129 ДЕ. Фотосесии и други красоти

• 10 955
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден на Лени Hug
Много 3драве и щастливо детство.

Гейче Hug

Пропуснала съм, какво е станало с Дианджели Embarassed
Хубавото обаче е, че са се оправили.

# 31
Мис Селена, добре дошла   bouquet

Милена утре ще има представление в ДГ по случай майков ден  Laughing  Трябва утре сутринта да направя една торта за там, една тарт а лоронж съм намислила  Thinking Та да видим какви изненади са ни приготвили, детето мълчи упорито като се опитвам да разбера нещо  Laughing

# 32
Здравейте !

На Лени - честит рожден ден! Да е здрав,много палав и нека има най-щастливото детство на света.
На мама Вечерница и цялото семейство - наздраве !

Вечерничке,отдавна съм те признала за профифотограф.Дали би ме фредила за есента? Където и когато кажеш. Живот и здраве за едни по-други снимки.  Wink  smile3525

Гея писа,че почти се е разплакала в детската градина.Е,вчера аз го направих .Не очаквах,че са изработвали картички за ден на майката и ме очаква такава изненада. Още щом Мики ме видя,че идвам да я взимам ми се хвърли на врата с думите: "Мамо,  обичам те толкова много."  Shocked Толкова време чакам да чуя това изречение на български език. Дочаках го. Cry Имах чувството,че сърцето се преобръща,краката ми се подкосиха,сълзите ми потекоха.  Heart Eyes Heart Eyes

Васил Найденов ще пее в Берлин в края на  месец май. Жалко,че няма да ме има Confused.Толкова ме е яд.

След два часа се тропясвам  пред тивито и няма мърдане. Само Сара Кройц ! Фиииинаалеее ооооо ! newsm10

Весело посрещане на празника ,момичета ! Много любов и изненади от любимите хора. newsm51

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 19:12 от *Веси*

# 33
  • UK
И аз съм за Сара при тоя финал. Нямам търпение да започне вече. Simple Smile

Никога няма да отслабна. Не можете да си представите какво ям. Кофичка заквасена сметана с едно бурканче сладко от череши, останало от далечната 2007ма. Исках нещо сладко, но не обикновено сладко, не шоколади, сладоледи, не и нещо от чудесата на химичната индустрия (не че тая заквасена сметана е много натурална, де, но поне сладкото е), та се спрях на това и е съвършено. Добре че това беше последното бурканче, та да не прекалявам. Simple Smile

Поздравявам ви с една песен, която много харесвам, но за съжаление не мога да слушам вкъщи, защото тонколонките ми са стари и пращят и развалят ефекта. Бях забравила за нея, докато не ми се пусна преди малко на МП4ката докато бях до магазина и ми стана много хубаво. Simple Smile По принцип е една от любимите ми групи, каквото и да казват феновете на Ричи Блекмор по въпроса. Атмосферата и чувството което създават са неописуеми и неповторими.

Blackmore's Night - Once In A Million Years

Силно се съмнявам, че някой ще я изслуша, не им е дори от най добрите песни, но просто исках да ви поздравя. Simple Smile

# 34
МГМ, снощи точно Мата ме "черпи" с тая песен.
Като говорим за слабеене - и аз явно ще си остана закръглен хамстер, много зор ми трябва да отслабна с 1/2 кила, а за нула време ги връщам. Как цял живот да се измъчвам така и да внимавам за всяка калория?  Sad

Веси, Микито е с година по-малка от моята маймуна, а браво на нея! Моето дете не може да ми каже елеменатарни неща, какво остава за "обичам те".

# 35
  • UK
Хах, така ли? Simple Smile Съвпадение. Simple Smile

# 36
M1Ss`SeLeNa  добре  дошла   bouquet ,
 Дианжели ,живота  е  хубав  Wink
 Вземам си думите  обратно  за   Зара , разплакахте  ме  с  тези "подаръци" за  мутертаг...,ей  вече   чакам с  нетърпение  и аз, пък  нека  си  ме  нерви  Flutter 

# 37
Благодаря на всички за гостоприемството  Hug

# 38
  • Primum non nocere !
Запиши ме Вечи в програмата, запиши ме !
Нали знаеш ,че не живея в Б., но ще направим култура в Потсдам или Берлин, където кажеш.
Хамлетчо вече е харизан, но Лени още е свободен. Mr. Green

Дианджели, радвам се, че всичко е наред с децата.

Веси жалко, ние мислим да ходим и да видим Васко кеца. Аз му фен!

МГМ, точно така! И аз като си купя нещо нещо ново се обличам и се фръцкам в къщи.
Исках да ти кажа ,че те подкрепях в спора за певците, случайностите и още нещо...
На Мадона и помня скандала. Изгря с албума " Като дева" и клипа  в църквата на коя песен.../ не съм й фен/ и прегръдките с негрото и  симулиране на секс на олтара, вдигнаха на крак чак Ватикана, та та така се става певец....

# 39
  • UK
Мерси, радвам се че поне някой е на моето мнение. Simple Smile

# 40
прегръдките с негрото и  симулиране на секс на олтара, вдигнаха на крак чак Ватикана, та та така се става певец....

Тази дума е много яка.

Шехи, кажи ми, има ли рискове при лапароскопия? Всмисъл всичко рутинно ли е или има опасност от засягане на органи?

# 41
  • Primum non nocere !
Разбира се има. От 0,01 до 2 % има статистика за усложнения.Рискът е малък, но може да се случи. Имаме даже нагледен пример.

Но, процентът е невероятно малък в сравнение с процента на лечение на болния.

# 42
Ох,дано организацията на концерта на Кеца не е като на Преса и Борис Дали. Sick Българска работа !  Tired
Вместо Кец ще гледам Мики и Мини Маус,Пепеляшка......  Whistling  ooooh!

Мисти,не се притеснявай с българския.Мадленчето ще го научи,но по-бавно.Сигурно контактите с българи са ви по-малко.  Peace
Микаела научи български от честите си контакти с баба и дядо,разбира се и от мен.  Grinning Смея да твърдя,че и двата езика ги говори еднакво добре.

# 43
Веч да е жив и здрав Лени  newsm59  ura. Много радост, весели мигове и изпълнени детски мечти.
Надявъм се, че сте имали много весел празник

Къде е темата за идването ти в Мюнхен? На 21ви съм тук, чак на 24ти отлитаме с Яна за БГ.
По това време и кумувете ни ще са ни на гости, но ако не се намери някъде по-удобно място, ще си при нас. Ще ги преместим тях в хола, а вие с Хамлет ще може да се гушкате в стаята. Ако трябва и Рейзебет ще купем да има къде да спи Елиас.

# 44
Малее, какъв дъжд и град се изсипа тук токущо ooooh!

И ние вчера празнувахме мутертаг в градината. Подаръкът е много готин ръчно изработен уникат, а и ми пасва идеално на цвета на стената Simple Smile Аз не рИвах, щото бях заета с репортажа на живо и нямаше време за чувства Wink ама и на мен ми е вече за трети път де, закоравяла съм така се каже Wink

Общи условия

Активация на акаунт