Ето и АПРИЛската дружина,започна да изпълва месечина!

• 17 536
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • Там където има любов
Здравейте момичета  Grinning
Аз последно време нямам време много да пиша че сме все по улиците  Crazy , но от време на време влизам да видя какаво става тук  Embarassed
Вижте каква интересна темичка открих http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=13245
Хайде до после че сме гладни

# 46
 Морнинг и от нас   Flutter
 Докато се похваля ак две поредни нощи спинкаме като ангелчета и ... сладкото ми зверче реши да покаже, че това просто са били дни изключение. Цяла вечер мрън мрън...хър пър...и към 4 ни заболя тумбачето и ... едни напъни, едни ревове, едни пърдежи  #Crazy...в спалнята имаше буря  Crazy...и накрая той пъшка, аз тихичко до него плачкам...мноогоо ми е тъжно като ги обърне тези малки джуджки и като започне така жално да проплаква. Жалко е че малките ни бебочета трябва да минат през това  Sad
 За днес програмата е да си поподредя отгоре отгоре в бързината къщата, да се дотътрим до първия етаж с количката и да хукнем по улиците, после сме на консултация и ... след това ще продължим размотаването по улиците. Изцедила съм се за едно хранене по улиците, че все още ми е малко притеснително да се храним навън  Blush, но имам сериозни намерение, ако лятото има кърма да започна да си го храня навън с цица  Mr. Green
 Лошо направих, че седнах пред компа преди да си свърша работата.
 Вчера пак ми направи номера със задавянето и спирането на въздуха но за по кратко- само за около 5-6 секунди, но аз вече съм така наплашена, че веднаа ми се сви стомаха, направих всички гимнастики за които сте ми писалии детенце продиша, а мъжът ми само гледаше ококорен как въртя детето все едно жонглирам с него  #Crazy и после дори се опита да ми каже че детото си дишало , нищо му нямало, била съм се паникьосвала  #Cussing out Много лоши думи му казах  Blush
 А вчера и два пъти повърна  newsm78 А до сега само един път беше правил така. Та сега ми е еднопритеснено да не би да повърне докато спинка и да се задави. Слагам го след като съм го хранила на една страна в леглото, подпрян отзад, но той никак не обича да спи на една страна и ако искам да има мир в къщи по- късно е желателно да го извъртя по гръбче, ама сега като ме е страх да не стане нещо и ... то май затова снощи не спахме  Thinking А единия път повърна може би час и половина след хранене и то както си спи- не знам защо се обърнах да го погледна и секунда по късно върна папуто  ooooh!

Абе една питанка да ви питам- как сте с гладенето, всичко ли трябва да се глади и до кога това?

Лек ден за сега момичета и нека бебоците ви днес са изненадващо послушни и усмихнати! Hug

# 47
Здравейте и от нас . Смятахме д излезем на разходка но малкия си заспа сладко сладко и защо да го будя. Ще излезем по обед.
За много голям ужас днес ни спряха водата и не беше останала никаква вода вкъщи. Бебечо се беше оакал до ушите и добре че намерих кой да ми купи вода от магазина . Confused
 Къде се разхождате в Бургас? Докато стигнем до центъра с количката доста зор виждаме с тези улици и тротоари. Като гледам какво пишат майките от София, май навсякъде положението е едно и също- коли по тротоарите
 За зеленото ако - какво ли не съм чувала ....... че е от настиване  или от храната.
 И аз знам един лек против плачът на бебето. Поставям бебчо да легне по корем за минута две и плача спира или затоплям една пелена на радиатора и му е слагам на коремчето.

# 48
  • София
Привет и от мен, да споделя какво открих Simple Smile
Като и пусна на бебка сешоара и се успокоява на момента Simple Smile
сега ще се храним и после в южния парк Simple Smile

# 49
  • Бургас
Хайде и аз в клуба на пишешите с една ръка.
Гледам сте зачекнали болна тема- кг. и външен вид, аз направо не мога да се гледам в огледалото да не говорим, че хич не ми се ще някой друг да ме гледа гола, имам 10 кг. допълнително ама си личат от най гадните места. Вчера в пристъп на отчаяние си купих антицелулитен гел и почнах да се мажа че поне да се почувствам малко по додре (то ефекта от тези продукти е спорен, ама се успокоявам, че поне правя нещо за да изглеждам по -добре), че освен кг. ме е налегнал и зверски целулит, направо  Sick ooooh!, предния път кг. ми бяха повече ама сякаш бяха по пропорционално разпределени, или аз вече не си спомням как съм изглеждала  Rolling Eyes.

