От днес на биричка с мезе е Октомврийското дете

• 11 218
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Мimisofiq,какво стана?ХОдихте ли на невролог?А направление за физио поиска ли си?

В понеделник ще ходим. Нямаше часове за по-рано.

Мими, не успях да видя албумчето ти, но на снимчицата малкият ми изглежда прекрасно нормално дете..... Няма да се притесняваш  (поне недей много) Hug

# 241
  • София
Браво за гърнето.Не е ли още рано или за ясла ги искат така?

За сега не планирам да я давам на ясла. Просто ми се иска от рано да се отучи да пикае в гащите, че колкото по-големи стават май е по-сложно и си имат мнение за всичко. За сега й е кеф да седи върху гърнето, зающо да не стане навик  Wink Преди малко се изака в него. Слагам я след сън, след разходка и след ядене.

# 242
От кога започна да я слагаш на гърне?

# 243
mylili  браво на малката Hug Аз моята от 2 дни я слагам,засега успешно си върши "работата"  Laughing

# 244
  • София
И аз като Ели от няколко дена я слагам на гърне.

# 245
Започнах да слагам Хриси малко след като направи 6месеца.За толкова време да имам максимум 5празни гърнета.Иначе от доста време хващам акото,та вече не акаме в памперса Party.Е случва се да "изтръска" по някоя бомбичка,но това е рядко явление.Аз я прикрепям като я сложа,и не я държа повече от 10мин максимум....А тя се кефи и яко си барабани по него. PartyИ сякаш вече си знае какво се прави в гърнето-защото като я сложа,ако не направи нищо веднага,колкото и да я държа-гърнето е празно..Слагам я винаги след хранене или сън,че ако я сложа преди хранене-ще ми спука тъпанчетата от рев.... #Cussing out
Аз не съм спала трета нощ,че и през деня със 300 зора заспива звяра му дъс звяр-няма такива зъби,даже вчера като тръгнах да й мия бибероните да ги стерилизирам,единия го е пукнала,как го е направила незнам...Паднах от смях...
Утре сме на оглед,в неделя пак-палцестискайте усилено,пък ако имате късмет,ще ви услужа с оцъствието си поне докато опаковам багажа и се пренесем... Mr. Green Joy

# 246
Я да попитам по колко ви е майчинството,една приятелка казва че трябвало да е 80% от заплатата,а аз получавам минималната работна заплата  newsm78

# 247
Майчинството по принцип е 90% от заплатата,на която си осигурявана,а ако си като мен осигурявана на минималната-то ще е 240лв.Първата година е на 90% от заплатата,втората на минималната РЗ за страната,а третата година ще получаваш finger

# 248
Я просветете мен неуката как това линкче на подписа ми да излиза снимка?

# 249
Я просветете мен неуката как това линкче на подписа ми да излиза снимка?

Мисля че става по следният начин. Даваш на снимката десен бутон-->копиране адреса на изображението. После в подписа

# 250

Три вечера подред с Т, тази вечер няма малката  newsm44

# 251
какви пюрета давате на бебешоците  newsm78 Моята не иска да яде, дали да не сменя пюретата  newsm78

# 252
Ей, сладурки, ама днес не сте писами много, ами няма как при това хубаво време  Mr. Green
Ние след обикаляне от 6 часа Rolling Eyes по магазините най-накрая купихме обувките които бяхме харесали в началото ooooh!Направо краката са ми като мекици, ама като се изтипосах на токчета, така ми се пада JoyДа ви се похваля и аз намазах едни патъци Mr. Green
elipepova , аз давам на хип и гербер.Някои се харесват други категорично не Mr. GreenБраво че сте без температура smile3501
Момечета отивам за душче и бум в леглото, желая ви прятни сънища smile3524

# 253
  • София
какви пюрета давате на бебешоците  newsm78 Моята не иска да яде, дали да не сменя пюретата  newsm78

Давам Хип и Гербер. Инцидентно взимам и на Сънвал, но в половината случаи не са ни харесали, нещо като консистенция не го докарват.

# 254
Elipepova не си писала какви пюрета предлагаш, но всяко детенце си
има предпочитания. В началото на захранването Митето се противеше
на някой пюрета, но хапваше по няколко лъжички. Сега хапва само това ,
което му харесваи не можеш го накара да отвори устичка ако не желае.
Любими са морков, тиква и двата вида и в комбинация с картоф, всички
плодови пюрета и каши хапва без проблем.Обича сладичко да е.
Пробвай различни, за да разбереш има ли предпочитания. Мисля, че ти
беше писала, че първо кърмиш и после даваш пюре.Мисля, че там е
грешката, бебето трябва да е гладно, за да хапва непозната и не
много желана храна. От цицата на мама няма по- хубаво и лесно.
Не на последно място, не настоявай ако отказва предложи на другия ден
отново или дай няколко дни почивка.
Константина стискаме, но не се губи ще ни липсваш.
Като писах липсваш Неди къде се губиш тази вечер?
Хайде лека нощ милички.

Общи условия

Активация на акаунт