Ние мием зъбите вече от няколко месеца - с четка и паста Ненедент. Накрайникът от комплекта го ползвах само няколко дни, защото Марти постоянно ми хапеше пръста
Явно и вкуса на пастата й хареса.
Може би така казват вашите зъболекари, за да свиква детето с тази важна процедура и да стане навик. Щото то 1 мм зъб кво да му се мие толкова 

!
Според мен няма никакво значение дали има 2 зъба или 20, щом яде твърда храна значи трябва да се грижим за зъбките му. 
.
!
!
! Страшно мило ми стана
!
!
!
Пък и то мойто не ме оставя за секунда, то палава работа... ужас
и после и второто изяде(картофена яхния, направо беше по-вкусна от моята
, все пак и листа с химикала взе
, да види на кой ще види сметката
,лошо му се пише и идва края на света за Зара
И обикновено и давам половината супа и после половината десерт.Така и двете сме доволни.
За мен тази кухня също е голямо улеснение,смятам че вече трябва да спират с основното консумиране на пюрета и да започнат с такава млечна храна.Все пак в детската кухня се съобразяват и готвят като за малки деца.Ми то аз ако готвя и за малката трябва цял ден само това да правя,все пак имам и по голямо дете ,което също трябва да нахраня.А млечната кухня се доближава до храната в яслите и детските градини,и не е лошо от сега да свикват да я хапват,за не се окаже това проблем.,което доста често се случва когато тръгнат в детско заведение.
.
,
:
В събота мислим да отидем до Пловдив и да посетеим едно авиошоу

здравейтееее!