ДЕКЕМВРИ е далече, пролет пукна вече

• 13 025
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро !  Hug

ninanb, мерси за кафенцето.

Изчетох ви, бърборани  Hug
 Александър снощи заспа в 20 и сутринта в 6 вече бърбори  Laughing 
rrhh-Ани , споко и ние спинкаме по цяла нощ още след 1-ия месец.  Heart Eyes
ооооооооооо, ziggie_81 се е появила най-после  Wink

Roritka и моя бебок е 9,2 кг., но педка му се радва, а аз малко се притесних.

Е днес е облачно, май ще излезнем със слинга.

А Гевито , трябва да се срещнем шуменки. Абе аз гледам една мацка, с червена количка в градинката срещу Военното училище, ти ли си?  Simple Smile

Целувки и лек ден майчета newsm68

# 91
Здравейте мами, аз отдавна не съм писала, но нямам време и да чета. При нас се появи проблем и много се притеснявам. Дясното оченце на Ангелчо има най-вероятно глоукома и поради тези съмнения в петък ще го приспят, за да му мерят вътреочното налягане, а после може и операция да правим и  доста ме е страх. Една майка (за съжаление не помня коя) преди време беше писала че са ходили на подобна маниполация (под упойка) и исках да я помоля да ми пише на лични какво точно се прави, как е понесло детенцето упойката и всичко около самото приспиване - много ни е страх....
Моля ви стискайте палци...

# 92
Добро утро!  Grinning
Деситка,стискаме палци! Peace
Хубав ден! Party

# 93
  • София
Добро утро!

Деситка Praynig
Светланка newsm59 Много здраве и късмет!

Днес ще ми стори дълъг деня с този дъжд навън Sad

Сутринта направихме една бърза консултация с педи, че малчо има някакви бели пъпчици по пръстите на ръцете. Каза, че всичко е наред и няма нищо притеснително. Дано! За захранването ме посъветва да започна с картоф с АМ. Аз още умувам, до неделя има време да си сменя мнението 2-3 пъти Laughing Иначе му забели пишлето. Много го заболя милото, ама то и на мен ми се видя страшно. Сега ще го промивам с риванол.

Мамчета, някой знае ли какво става с Пати? Ями, не е писала отдавна.

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 10:10 от Didi*

# 94
За чашките - вижда ми се добра идеята  - колко то се може по-рано да се маха шишето с бибата. Аз затова храня Дидо с лъжичка, а майка ми се чуди защо в млякото не слагам пюрето - ами за да не ми цока с шише до годин аи нещо, затова. Да не говорим, че племенницата на година и половина, че и повече яде силно пасирана храна, защото от най-двебното по-едро нещо се дави, както и вечер яде АМ с бисквити, дефакто цока от шише.
Тони захранен с лъжичка на 10 месеца ядеше детската кухня, която е по-едро смляна, е, ако имаше нещо по-голямо го смачквах, но не се е давел, научи се да дъвче лесно, а и на годинка вече отказа пиенето на АМ с биба. Да, това пък го лиши от АМ доста рано, но човек може да навакса с млякото като дава други продукти и главно каши , в които има АМ.
Сега ставам, че малката ламя е будна и май няма да мога да го изведа за съжаление....значи скука вкъщи, между пералнята-шкафовете и мивката. Пфу! Crossing Arms

# 95
  • Пловдив
Здравейте ,

Деситка много , много стиснати пълци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed от нас !

Нина благодарско за кафенцето  Wink !

Еми благодаря ти  Hug има смисъл , улеснение си е   Simple Smile !

Ивет благодаря за споделения опит  Wink !Да са живи и здрави , а пък да си поспиват децата  Heart Eyes !

След час тръгваме на кнсултация и Пентаксим , а на всички :

