Най-слънчевият празник приближава - на една годинка Юнчетата скоро стават!

• 15 859
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • София
    Добро утро Simple Smile
 Много хубави дечица,се усмихват от всяка страничка Heart Eyes
Веси ти ме радваш,чакам с нетърпение да дойде периода с прохождането,че да сваля и аз някой друг килограм Laughing, останаха ми още 3 да сваля и всичко ще е наред.
offioly - Митака голям турист от малък Simple Smile,много ви се радвам.
 Моето Вики,и то почна да обира фасовете по площадките,как може да са такива и най малкото буклуче го фиксират...А може да ядосам майките пушачки,ама ще си го кажа...как може да пушат и  да си мяткат фасовете насам натам,и после децата ни да ги събират newsm78

Чао ви за сега,хубав слънчев ден ,е при нас малко дъждовен но да се надяваме че ще пекне скоро Hug

# 76
Вече се научи и стълби да качва дори и все ме дърпа към разни стъпала и други препятствия и вдига крака да катери. Joy Много обича топките, дай й топка и не я търси за нищо.. Mr. Green

И Диди има същите интереси Wink. Само, че топката засега само я подхвърля и опитва от време на време hahaha

Крис, дай да си разменим децата за няколко дни и аз може да кача 1-2 кг, пък ти с мойта маймунка със сигурност ще се вталиш Mr. Green

...А може да ядосам майките пушачки,ама ще си го кажа...как може да пушат и  да си мяткат фасовете насам натам,и после децата ни да ги събират newsm78

Чао ви за сега,хубав слънчев ден ,е при нас малко дъждовен но да се надяваме че ще пекне скоро Hug

Пете, напълно те подкрепям. В Морската градина има кошче на всеки 2 метра и пак пълно с фасове. Аман вече ooooh!

# 77
  • София
    А може да ядосам майките пушачки,ама ще си го кажа...как може да пушат и  да си мяткат фасовете насам натам,и после децата ни да ги събират newsm78

Абсолютно същото си го мисля и аз всеки ден. Въпрос на култура и възпитание - може да има кошче на 2 метра, но фасът се хвърля на земята.

# 78
  • Пловдив/София
Наистина е въпрос на възпитание и личен комфорт,аз също пуша,но никога не съм си позволила да си хвърля,нито фас,нито каквото и да било.
То да са само фасовете,като видя как лющят тоя слънчоглед и си поплюват в пясъчника или пред пейката направо ми иде да им занеса по една торбичка  #Cussing out .
За жалост културата е паднала на доста ниско ниво  Confused ,на доста хора това дори не им прави впечатление  Close

# 79
Здравейте ние малко се поизгубихме но на това хубаво време сме все навън  Grinning.
Вчера бяхме на консултация и резултата е - 9.400кг. и 75см.

Напълно съм съгласна с вас за фасовете и семките по градинките и аз съм пушач но не си позволявам да садя фасове навсякъде . Културата на българина много е западнала на тази тема неможе там където играят деца да е толкова мръсно а за кучетата които се разхождат по градинките да не говорим  #Cussing out.

Ние имаче сме добре опитваме се да ходим но все още за ръчички.

Честито на всички празнували през времето в което несъм писала  bouquet

Лек ден ние пак излизаме  Joy

# 80
  • София
Здравейте и от нас.

И Марина видя морето по празниците. Добре понесе пътуването и смяната на обстановката.

За рожденият ден идея си нямам как да го празнуваме. Аз обикновено бързо решавам и организирам, но сега съм затруднена - нито е за купон с деца тя, още е малка според мен, нито ми се иска да събирам баби и лели. Явно в последния момент ще го измисля.

От два дена и давам кисело мляко с лъжичка - много добре го приема. После как се процедира - заменям АМ с него ли? Разбивам и в шишето?

Иначе ни растат 4 зъба едновременно, но на нея това не и прави впечатление.

