Добри педиатри Бургас

• 185 392
  • 400
  •   1
Отговори
# 240
  • на дъното
Дралчева PeaceМБАЛ стария корпус ,1 етаж

# 241
Момичета, налага се да сменим личната лекарка на децата - не е задължително да е педиатър. Всъщност идеята ми е (колкото и използваческо да е) да ни дава направления за педиатър без да се муси. Така или иначе си водя децата на друг лекар, не ми е необходимо да е педиатър личната. Дайте съвети за района на Лазур Hug

# 242
Здравейте! С две ръце препоръчвам д-р Тонка Колева в Първа поликлиника. Тя ни е и семеен лекар. Винаги е с адекватен подход към детето ми и до сега не ни е подвела с нищо.

# 243
  • Бургас
Здравейте! Някой има ли впечатления от д-р Елена Коларова? Някой от вас записал ли е детето си при нея? Предстои ми да раждам през юни и вече се ориентирам към педиатър, който да работи със Здравна каса. Гледам че кабинета и е във Втора поликлиника, а мен ме устройва.

# 244
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Дралчева PeaceМБАЛ стария корпус ,1 етаж

Да, Дралчева е добра, единствено при нея винаги се чака доста  Rolling Eyes

Прехвърлихме се при Татяна Иванова - педиатър и джи-пи, кабинета е в кооперацията до МакДрайв, в която има и лаборатория.  Много сме доволни от нея.
Навремето ходихме едновременно при Иванова и при Маргарита Димитрова на частно и в повечето случаи и двете изписваха едни и същи неща,  така че накрая останахме само при Иванова по ЗК.
Харесва ми, че никога не бърза с антибиотика, разбира се ако положението вече не е много зле. Съобразителна е и винаги си вдига телефона.

# 245
  • Бургас
А дава ли направления, когато се налага?

# 246
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
А дава ли направления, когато се налага?

Да, до сега не ми е отказвала, а сме искали, както за стандартните УНГ, така и за специалисти като детски хематолог, например.

# 247
Здравейте момичета,трябва да се ориентирам към някой педиатър,след месец ще раждам и чесно казано идея нямам към кой.За Мигарова чувам смесени мнения и доколкото знам,тя не е педиатър..препоръчаха ми и д-р Иванова в 4-та Поликлиника newsm78 newsm78 newsm78.Препоръчайте ми някой из Славеиков,ако може Peace

# 248
Здравейте и от мен,
Моля, всички майчета от Бургас -Славейков да се включат активно с препоръки за педиатър от Славейков, който не претупва консултациите, а обяснява подробно и не приема по 3-4 бебета наведнъж! Ще съм ви много благодарна!

# 249
  • Бургас
За Мигарова чувам смесени мнения и доколкото знам,тя не е педиатър..препоръчаха ми и д-р Иванова в 4-та Поликлиника newsm78 newsm78 newsm78.Препоръчайте ми някой из Славеиков,ако може Peace
Мигарова е педиатър, моето дете от 11 години е при нея и сме доволни, макар че трябва да призная, че рядко сме я посещавали за болести, главно за имунизации и бележки

# 250
В Св. София дали има добър педиатър. Имам месец да реша, а Св. София ми е супер удобна.

# 251
  • Бургас
В Св. София дали има добър педиатър. Имам месец да реша, а Св. София ми е супер удобна.

Д-р Ангелова и д-р Джендова са там.
Горе-долу стават.
Аз отдавна се отказах от идеята, че е възможно да си намеря добър педиатър за личен лекар.
Почти винаги се налага да водя децата на частно  Confused

# 252
Аз знам, че няма лекър без издънки. Но все пак в началото  ваксини и прегледи. Поне да е наблизо. Да не обикалям с количката  Simple Smile А ако си разбира и от детските болести цена няма да има  Grinning

# 253
Здравейте,
д-р Мигарова се мести в ДКЦ, а там ни е твърде далеч. Някоя от вас може ли да препоръча педиатър по ЗК в района около Младост.

# 254
  • Бургас
В кое ДКЦ се мести, че ние сме при нея.

Общи условия

Активация на акаунт