За коликите аз давам Инфакол и при нас определено има ефекта, ама те децата са различни и различни неща им действат, а иначе универсалното лекарство е явно 24 часово сукане за успокоение Mr. Green

# 50
Здравейте момичета  Hug
Аз отдавна не съм писала и чела  Embarassed, но си имам оправдание  Wink
Първо да ви се похваля че на 28.04 родих моята дъщеричка Габриела  Heart Eyes роди се нормално 3180гр 51см  Simple Smile
Накратко как мина раждането: на 28.04 в 1.00 ми изтекоха водите аз се оправих набързо и отидохме в болницата където до 8.30 сутринта имах нерегулярни болки. 8.30 ми сложиха система и в 12.30 се роди моята принцеса  Hug. за моя радост нямам нито един шев и час два след като родих бях като нова. Но пък после на малката и се появи доста силно изразена жълтеница заради която ни задържаха чак до 04.05 тя беше на фототерапия доста време. Сега вече сме си вкъщи и вече си имаме колики  Confused хайде аз ще бягам че малката плаче  Crazy

# 51
keli_f добре дошли отново с малката Габриела.

Днес ни биха ваксината и сега чакам дали ще има някакви нежелани реакции. Засега понася добре.
Качили сме 500г за 2 седмици и то само от кърма. А аз се бях притеснила дали се храни добре. Благодарности ,за което на скъпата Aila   bouquet  bouquet

Снощи за първи път сам прескочи нощтното хранене в 3 ч и днес съм по-отпочинала.
И аз имам належаща нужда от разкрасяване , ама да видим кога ще ме огрее.
Колики за момента нямаме. Мнооого рядко се появяват, но аз не давам нищо против тях.

# 52
Честита малката принцеска Габриела на Кели_Ф!!!

С това хубаво време само търчим с количката по улици! Вече усещам приятна болка в краката от раздвижването! вчера обиколих ме цялата Гребната база, едвам се прибрах в къщи Crazy
Бен, аз пия безкофеиново кафе само сутрин, иначе не ми е започнал деня! Mr. Green
Маги, ужасно е това ,което описваш. В  такива ситуации много важно да запазиш самообладание, колкото да е трудно. Аз имах веднъж ситуация с каката, когато тя глътна пръстен и започна да посинява и да вади една пяна от устата. Хванах я под коремчето и започнх да ударям между плешките, като бях чела, ама нищо! Накрая дигнах я за краката надолу с глава и пръстена падна. Всичко съм направила хладнокръвно, но сякаш на сън. А после и двете ударих ме такъв рееееееев! #Crazy
Принцеса Рая, добра майка си ти! А за твоята Ния си най-добрата на света. Така че, ако ти си притеснена- тя също, ако ти си спокойна - и на малката й добре.  Hug
Дена! Темичката е страхотна! Много ти благодаря!   bouquet
Зинаида, като казва Рони, вече има какво да гризнеш при малката Еличка!  Mr. Green

И ние сме с колики, макар че няма да оплаквам, че засега успявам да се справя. Минава с завиването в одеялце (ръчички оставям все пак отвън) и песнички. А когато колики през деня, пеем в дует с каката. Такъв "хор" се получава, че Миша забравя, че трябва да поплаче  Peace Mr. Green
Утре сме на консултация и вакцина. Реших да пробвам така: ще дам на бебето да сучи, а лекарка по това време да я боцне. Може би така ще мине по-неусетно? Че ако ревне моята принцеса с целия си глас, ще ревна и аз! Какво мислите по въпроса?

# 53
привет и от нас! Не съм писала тооолкова отдавна, но едва от няколко дни намирам време за влизам в нета. Нашата бамбина папка и расте.Кърмим се добре и почти сме се сработили вече относно 3-часовия режим. Но имаме проблем с акането. Преди 10 дни детето акаше по 5-6 пъти на ден. И изведнъж спря.Четох какво ли не в интернет, ядох круши и т.н с надеждата да се оправят нещата, обаче ефект никакъв.А бебка се привива и напъва, дори започна да повръща след хранене. Звъняхме и на педиатърката, съвета й беше да дадем Лактулоза- сироп и това наистина помогна. Давахме от него няколко пъти и в тези дни Вили акаше, когато го спрем- нищо. Много съм притеснена.Момичета, дали някой не се е сблъскал с такъв проблем или има идея какво мога да направя?  Hug

