Най-слънчевият празник приближава - на една годинка Юнчетата скоро стават!

• 15 860
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • варна
Подарък за голямото момче!Да те радва много,Веси!
 А Боян тъкмо взех да организирам рожгдентия му ден,и той се разболя, цяла нощ със запушен нос и температура. Много се тревожа да не се обезводни, че нито вода иска нито мляко. Confused

# 196
Здравейте всичкиии!  Grinning

Веси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ-ГОЛЯМ МАРТИ!!! Нека мнооого да те радва и винаги да те кара да се усмихваш!  bouquet

Рали, съгласна съм с Кори за обяснението относно кухнята. Аз също много мразя да готвя Embarassed и смятам, че ДК е голямо улеснение. Поради този факт аз също вече взех купони за Лъчезарий и стискам палци утре да има успех! Дано му харесат гозбите и да си ги хапва с апетит.Все пак всеки ден ще е прясно зготвено, а и дечковците ни вече са доооста големи Grinning

Орхид, дано Бобчо се оправи бързо и да си отпразнувате подобаващо рожденния ден!  Hug

Целувки на всички!Усмихнат и слънчев ден! 1swing

# 197
4естита годинка на сладурите на кака Мая (на патерица)  bouquet да са и живи и здрави  имного да я радват
Веси 4естито на малкия Мартин да ти е жив и здрав и много да те радва   bouquet newsm59
4еститио и на geomar и нейния сладур Калин да е жив и здрав и много да те радва   bouquet newsm59
Отивам да ви 4ета 4е много сте писали  Crazy

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 11:36 от dari7

# 198
bdbaloni Ч.Р.Д. МАРТИ bdbaloni

# 199
Добро утро  Simple Smile

Честит първи рожден ден на Марти  newsm59  ura Да расте здрав и щастлив  Hug

За кухнята - какво означава "Доволна съм от кухнята?" - задавам въпроса с оглед на това, че напоследък (от няколко мес.), като кажа, че не вземам кухня на Митето, а му готвя всеки ден ме гледат като неполезно изкопаемо  #Crazy
"Доволна съм от кухнята?" означава, че детето яде храната с удоволствие  Wink което от своя страна кара майката да е доволна, че не се занимава с готвене всеки ден на три вида ястия. За мен лично готвенето е загуба на време и ми е най-омразното домакинско задължение и за това за сега съм направо щастлива, че Жорко харесва детската кухнята.

Аз съм на принципа - не сме толкова богати, та да купуваме евтини неща  Peace Икономии за моето дете не правя - виж, за себе си - да, но за него - в никакъв случай  Peace
За съжаление в нашата страна не винаги скъпото е гаранция за качество.
Peace  Peace  Peace

ЧРД НА МАЛКИЯ МАРТИ!ЖЕЛАЯ МУ БЕЗРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ Simple Smile

и все пак ,Алекс май е с шарка утре ще го водя за потвърждаване на диагнозата....има вече три четири пъпки...дано мине леко  Praynig

# 200
 bdbaloni       Честит първи рожден ден на всички малки слънчица нека бъдат живи и  здрави ,нека имат едно безгрижно и щастливо детство и винаги да карат мама и тати да се гордеят с тях     hbday   Hug Hug Hug

# 201
честит рожден ден  на марти и на кака мая на патерици,
много здраве и всичко най-добро  bouquet,
момичета така се зарадвах и успокоих,че има и други майки,които не долюбват чак толкова готвенето Embarassed Hug
бях започнала  да мисля,че само при мен е така..................,особено оня ден една майка като ми каза,
че то си е много лесно да готвиш всеки ден за бебе............,изгледа ме критично и добави-просто е въпрос на желание , а аз ей така- Rolling Eyes
за мен лятото е сезон за разходки, кога да правя първо, второ  и трето хапване, а все пак имам и още двама бозайника в къщи-на които не мога да вземам кухня Grinning

# 202
  • Стара Загора
Честит рожден ден,Марти! 

Честит рожден ден на патерици и на Тони и Саши!

