Най-слънчевият празник приближава - на една годинка Юнчетата скоро стават!

• 15 859
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Маристута, сега в събота ли ще е авиошоуто?
Ауу, мъжът ми е маниак на тема самолети, летене и т.н., сега ще го зарадвам  Mr. Green
Моля те, прати ми някаква инфо, ако имаш, на пръв поглед нищо не видях в нета  newsm78
Може и на лични, да не спамим  Peace
Пък живот и здраве, може да се видим там  Wink  Hug

И моят е маниак.  Mr. Green Дори се занимава със стендов моделизъм.
Баща му е бивш военен пилот, отдавна пенсиониран Майор, и съпругът ми се е пробвал да влезе в Долна Митрополия, ама са го късали всеки път  на стола за вестибуларния апарат.  Mr. Green И по-добре!  Wink
Ето тук има подробно инфо за авиошоуто, пускам го тук, може и някой друг да се заинтересува.  Sunglasses

http://www.airshow-bg.com/

Ехааааа, ще бъде супер готино, ако дойдете и се видим там.  Hug

Хубав дееен!  Flowers Bouquet

# 241
Благодаря за линка!  Hug
При вас явно е много по-сериозно  Wink
Нашият тати не се е пробвал за пилот, но от малък е влюбен в самолетите.
На 13-14г. бил на гости при свеки в Швеция и на някакво фонтанче си пожелал да кара самолет  Joy
След броени дни обаче се случило!
Някакъв любител пилот ухажвал майка му и той наистина пилотирал заедно с него някакво малко самолетче, не помня точно какво. Но тази случка му е запечатана, както и любовта към самолетите  Heart Eyes
Дано да можем да дойдем, понеже брат ми днес има рожден ден и ще го празнува в събота.

Ето да се почерпите за здравето на малкото ми братче  Laughing, което днес става на 20г.
Сякаш вчера беше като Инка Маслинка...  Heart Eyes

# 242
Ооооох, каква хубава почерпка!  Wink Да е живо и здраво братчето ти (то голям мъж вече  Mr. Green), с много късмет!
И аз обожавам самолетите, повече гражданските, обожавам да летя съм самолет, а също и да ги наблюдавам как летят, кацат, излитат.  Sunglasses
Да ме информираш непременно, ако решите да дойдете, за да се видим.  Peace

Извинете за лекото оспамване на темата.  Blush

# 243
  • Стара Загора
.... Дори се занимава със стендов моделизъм.....

И моя, и моя!  Mr. Green Само, че сега е на тема танкове от Втората световна война, но гледам че последните му 3 придобивки са самолети.... Whistling В началотот пьк почна с хеликоптери.  #Crazy
Пише ли в тяхния им форум? Дай му ника(на ЛС и ако искаш де  Wink да ги запознаем.

# 244
 Laughingбрех каква стана тя, ми да вземем да заформим клуб по интереси на татковците-моят мъж пък е ръководител полети Grinning

# 245
Laughingбрех каква стана тя, ми да вземем да заформим клуб по интереси на татковците-моят мъж пък е ръководител полети Grinning
Joy Joy Joy

.... Дори се занимава със стендов моделизъм.....

И моя, и моя!  Mr. Green Само, че сега е на тема танкове от Втората световна война, но гледам че последните му 3 придобивки са самолети.... Whistling В началотот пьк почна с хеликоптери.  #Crazy
Пише ли в тяхния им форум? Дай му ника(на ЛС и ако искаш де  Wink да ги запознаем.
Хо-хохохох  Mr. Green. Пише, пише, ама те нали са два форума, ние сме от единият лагер, а другите не можем да ги понасяме.  Mr. Green Sunglasses
Моят се занимава основно със самолети, но вече и с хеликоптери, дори аз имам един самостоятелно сглобен хеликоптер от когато бях бременна  Mr. Green. Сега го чакам да ми сглоби един граждански да си го сложа на бюрото и да си го гледам с кеф.  Mr. GreenПиши ми на лични за съпруга ти в кой форум пише и как се представя там.  Wink

Айде спирам вече с тази тема.  Blush Blush Blush

# 246
  • варна
 Момчешка им работа Joy Моят пък е маниак на тема история ,войни и разни документални филми за тях.

# 247
  • Стара Загора
Момчешка им работа Joy Моят пък е маниак на тема история ,войни и разни документални филми за тях.
Остави се, зяпва телевизора и не го тьрси. Едно време, когато Дискавьри беше на руски, ми беше втрьснало от думата "виетконгавцав" и така го намразих като цяло тоя език.  Mr. Green

# 248
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Ние се прибрахме и сега пера, гладя и така ........
Само да ви пусна малко снимки на рожденика, а когато имам време ще кача и от Варна и от самата вечер. Моя човек май няма да обича промените  Thinking! Първите дни скърца във Варна, после свикна, ама ние си тръгнахме. Бебешка им работа  hahaha!

Ето го усмихнатото момче:

да си покажем и маратонките все пак  Joy
това с маратонката не е нарочно. Все си ходим с една обувка и един абсолютно бос крак  Joy!
и сериозен може да бъде
годинка, годинка, ама си е бебе и зъбите го мъчат. Друго си е да бръкне в устата  Peace Laughing
За сега толкова снимков материал  Wink! Като кача и другите ще ви покажа пак моя див човек  Laughing!

Лека вечер  Hug!

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 22:44 от Дариии

# 249
  • София
Здравейте,

Вчера нямах време да влезна във форума, така че ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО newsm59

Ето моя рожденник как духа свещичката с помощта на мама  Blush

И още снимки от 1-вия ни РД: http://vesi21.multiply.com/photos/album/5/Martis_1st_birthday

Празнувахме го в детски клуб и съм страшно доволна, горещо препоръчвам. Най-голямото гостенче беше на 1,5 години и всички много се забавляваха и каките имаха страхотен подход Peace А и с нищо не се занимавах, просто се радвах Simple Smile

И сега и аз да се включа по темите;

marisuta може да вземеш тапи за уши, но не знам дали Дея ще ги търпи Thinking

В супата слагам сухар, когато ще е единственото ястие за храненето, иначе не.

Бих казала, че храната в кухнята не е много разнообразна и има какво да се желае повече, НО е голямо удобство определено. Аз реших да готвя, когато мога и да взимам и кухня определени дни, за мое улеснение. Макар че, Марти не е фен на кухнята и понякога се налага да нося манджи и пюрета на разходка #Crazy, а колко храна съм изхвърлила ooooh! жал ми става. Сега ще пробвам ОЗИ да видим, там менюто май е по-разнообразно.

Днес ходихме за сандалки на Марти, намерих на UFO  за скромната цена от 25лв. Е няма да ги купя, като знам, че ги продават и за 10лв. #Cussing out Другото, което не ми хареса е, че имат много голям ортопедичен свод, а ортопеда ни посъветва да взимам обувки без такъв. За мамите от София на Пиротска има доста детски обувки за 20-30лв., но ние не си харесахме. Марти се оказа с малко дебело краче (топчица) и не ни се закопчаваха сандалките. Най-накрая взехме на Geox, като много интересно едното му краче е много по-малко от другото и едната му обувка е ОК, а другата леко голяма newsm78

Ири и аз смятам да купя очила. Като бяхме във Варна на Марти му се бяха зачервили очити и го водихме на офталмолог и се окача, че е от слънцето. Препоръчаха ни да му направим очила, защото ще имаме проблеми явно Thinking. Само не знам как ще ги носи и затова се въздържам засега. Мисля да взема едни обикновенни и да го уча да седи с тях и след това да поръчвам.

Дари Жорко е страхотен Laughing

# 250
  • Miami
Ееех, много сладки тия рожденици  Hug  Heart Eyes

# 251
добро утро,днес софия завършва 11-я си месец,
честито и на всички останали празнуващи,
СПЕцИАлНИ ПОЗДрАВИ НА ВЕНИ НА рАДОСТчЕТО Heart Eyes
дотук бяха месечинките,скоро ще броим годинките Grinning
http://picasaweb.google.bg/maria.mutafchieva/OurFamily#5336842307966305538-вижте как кипра спи в морската градина

http://picasaweb.google.bg/maria.mutafchieva/OurFamily#5337173978944630258- а тук са с батко й -излизам с двамата-голяма е емоция Mr. Green
УСмИХНАТ ДЕН мОмИчЕТА,

# 252
  • Вече в моята си приказка...
Честито на всички юнаци, празнуващи днес!

Отчета ни от тазмесечната консултация - Калинката е вече 8 кг и 69 см. Ето я и нея

Чао за сега! Усмихнат ден на всички!

# 253
Всички дечица са много страхотни. Ние не можем да се представим с много снимков материал, защото за да успея да я снимам, трябва нон стоп да съм с включен фотоапарат и пръстът да ми е на бутона за снимане hahaha

Много са ни сладки рождениците Heart Eyes

Кухня мисля да започна да вземам от следващата седмица. Като има отзиви от Диди, ще пиша Crazy

За момчешката работа, не ми се говори ooooh!. Всички знаете за манията на моя мъж компютърни игри Confused, а когато не се занимава с това, стреля със спортен лък. Мнооого е зает той Mr. Green

# 254
Здравейте и от нас!От разходки не остава време за писане.Честито на рожденниците и всички ,които имат повод да празнуват!Страшни сладури са нашите дечица Grinning Искаше ми се да ви почерпя,че МИТКО ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ХОДИ САМ ,обаче нещо не ми се получава!Днес ще правим прощъпулник,да видим какъв предмет ще си избере.Сигурно някоя отвертка ooooh!,ама каквото е това!

Общи условия

Активация на акаунт