129 ДЕ. Фотосесии и други красоти

• 10 955
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Аз не рИвах, щото бях заета с репортажа на живо и нямаше време за чувства Wink ама и на мен ми е вече за трети път де, закоравяла съм така се каже Wink

е  споко , аз  го  направих  за  тебе - много  сладки  Heart Eyes

# 46
# 47

Васил Найденов ще пее в Берлин в края на  месец май. Жалко,че няма да ме има Confused.Толкова ме е яд.

Веси, на коя дата е концерта, и откъде се купуват билети?

# 48
  • Primum non nocere !
Нищо не видях от ДСДС , диването не ме остави да тледам Тв.
Таткото празнува, стари ленти от преди 20 години, скъсах се от чистене, дзвера гледа Крокодила.
Утре ще гледам повторението.

# 49

Васил Найденов ще пее в Берлин в края на  месец май. Жалко,че няма да ме има Confused.Толкова ме е яд.

Веси, на коя дата е концерта, и откъде се купуват билети?

30.05 , Samstag - 19:00 Uhr

Konzert von Vassil Najdenov
Im Russischen Kulturhaus,
Friedrich str. 176

Eintritt mit Tickets: 12/8 Euro

Vorverkauf im BKI

# 50
  • в сърцето на един мъж...
Веси, моя от преди ми казва, като му кажа, че го обичам - обича ме мама Laughing Което е неговия еквивалент на обичам те.
Ние нямахме официално празненство, само излизайки от градината ни ги връчиха. Но след толкова чакане на дете и сега с тези първи стъпки и подаръци - сърцето ми спря Embarassed Не знам, прекрасно беше усещането. А ето и как ни изглежда подаръка и надписа

# 51
Ще залагаме ли?  Laughing

Сара  или Даниел ?  bowuu

# 52
Хехе, Сара Mr. Green

# 53
# 54
  • Primum non nocere !
Даниел  Sunglasses

# 55
Веси, моя от преди ми казва, като му кажа, че го обичам - обича ме мама Laughing Което е неговия еквивалент на обичам те.
Ние нямахме официално празненство, само излизайки от градината ни ги връчиха. Но след толкова чакане на дете и сега с тези първи стъпки и подаръци - сърцето ми спря Embarassed Не знам, прекрасно беше усещането. А ето и как ни изглежда подаръка и надписа
Heart Eyes

# 56
  • UK
Песента определено повече подхожда на Сара, тя със сигурност и по добре се справи с песните тази вечер, Даниел се изложи много според мен, но не мога да заложа на някого, по скоро си мисля, че ще е Даниел, въпреки че предпочитам Сара.

# 57
Heart Eyes

Maма - щастливка,  Grinning много сладък подарък.  Hug

# 58
Веси, гепи thumbsup
Мая Hug

# 59
Лени
Вечернице честит ти рожденник, да те надмине по таланти Heart Eyes

И аz си плучих първия подарък zа деня на майката още в четвъртък  Wink моето коте не е от търпеливите.
Петка и двете ми деца са с АД, но споменатите от теб лекарства не съм полzвала. Кортиzоновите кремове са необходими когато се еректират екzемите, след като се премахнат е добре кожата редовно да се маже с хидратиращ крем. Намали полzването на шампоани има минерлни масла zа баня. По_добро zа мен от линола фет е юсерин 12% омега.

Общи условия

Активация на акаунт