Аз последно време нямам време много да пиша че сме все по улиците
, но от време на време влизам да видя какаво става тук Вижте каква интересна темичка открих http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=13245
Хайде до после че сме гладни

, но от време на време влизам да видя какаво става тук 
...в спалнята имаше буря
...и накрая той пъшка, аз тихичко до него плачкам...мноогоо ми е тъжно като ги обърне тези малки джуджки и като започне така жално да проплаква. Жалко е че малките ни бебочета трябва да минат през това 
, но имам сериозни намерение, ако лятото има кърма да започна да си го храня навън с цица
и после дори се опита да ми каже че детото си дишало , нищо му нямало, била съм се паникьосвала
Много лоши думи му казах 
А до сега само един път беше правил така. Та сега ми е еднопритеснено да не би да повърне докато спинка и да се задави. Слагам го след като съм го хранила на една страна в леглото, подпрян отзад, но той никак не обича да спи на една страна и ако искам да има мир в къщи по- късно е желателно да го извъртя по гръбче, ама сега като ме е страх да не стане нещо и ... то май затова снощи не спахме
А единия път повърна може би час и половина след хранене и то както си спи- не знам защо се обърнах да го погледна и секунда по късно върна папуто 
, предния път кг. ми бяха повече ама сякаш бяха по пропорционално разпределени, или аз вече не си спомням как съм изглеждала

роди се нормално 3180гр 51см
. за моя радост нямам нито един шев и час два след като родих бях като нова. Но пък после на малката и се появи доста силно изразена жълтеница заради която ни задържаха чак до 04.05 тя беше на фототерапия доста време. Сега вече сме си вкъщи и вече си имаме колики

,днес не можах да сваря да излизам на вън,че се дере като магаре,само на вън иска
.