# 54
Здравейте, момичета!
Ние се разхождаме всеки ден от 13 до към 16-17 ч., въпреки жегите. Малко се притеснявам, че го извеждаме в най-горещите часове, но преди обяд просто не мога да смогна да се приготвя за разходка. Вие как обличате бебчовците в дни като днешния /в Пловдив днес беше към 26 градуса по обяд/? Аз днес го облякох с боди с къс ръкав и ританки, без чорапки. На по-сенчестите места го завивам с тънка пелена. Не знам, дали не е рано за късия ръкав, н в тази жега с дълъг... newsm78

# 55
Рони благодаря   bouquet
asja днес Емо беше облечен с боди с дълаг ръкав и ританки е една тънка пелена.А вчера беше с боди с къс ръкав и пак беше изпотен,че се прибирах да го преобличам.
Оф моя калпазанин много почна да реве  Tired,днес не можах да сваря да излизам на вън,че се дере като магаре,само на вън иска  ooooh!.
имамама ти поне стигаш до центъра пък аз ако тръгна сутринта ще стигна следобяд  Grinning Laughing.Иначе в центъра и в морската градина ходим събота и неделя с мъжа ми.
Добре си бях преди като живеех в Изгрев пък сега тоз меден рудник  Crossing Arms

# 56
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Честита щерка на keli_f .Да ви е жива и здрава и много  да ви радва.    bouquet        bouquet         bouquet

Едва сварвам да ви чета ,а за писане време хич не ми остава.На ща малка кукла ,не е от най спящите бебета.Денем по спи,обаче нощем изобщо .Като се събуди към полунощ и откарваме до 6.30-7 сутринта. Rolling EyesАко дремне час ,два е направо събитие.Какво ли не опитах не помага.И при мен я вземах да спи ,пак същата история.Сутрин вече съм като парцал,гледам лошо и заспивам където седна.Татито се изнесе в другата стая,че тя и без това иска да виси само на гърдата ,той няма как да помогне  Mr. Green.За капак от днес до събота  мъжо няма да си е у дома и съвсем ще полудея,че докато си е в къщи ,макар и само вечер, поне домакинства и помага с каквото може.Тази вечер се изкъпахме сами ,долу горе се справихме,ама още 5 дена ще ми дойде малко нанагорно май. Tired

Много се притеснявам дали ми стига кърмата.Имаме 7-8 напишкани и наакани памерси на ден,но тя все плаче,яде си ръцете и все търси да суче.Не се цедя ,защото ми казаха че е ненужно ,но вече почвам да се замислям ,поне малко да ми се увеличи кърмата ,пък дано поспре да плаче и да почне да поспива нощем.Няма как да ида на личната без кола ,понеже мъжо е с нея и не знам наддава ли нормално.Изобщо пълна лудница.

До сега не сме излизали навън( само на терасата),мисля другата седмица вече да започнем ,но все се притеснявам как да я обличам.Все са ни студени ръцете,пък е постоянно увита в една пеленка ,а докато спи и с едно юрганче ,и пак ръцете са студени.Та и аз да питам как обличате бебоците като ги извеждате?
Спирам вече ,че поста ми стана километричен.За сега приятна вечер пожелавам на всички. Crazy

# 57
  • Варна
Честита дъщеричка на Кели Ф - да ви е жива и здрава и много, много радост да ви носи!

# 58
Честита малка принцеса на Кели_Ф!!!! Да е жива  и здрава, много послушна и да радва мама и тати!!!!

Момичета и аз бих искала да попитам как обличате бебчовците. Аз мисля, че доста го навличам и сега съм започнала да свалям по малко дрешки, за да не е наведнъж  и да не се простоди!

Ние сме по цял ден навън. Нали съм в къща с голям двор и от 10  та чак до към 6 стоим навън. На него страшно му харесва.

Мамчета, някоя от вас ползва ли на памперсите на Пуфис от 3 до 6 кг. Аз имам един голям пакет (98), и ако някой го иска мога да му го дам, тъй като ние вече сме за по-големия размер!

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 21:44 от emanuela88

# 59
Ася, ние сме с тънък памучен гащеризон с дълъг ръкав още и тънка пелена ,която ту махам, ту слагам...

Общи условия

Активация на акаунт