Добри педиатри Бургас

• 185 362
  • 400
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мами Simple Smile Имате ли информация за някой педиатър вегетарианец или веган в Бургас... Много ше съм благодарна за каквато и да е информация, просто защото вече е много наложително да сменя нашата педиатърка Simple Smile Поздрави! Simple Smile

# 271
  • Бургас
някой да е ходил скоро при д-р Мигарова  в Славейков, имам спомени, че някой беше писал, че ще се мести в друг кабинет

# 272
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Някой отзиви за Ангелова от Св.София?

# 273
някой да е ходил скоро при д-р Мигарова  в Славейков, имам спомени, че някой беше писал, че ще се мести в друг кабинет

Кабинета е в 4-та поликлиника

# 274
  • Бургас
момичета препоръчайте педиатър който разбира от къси юздички на дете на месец и половина

# 275
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте! С две ръце препоръчвам д-р Тонка Колева в Първа поликлиника. Тя ни е и семеен лекар. Винаги е с адекватен подход към детето ми и до сега не ни е подвела с нищо.
Изобщо не съм доволна от нея.Дава абсурдни съвети и не си е актуализирала информацията от поне 20-30 години.Част от съветите и:
-сокчета на 2 месеца
-овесена вода на 4 месечно незахранено бебе
-капки за нос на 9 месечно бебе,които са за 2години нагоре
-изписан малтофер на бебе с хемоглобин 111
-препоръка да спирам кърменето,вече било достатъчно
-препоръчва нискомаслени млечни продукти и още и още...
Аз лично съм доволна от Радева  Peace При Колева само се мерим и теглим.

# 276
  • Бургас
Търся отново добър педиатър /на частно/ за бебе - за качествени консултации, които да включват не само мерене и теглене, а и други неща - проверяване на рефлексите при детето, обстоен преглед всеки път, насоки за захранване, подкрепа за дълго /поне до 1г/ кърмене и захранване, съобразено с това, обяснения каква гимнастика и какви масажи да правим, как да ги променяме с времето и т.н. Знам, че искам почти невъзможното, но все пак - поне да е някой, който ще ме изслушва и отговаря на въпросите ми.

# 277
Търся отново добър педиатър /на частно/ за бебе - за качествени консултации, които да включват не само мерене и теглене, а и други неща - проверяване на рефлексите при детето, обстоен преглед всеки път, насоки за захранване, подкрепа за дълго /поне до 1г/ кърмене и захранване, съобразено с това, обяснения каква гимнастика и какви масажи да правим, как да ги променяме с времето и т.н. Знам, че искам почти невъзможното, но все пак - поне да е някой, който ще ме изслушва и отговаря на въпросите ми.

Аз в началото точно за такива неща водих Борис при Маргарита Димитрова, предполагам повечето от вас са я чували. Първите месеци проверяваше рефлексите - дали следи играчка, дали реагира на шум, светлина и т.н.
Показа ми различни "упражнения" ако мога така да ги нарека - тип гимнастика за новородени.
Прегледа е обстоен, със сигурност по-обстоен, от колкото при ЛЛ (въпреки, че и тя си върши работата)
Само те съветвам ако ходиш при нея да си вземете или първи или последен час и някой да чака с бебето в колата или навън, защото чакалнята е малка и е пълна с наистина болни деца. Моя така се зарази от грип, вече не помня, към 6-ти месец беше, защото чакалнята беше пълна, а имаше деца, които си кашляха здраво, а родителите им носеха рентгенови снимки, така че наистина си бяха сериозно болни и за малко, здраво бебе, престой в такава среда от порядъка на 30 мин. (горе-долу толкова се чака).... другия вариант е да я извикаш на домашно посещение. Преди до колкото си спомням частния преглед беше 25лв., а дом. посещение 40лв.

# 278
  • Бургас
Блаогдаря ти много за отговора  bouquet
Знам за какво иде реч там, синът ми заради едни колики, докато чакахме да го прегледа, се разболя с ужасяваща кашлица в 4-ти месец.
Сега съм водила малката, но дали следи играчка, светлина и т.н. не е проверявала и затова питам дали някъде правят по-подробни прегледи. Може би защото и аз все искам час преди болните деца и докато ни прегледа чакалнята се напълва и все не остава време ама ...

# 279
Блаогдаря ти много за отговора  bouquet
Знам за какво иде реч там, синът ми заради едни колики, докато чакахме да го прегледа, се разболя с ужасяваща кашлица в 4-ти месец.
Сега съм водила малката, но дали следи играчка, светлина и т.н. не е проверявала и затова питам дали някъде правят по-подробни прегледи. Може би защото и аз все искам час преди болните деца и докато ни прегледа чакалнята се напълва и все не остава време ама ...

Според мен най-добре си я извикай на домашно посещение, като така ще можеш спокойно да й зададеш всички въпроси  Peace

На нас прегледа ни включваше това с играчката и т.н., може би защото беше запозната с положението още от самото раждане (Борко се роди с мозъчен оток в следствие на задушаване при НЕнормално раждане)  Rolling Eyes

За мен тя си остава най-големия специалист като стане дума за сериозни заболявания, иначе за ваксини, захранване, хреми си ходим при ЛЛ  Peace

# 280
  • Бургас

Според мен най-добре си я извикай на домашно посещение, като така ще можеш спокойно да й зададеш всички въпроси  Peace

За мен тя си остава най-големия специалист като стане дума за сериозни заболявания, иначе за ваксини, захранване, хреми си ходим при ЛЛ  Peace

Да, права си, не съм я викала вкъщи, може би това е по-добрият вариант.
Благодаря ти   bouquet

# 281
Мон,  Hug

Стискам палци при вас всичко да е наред и притесненията да са напразни  Hug 

# 282
И аз ще чакам някакви отзиви за Ангелова от Св. София.

# 283
  • Бургас
И аз ще чакам някакви отзиви за Ангелова от Св. София.

Става ... но там кабинетът изобщо не е подходящ за бебета и консултации - първо няма ден само за здрави бебета и се чака с болните... Второ вътре няма маса /или каквото там се казва/ за преглеждане на бебета и трябва бебето да се сложи на мръсната кушетка, където преди това са лежали и сядали болни хора, евентуално постилат едно нещо с леко сивкав цвят /някога било бяло/, може разбира се да се носи постелка от вкъщи, ама ... не е работа.
И за сериозни проблеми пак се налага човек да търси вече споменатите други лекари... понякога и те не вършат работа, но това е друга тема...

Вече не знам къде да си водя децата аз лично ... Последно УНГ прати сина ми на тестуване за алергии, а аз понеже знам, че не е алергия в случая, пуснах сама секрет и излезе Staphylococcus aureus в носа. И ако не мислех и се доверявах сляпо на "светилата", сега щях да лекувам стафилококи с противоалергични лекарства /с 1001 вредни странични ефекти/ ... и си плащам всичко сама отгоре на всичко ...  Tired

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 23:49 от Мон...

# 284
  • Бургас
В Света София и в Дева Мария педиатричните кабинети са пълна трагедия като обслужване.

Общи условия

Активация на акаунт