129 ДЕ. Фотосесии и други красоти

• 10 955
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Ахаха, Биба. Като ти кликнах на профила в ю-тюб, какво да гледам - моята спяща мишона  Laughing
А на твоя клип, Леа най-отпред подскачаше, сладурана.

ДСДС и аз не гледах. Само чух отдалече, че Даниел пее фалшиво. Но пък на мен Сара ми е ужасна. Изобщо не мога да се обзаложа този път, защото и двамата кандидати не ми харесват.

# 61
  • в сърцето на един мъж...
Мдаа, като комбинация обаче заедно са пърфект Mr. Green

# 62
  • UK
Заедно бяха много сладки, скуката, която излъчват някак се неутрализираше, като бяха двамата, или просто песента го предполага, но двамата заедно бяха тооолкова сладки. Simple Smile

# 63
Здравейте, девойки!
честито на Лени, да ти е много zдрав, Веч!
Завърнахме се от блиzо две седмици Бг, тъй като zнаете как е, няма смисъл да ви раzправям. Иzпуснах ли нещо съществено?
Цуни-гуни, Серди.

# 64
  • UK
Даниел...

# 65
  • в сърцето на един мъж...
Ей, това е, много тинейджърки гласуват Laughing Все мъже печелят в последно време Crossing Arms

# 66
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Даниел и Сара !!!

# 67
  • UK
Ох, горкия, началото на песента хич не му се получи, така му трепери гласа. Simple Smile

# 68
Незнам кой е  спечелил,но  със  сигурност  ще  разбера  в  понеделник вечер  от  Щефан Рааб  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 01:38 от mayarm02

# 69
  • UK
АХАХХАХАХ колко е смешен с тъмна коса...

# 70

С пожелание не само този ден да е мноооооооооооого специален за всички мами по съдба или по душа    Hug   Бъдете здрави и обичани! Радвайте се на здрави и щастливи деца     bouquet

# 71
  • Германия
Даниел значи..горкото момче, сега ще трябва да пее Боленови песни Laughing

На мен Мартин ми връчи картичка и от петък ми пее една песничка, от време на време и аз трябва да пея с него или да свиря с китарката Laughing От една страна се радвам, от друга, знам, че тази картичка я е правил насила, т.е. не е искал да прави точки а чертички, и заради тези му творчески свободии възпитателката му се е карала... Confused
Всяка година се сещам за Леа и нейното стихче, което Биба беше пуснала навремето, тогава си мислех, кога ли и моето ще проговори така и ще може и да рецитира дори, а сега не му спира устата  Laughing ooooh!

# 72
  Flutter   и аз  си  имам подарък
Честит  празник  МАЙЧИЦИ    bouquet 

# 73
Честит празник, мамани!
И аз имам едно забучено цвете в саксия от малки детски ръчички Heart Eyes
Mного жалко, че ще изпусна фотосите в Мюнхен, ама не може навсякъде да се огрее  Grinning

# 74
Честит празник, мами  bouquet
Да сте здрави, винаги усмихнати и да ви слуша домочадието Simple Smile
Приятен ден ви желая.

Всяка година се сещам за Леа и нейното стихче, което Биба беше пуснала навремето, тогава си мислех, кога ли и моето ще проговори така и ще може и да рецитира дори, а сега не му спира устата  Laughing ooooh!
Хехе, Пепе, добре че ми напомни Simple Smile И това клипче било в профила ми, но скрито. Леле колко ми се е променило детето за 2 години Shocked С кръгли бузи и къдрици Laughing

Общи условия

Активация на акаунт