# 203
  • Пловдив/София
Честит рожден ден Марти  newsm59

# 204
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!  newsm59

# 205
  • Вече в моята си приказка...
Честит рожден ден на празнуващите днес!
Много усмихнати дни и приказно детство!
  newsm59

Само набързо да се изкажа и аз за детската кухня. Записах Калина, когато стана на 10 месеца. Много харесва супичките, които приготвят там. До 10-тия й месец аз й готвех, защото пюретата почти не ги ядеше. Не ми тежеше да й готвя, защото повече си стояхме вкъщи. Но сега сме по цял ден навън - излизаме в 11, прибираме се в 5.30 и време почти не ми остава... Така че за мен детската кухня е много удобно нещо. Пък и вкусно готвят  Wink

ПАНТЕРКАТА, бързо възстановяване на Алекс /дано не е шарка/. Ивчо нито една шарка още не е карал и съм леееко на тръни. Кога ли ще ни изненада.

Аз напоследък много рядко взех да пиша във форума, пък и почти не влизам. Имаме семейни проблеми - любимият ми племеник на 1 април много тежко пострада, все още се борят в реанимацията за живота му, а прогнозите не са добри. А е само на 17 години...

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 21:21 от MiRa_55

# 206
честит 1-ви рожден ден марти
Да расте умно, щастливо и обградено с много любов дете  Heart Eyes

за обувките- най-накрая намерих нещо свястно в един магазин на Витошка , е за 60 лв но е поне ка4ествена на някаква турска фирма. То4но в този момент не мисля 4е е уда4но да се пести за обувки на бебо пък дори и поради факта ,4е бързо умаляват...

за слънцезащитен крем - Всички открити части се мажат с крем или лосион с висок SPF - над 25 , 20 мин преди излагане на слънце а марката няма зна4ение, важното е да е за деца. Аз купих на шпириг с 30 фактор.
Мисля да му купя и тъмни очила  Laughing

детска кухня- ще я пробваме след 1 месец.

Споделете ако използвате ве4е 4етка и паста за зъби за бебешорите...

Лека нощ и сладки сънища.

# 207
ЧРД на Марти   bouquet Много здраве, щастие и късмет  Heart Eyes Hug  bouquet
Болните да оздравяват  Hug

Irinkula, и аз така за обувките  Mr. Green

Сутрин си пия кафето, едновременно с това приготвям закуската (елда, кус-кус, овесени ядки, качамак, попара - каквото следва - мисля да включа и още няколко вида) и обяда (варя и яйце, ако е зеленчуково пюрето) на Митето и цъкам на компа  Peace а, да, правила съм и от десертите с нишесте, но не ги харесва тях - предпочита каша; намачкан банан; плодово пюре...
Сега чакам да ми донесат сиренце, че наличното е на привършване и ще направя соленки - намерих рецепта, която е подходяща за менюто на детето ми  Peace
Използвам зехтин екстра върджин и краве масло Президент, а не...
Държа на качеството, а не на количеството  Peace
Искам да знам, че детето ми се храни здравословно и ако го заболи стомахчето да потърся причината в някой от използваните продукти, а не да се чудя и мая какво е било пълното съдържание на менюто му и начина му на приготвяне  Peace

Моля, не се засягайте от поста ми - просто разсъждавах на глас и споделих с вас част, от това, което се върти в главата ми  Peace  bouquet

# 208
Честит първи рожден ден на Марти Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 209
ралии ,как ще се засягаме,че аз бих те извикала у нас да ни сготвяш по някое деликатесче    bouquet,
абе има жени мултифункционални- с всичко се справят ,че и за компютъра имат желание Heart Eyes
мира-дано се оправи момчето ,какво му се е случило ,че то е още дете Sad

Общи условия

Активация на акаунт