошла Mira_MB ! welcome

# 91
Добре дошла на новата мама.
 HugНие се завърнахме от Консултация-вече е 7,5кг. и 66см. +0.300гр и 4см.Биха ни и Хепатита...
А относно стоенето права-Христина яко я мързи,ни пълзи,ни седи....камо ли права-върти се наляво надясно и така се придвижва...[size=7pt]Мързел е,на баща си...[/size]
Педка нищо не ми обясни за попарата и за да не ставам досадна-може някой на лС да ми драсне-колко вода,или чай,колко и какво сирене,какво количесто попара,какви сухари и всякакви такива "попарски" въпроси....
Ей,много ми е жега-само  beer3 ми се привижда....

# 92
Добре дошла на новата мама.
 HugНие се завърнахме от Консултация-вече е 7,5кг. и 66см. +0.300гр и 4см.Биха ни и Хепатита...
А относно стоенето права-Христина яко я мързи,ни пълзи,ни седи....камо ли права-върти се наляво надясно и така се придвижва...[size=7pt]Мързел е,на баща си...[/size]
Педка нищо не ми обясни за попарата и за да не ставам досадна-може някой на лС да ми драсне-колко вода,или чай,колко и какво сирене,какво количесто попара,какви сухари и всякакви такива "попарски" въпроси....
Ей,много ми е жега-само  beer3 ми се привижда....

Споко, моята не ще и да се върти дори Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЕга ти мързела

Пиши ми на ЛС, деееееееееееееееее Twisted Evil Mr. Green

За цигаааааааааааааарите-  smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515   с никотинова лепенка съм, ни дъвки, ни семки , ни бонбонки ми помагат - ма все пак е първи ден.....

а това дали ще ми помогне, ако си го бутна в човката -  smile3504

# 93
  • София
Хаха, Нинче, вземи се сбий сега с детето за биберона  Laughing

Мира, добре дошла сред нас! Кажи малко повече за вас!

Ние се разходихме днес към 13.00 до сега...е няма такава жега. Явно ще трябва да сменяме часовете за разходки, че баш между 13.00 и 16.00 няма да е най-подходящо.

Цвети, липсваше тук  Hug Айде да оздравяват двете душички и никакви такива болести вече. Много хубаво си го казала, че който има много свободно време има време и за глупости  Peace

# 94
НИНА,писах.
За цигарите пък-аз пак пропуших,от 10ина дни....Признах си,срам не срам Blush Mr. Green
На който му е жега-да заповяда в Плевен-зиме е най-студено,лете е най-жега.Как да ти не е кеф,а? hahaha

# 95
Здравейте момичета. Искам да ви питам нещо относно плодовете. Давате ли маракуя или манго? А също и за цитрусовите дали давате? Много се чудя дали да започна да давам. Приготвих за днес праскова и маракуя (която е само 7%) на Бебевита.

# 96
Здравейте момичета. Искам да ви питам нещо относно плодовете. Давате ли маракуя или манго? А също и за цитрусовите дали давате? Много се чудя дали да започна да давам. Приготвих за днес праскова и маракуя (която е само 7%) на Бебевита.

Манго съм давала аз, но цитрусите са за понататък, раничко е още.

# 97
добре дошла на новата мама!

НИНА, с теб сме, аз съм много против пушенето, така че държ се! newsm10

# 98
Благодаря. Аз докато бях бременна драснах няколко поста тук, но все не остава време да ви следя.  Embarassed

# 99
Манго и банан ни е любимо пюре - на Семпер.
За попарата - 2 сухарчета, обезсолено сирене колкото кубче мая, малко масло и малко захар,
които не са задължителни и чай или преварена вода, за да стане по- рядка попарката т.е.
на око. Аз приготвям половината, защото сега въвеждам попарата и бебо много не я хапва още.
Всички снимки и бебоци са чудесни.

# 100
  • софия
относно цитрусите знам че се дават след годинка.плодове които не са характерни за нашето географско положение на държавата е желателно по късно. Peace
а попарата вече ни е с 3 сухара за да е 150-170 гр.

# 101
НИНА,писах.
За цигарите пък-аз пак пропуших,от 10ина дни....Признах си,срам не срам Blush Mr. Green

Ам и аз така отпреди 2 месеца някъде пуша по 2-3 цигарки на ден  Embarassed, а не бях пушила около 7 години  newsm43

# 102
  • София
И аз знам за цитрусите и нехарактерните плодове по-нататък да се дават.

Утре сме на консултация, да видим дали няма да ни "предпишат" вече попара. Аз да си призная се уча от вас, които сте по-напред със захранването. Сега вече ще знам и попара как се прави.  Wink Само едно въпросче - може ли вместо вода да сложа кърма, за да е по-вкусна? Имам замразени дозички във фризера, но ако не е подходящо за попара ще я ползвам да разредя в нея прахообразните бисквити на Плазмон. Мисля че ще се получи добра закуска.

Днес ни е сефтето на гърнето и аз само правя експерименти да видя кога пишка детето, че то с тия памперси още не съм разбрала. Сложих я на кукуто преди ядене - нищо, храних я само по гащи - не се напишка, сложих я пак на гърнето след ядене и стана работата. Явно след манджа става работата. Не само детето трябва да се научи да не пикае в гащите, а и мама, че да знае кога да предлага гърнето  Mr. Green Поне се кефи да седи на него. На този етап това е целта, да свикне с новия предмет.
http://picasaweb.google.bg/marianakonstantinova/0905#5334595835976009074

Резултатът от очния секрет показва, че нямаме вече буби и ще ни насрочват сондажа.  Sad Много ми е притеснено, но знам, че трябва да се направи, за да се приключат мъките с постоянните очни инфекции. Не мога да реша дали във Вита да го правим или в по-голяма болница. Докторката ни иначе е супер готина, даже тя ми се обажда понякога. Каза да не се чувстваме длъжни да правим сондажа при тях, ако изберем друга болница няма да го приеме лично и че ще продължава да се грижи за Мишето и след това. Уф, ако можех на мен да ми го направят тоя сондаж и да не ми пипат Мишлето  Confused

Айде стига съм бърборила!

# 103
Pepеnik,тек ю,слънце мое!А от кои сухари?
Да не давам изведнъж цяла доза,така ли?Че Педка рече-"Ти няка кщво да язахранваш вече,направи и за цяло хранене" #Cussing out Печена ми е тя,ама нейсе Sick
Аз лично МРАЗЯ попара!
Mylili,започнах да слагам на гърнето Хриси,сутрин преди хранене,но през деня и вечер след хранене.Ефект винаги има-кога пишо,кога ако,кога 2 в1 Laughing. Държа я макс. по 10ина минутки.Иначе нашето гърне е същото,че даже и по цвят.Аааа,като свърши работата,пляскам с ръчички и викам "Бравоооо" и тя щастлива,мъчи се и тя да пляска с ръце,иначе вече дава "5" и танцува,голяма е терца-като чуе музика и почва да сеподрусва,като някое рапърче,припадам от смях,не е истина.
И да ви се похваля,как се наспах-нахраних Хриси към 3 и нещо и я сложих в легото,и аз се метнах на спалнята.Тия жеги ми е@ават пейзажа,като парцал все ходя,нали съм с ниско кръвно #Crazy...До одеве съм спала Blush,а Буболечката още кърти....чудя се дали да я будя,че трябваше да яде в 19 newsm78 Май ще я оставя да се наспи...

# 104
Mira_MB    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт