Добри педиатри Бургас

• 185 424
  • 400
  •   1
Отговори
# 210
  • Burgas
Оня ден чух добри отзиви за д-р Колев Peace

# 211
момичета къде ще ме посъветвате да заведа малката на ортопед - д-р Христов или д-р Колев ?

Аз съм много доволна от д-р Колев. Първият път бяхме с направление, прегледа малката, направи ехография на тазобедрените кости, показа ми упражненията които трябва да правя с нея. Нищо не доплащах. След това ходихме без направление, отдели ни същото внимание. Сега като я прибера в Бургас, пак ще я водя при него. Дребната няма проблеми, само за профилактика.

# 212
  • Burgas
При Христов май се доплаща за екографа.

# 213
При Христов май се доплаща за екографа.

И аз така съм чувала.

# 214
  • Бургас
Доплаща се, ако нямате направление за него т.е. за първия ни бебешки преглед получихме 2 направления - за самия преглед  и за ехографа. Не доплащахме нищо Peace

# 215
  • Бургас
И аз не доплащах.

# 216
  • Burgas
Значи трябва 2 направления да се вземат от личния лекар, така ли? Едно за ортопед и едно за екограф?

# 217
Значи трябва 2 направления да се вземат от личния лекар, така ли? Едно за ортопед и едно за екограф?
На нас ЛЛ ни даде само едно направление, но то явно включваше и ехографа.

# 218
  • Бургас

Ние имахме едно направление - за ортопед. Нищо не са ни искали допълнително. Не сме доплащали.

# 219
  • Бургас
И аз знам за 2 направления,при Христов се доплаща ако си с 1 направление.

# 220
  • Бургас
Ние ходихме с направление доста отдавна, освен ако сега нещата са се променили... Сигурна съм обаче, че не сме доплащали.

Другите пъти, в които сме ходили, нямаше време да вися при личната и си плащахме.

# 221
  • Burgas, Bulgaria
изобщо няма да се занимавам с талони,така или иначе се плаща , дали 25лв. или 30лв. все тая ...

# 222
  • Burgas
изобщо няма да се занимавам с талони,така или иначе се плаща , дали 25лв. или 30лв. все тая ...
Защо трябва да даваш 30лв за нещо което може да стане и без да доплащаш, нали всеки месец си плащаш здравните осигуровки. С 30лв ще купиш нещо на децата  Peace Това е моето мнение.

# 223
Момичета някой може ли да ми даде телефонен номер на д-р Венета  Филипова -педиатър и да ми каже дали работи със здравната каса

# 224
аз записах моя син при Стоичкова за сега нямам оплаквания,бих казала че е доста внимателна към детето,но ходим от скоро и не мога да кажа дали е добра иначе ми допада  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт