ДОБРИЧки мами щастливи с дечица засмяни игриви!

• 15 991
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Аха ясн. Мерси много   bouquet

# 31
# 32
  • Добрич
На жълтите плочи срещу църквата има един детски магазин, мисля, че се казваше Дино. В него също съм виждала хубави обувчици и пантофки, но не съм ходила отдавна и не зная какво предлагат в момента. Можеш да провериш и там, ако все още не си ходила.

# 33
Добро утро. Кафенцето от мен, не намерих закуска  Wink

Ходих Бела, те имат магазин и срещу входа на стария Добрич, благодаря ти все пак.

# 34
Lenka_ilenka благодаря за кафенцето. За закуската - на диета сме  Simple Smile Аз да ви се похваля, в събота моята дъщеря за едно с деца от нейната група в детската градина се явяваха на танцов фестивал ,, Тънцуващи вълни " в Албена и взеха първо място в тяхната възрастова група. Вчера им беше гала - концерта. Та значи бях и двата дни в Албена. Остава да почерпя... Wine Glass  Hands Clap

# 35
Момичета, тази вечер от 19 часа в Огледална зала ще има страхотен концерт на "Ангобой капела"-староиталианска музика, или средиземноморска ренесансова- нещо, което не се слуша всеки ден и е невероятно зареждащо.... просто подарък за душата newsm44 Ако сте пропуснали инфото за този концерт-той е част от седмицата на камерната музика, организиран от Общината.
Айде здраве и сполука на всички днес!  bouquet
veselina, бравос на даровитото ти чедо!  bouquet
Магде, честит нов дом и РД-ЗДРАВЕ!

# 36
Мацки, какво ще правим с абитуриентите? Ако искате да не се ангажираме с онази игра, може да ги заведем на билярд поне...Арчелке, говори ли с тях?

# 37
  • гр.Добрич
И аз се кане х да питам. Уредени ли са вече костюми, обувки, имат ли си всичко? Разбрах, че са поканени на бала на Президента, но уредено ли е всичко по транспорт, нощувки и т.н.?

# 38
Ленка, в една редица от мами те видях, но докато те регистрирам Crazy, че си ти и отмина... Mr. Green...Още се заглеждам в безгрижно разхождащи се колички...Моите вече без количка ги разтиквам. Тренирам ги Mr. Green...пеша от Добротица до центъра и обратно. Издържат Mr. Green

# 39
Здравейте.
Имам едно питане, ще бъда благодарна, ако някоя от вас има информация и ми помогне.
Интересува ме дали в Дч има т.нар. "лятно училище" и къде? Детето ми е първокласник, скоро свършва училище, а нямам идея кой ще ангажирам да се грижи за него, тъй като всички сме на работа.
Бях чула, че ХГ предлага нещо подобно? Някой знае ли нещо?

# 40
Мацки извинявайте, ама малко други неща ме тресяха тези дни. Абитуриентите искат да се срещнат с нас където и да е. Подготвени са за бала, имат дрехи и обувки, на 27 отиват при Президента. За събирането, каквото кажете. Просто предложете, ден час място и аз ще ги организирам, само да знам от по рано. За Пентбола, не измислих нищо за транспорта, мен той ме притеснява най - вече. То верно време не остана за това, така че каквото кажете, аз на този етап съм свободна всеки ден.

Друго питане имам. Една от бившите възпитанички на Дома, си има бебе, и си го гледа, говорихме днес че няма проходилка, и че неможе да си купи такава. Ако някой има останала, и не му трябва, и би искал да я дари...Знаете процедурата де, не е за пръв път.

# 41
Деня и часа за мен не е проблем,както казах и по рано.
Ако отпада Пентбола то остава среща на кафе,пицария или нещо от сорта.

Арчела,с проходилка не мога да помогна  SadСкоро я подарих.

Elizabeth_,до колкото знам в Младежкия дом имаше нещо такава,но дали съществува още не знам.
Мисля,че  и клуб "Мариана" предлагат такава услуга,но и за там не съм сигурна.

# 42
  • Добрич
Мисля, че към читалището има лятно училище - полудневно и почасово.

# 43
Ленка, в една редица от мами те видях, но докато те регистрирам Crazy, че си ти и отмина... Mr. Green...

Ауу, как съм те пропуснала  Laughing Обикновенно не пропускам нищо  Laughing

За лятно училище и аз мисля, че "Мариана" предлагат такава услуга, не помня кой беше споменал  newsm78

За проходилката, говорих с няколко мами и или ще съберем пари за нова или ще дадем някоя от нашите  Wink , след около два дни ще ти кажа.

# 44
Lenka_ilenka  Аз да ви се похваля, в събота моята дъщеря за едно с деца от нейната група в детската градина се явяваха на танцов фестивал ,, Тънцуващи вълни " в Албена и взеха първо място в тяхната възрастова група. Вчера им беше гала - концерта. Та значи бях и двата дни в Албена. Остава да почерпя... Wine Glass  Hands Clap

smile3501

Общи условия

Активация на акаунт