Лек и усмихнат ден с много разходки и послушни бебчета  Hug

# 96
  • На брега на реката
Добро утро!
 Бррр, днес е много студено. Така както вчера бяхме по къси гащета и късо ръкавче, така днес ще излезем силно екипирани. а не ми се иска да пропуснем разходката.
 Да ви питам, педи вика да заменяме още ендо хранене и да е с каша. Но когато я започна, трябва ли да спра пюрето и съответно, когато започнем да ядем кашата и въвеждам ново пюре, трябва ли да спра кашата. Объркано стана, ама ми е такова и в главата  newsm78 Жълтък и аз започвам да давам, но съм го намислила за другата седмица. Тя педи и месно пюре искаше да давам, ама понеже сме били от късно захранените  Shocked , да съм изчакала. И си викам, ние на 5 месеца сме късно захранени...къде е истината  hahaha
И да ви помрънкам от свекървата. Вчера дала на малката минерална вода. Не че нещо, но не ща експерименти. Била много жадна. Ми по-добре купи бебешко сокче, има шише, сипваш и даваш  #Cussing out Все ми мрънка, че леко е облечена, настоява да съм давала пюрето със шише...гррр направо избеснявам. И всеки път й се обяснявам, чак се дразня. Все едно съм някоя ученичка, така се защитавам  ooooh!
деситка, стискам палци!
Дано и всички с Пати е наред!
Лек ден. Макар и нагрочено, пак може да се получат хубави разходки  Simple Smile

# 97
  • София
Привет! Влизам да почерпя, че за последно съм в групата на двайсет годишните  Mr. Green

Didi* благодаря ти  Hug
desitka^ стискам палци  Praynig Пиши как е минало.

# 98
  • Пловдив
Светланка ти май си мой набор  Grinning!Здраве , щастие и много успехи!~Бъди многоо обичана съпруга и мама   bouquet !

# 99
  • София
Здравейте мамчета.
Нинка, благодаря за кафето.  Hug

Светланка честит рожден ден. Желая много щастие, любов и живот изпълнен с щастливи моменти с тримата мъже.

Деситка, стискам палци всичко да е ОК. Peace

maiqto, благодаря ти за информацията. Калоян потреперва с тялото си от кръста нагоре, но дано и при нас да се оправи бързо и да няма нещо притеснително.  Wink

Аз още се чудя дали днес да излизаме на разходка в това дъждовно време и май ще поизчакам до към 13.00 часа пък може и да излезем.
Приятен ден на всички.  Hug

# 100
Здравейте мамчета.
 nbirthday на Светланка.
Деситка  Praynig всичко да мине добре с малкия  Hug
Приятен ден на всички!

# 101
desitka^   Praynig всичко да е наред. Зная как се чувстваш в момента и ти съчувствам, но вярвам че всичко ще бъде наред.
Светланка ЧРД. Пожелавам ти цялото щастие на земята
Аз жълтък давам вече от около 2-3 седмици и съм го увеличила до 3/4, но не го слагам в пюре (че то и без това не го ядем) а в кашата и лап-лап изчезва

# 102
desitka^ дано процедурата мине успешно и да няма глаукома бебчо.
Светланка честит рожден ден, много здраве и обич от близките хора.
Pupinka аз обедното хранене го замених вече със зеленчуково пюре, а за кашите мисля с тях да въведа глутена и да ги давам след обед като по засищаща храна, но това след 6 навършени месеца.
Приятен ден момичета и спокойни бебоци.  bouquet

# 103
Здравейте мами,
ние днес сме на консултация-надявам се всичко да е наред
Деситка-успех, ако имаш възможност пиши какви са признаците,4е ние сме леко кривогледи и има генетични очни проблеми при нас-дано ни се размине,но едва ли
Честит Ройден Ден Светлана-живи, здрави и щастливи!!!
хубав ден от мен и до скоро

# 104
  • София
Привет, мами, сладурани! Кофти време днес, явно ще скучаем вкъщи  Sneaky

Деситка, всичко ще е наред! Стискаме палци! Трудно е в такъв момент, но бъди силна. Малките човечета усещат всяка наша емоция, а нали ние сме тези, които трябва да им вдъхмем увереност и спокойствие  Peace
Ани, благородно ти завиждам за това, от което се притесняваш  Wink В едно списание скоро четох за режима на бебето на 4-5 месечна възраст. След всяко хранене имаше по 30-60 мин. сън. Е, в този момент аз се притесних, че моята буба не спи  Laughing Някои бебоци спинкат повече ( за щастие на своите мами ), други по-малко, всичко е индивидуално  Peace

Днес дадох на малката сокче ябълка и тиква. Отвори една голяяяяяяяяма уста, явно очакваше любимия морков, обаче ...... изненада!!! Физиономията и беше само за снимка " леле, мамо как ме прецака само "  Joy  

Светланка, ЧРД  baloni  Хайде аз се залавям с тортата, докато още има  eat

Общи условия

Активация на акаунт