Още не ходи сама, само като я държа за 2-те ръце - може би ще огранича и аз проходилката и да се търкаля на воля по пода и да се оправя сама.

Поздрави на всички пораснали вече деца. Как бързо минава времето - просто се изумявам.

# 81
  • Miami
От два дена и давам кисело мляко с лъжичка - много добре го приема. После как се процедира - заменям АМ с него ли? Разбивам и в шишето?
И аз си мислех за замяната, но някак не си представям сутрин в 7 да разбивам кисело мляко. По ми е лесно с АМ. Пък и не знам само кисело мляко ли се разбива или се слага и вода  Rolling Eyes

# 82
Здравейте  момичета,стига  съм давала  акъл  аз , я  малко  и  вие ,в  кои  дни  може  да  се  прави  прощапулник според обичаите, само  сряда   ли?  че  вече  трети  месец  го  отлагам  и  ми  се  ще  преди  РД да  го  направим.... благодаря  ви  предварително   bouquet

# 83
Привет момичета Hug
Страхотни снимчици,дребосъците са ни прекрасни!
Марти е малко сополив,но то времето е толкова променливо,че не знае човек с какви дрехи да се облича.На разходка излизаме в пълен антураж.Сутринта с тениска,на обяд по потник,следобед с дълъг ръкав. Rolling Eyes

Кори и аз имам някакъв бегъл спомен,че се слага вода.Нещо ми се върти в главата около 30%,но не съм сигурна.

mayarm02 в различните краища на България е различно.В София няма определен ден за прощапулник,но в Хасково зная,че го правят в сряда. Grinning

Целувки от нас с Марти!!!

# 84
Здравейте. Вчера късно се върнахме от София и се оказа че вс е наред с Митака. Само невроложката изписа сироп че за стимулиране на паметта. Оф да знаете каква тежест ми падна от сърцето.

# 85
Кори,можеш и вечер да си го приготвяш  в шишето,а сутрин само да претопляш
На мен педито ми каза да не го разреждам  киселото млякото с вода.Аз все още не съм и го заменила Peace

# 86
  • И аз не знам къде...
Защо искате да сменяте АМ с кисело? Аз мисля да си давам АМ докато и той го иска. После ще го мисля.

# 87
  • на края на света.....
А след 12 месец какво адаптирано мляко се дава,те повечето са до годинка?Аз давам НАН 2 и на него пише за деца от 6-12 месеца.Скоро и аз се чудех какво мляко след годината да предлагам.
 ivelina80 какво му има на момченцето ти?Беше писала ,че нещо с говора/интересувам се защото аз съм говорен рехабилитатор/.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 20:53 от Мама Гаца

# 88
Здравейте и от нас
Когато спрях да кърмя нашият лекар ми каза да пробвам с кисело мляко и аз си казах добре ще пробжам той яде с лайичка няма да има проблем да е в шише но уви от шишето изобщо не го близва незнам каква е тази работа ама си давам АМ и мисля че е по добре
Аз знам за прощапулник,че трябва да се прави на пълнолуние незнам защо  newsm78

Мами от София моля за малко помощ как да намерим квартира в Студентски град или Дървеница не съм много наясно там някаде в района на моят мъж му трява а нищо не се получава а вече тарси почти месец  Thinking
 Hug на всички

# 89
След годинката мисля, че тези стават...  newsm78 Ние днес за първи път взехме храна от кухнята - много съм разочарована, ама то какво и да очаквам за 1лв. на ден. Добре, че взех купони само за 10 дни. И бурканите мизерни /май не ги и преваряват/  Cry По-добре аз да си и готвя, вярно удобство е ама... днес супата си беше чиста вода ...  Naughty

Тук днес беше доста хладничко 15-16 градуса, но утре ще е хубаво и пак сме навън ...  Mr. Green

ivelina80 много се радвам, че всичко при вас е минало добре ...  Hug

Хайде хубава вечер и приятен ден утре на всички...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт