В къщи МАРТенче расте,мама от от целувки ще го изяде!

• 12 317
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
мислех че на моето дете нещо му става като спи от 9 вечерта до 6 сутринта и изкарва без ядене,но ето на,и на Шу принцеската е така,значи всичко ни е наред Rolling Eyes ето сега пак яденето се удължава с 1 час,а тази сутрин беше така прегладнял след големия нощен сън #Crazy

честити месечинки на Тодор на jivotinche Елица на rosita_ta Димитър на mama_bebcho Mагдалена на tanselota и Преслав на babyface

# 121
Здравейте от нас...  bouquet
Първо БЛАГОДАРЯ  за отговорите  newsm20. Звънях на педиатърката и тя каза да не и чистя нослето с аспиратор, а само с клечка за уши и то внимателно, но точно тези сополки са доста по навътре отколкото смея да бръкна и са големички. Тя каза, че няма повод за притеснение и на 20-ти когато ни е консултацията ще погледне. Писах в една друга тема и там ме посъветваха обаче да искам секрет на нослето, защото можело да има бактерий, не дай боже стафилококи. Та като отидя и това ще разпитам педито.
Тия дни ще носим пак ако за изследване на гъбичките и дано сме ги "утепали" гадовете.
Мацки, вчера бяхме в Джъмбо за 10 мин.....тъкмо влезнахме и бързайки стигнахме до детските щандове и нашето съкровище както си е кротушче и нададе боен вик. Дали не й хареса мястото и миризмата или щото беше време за ядене...не знам. Набързо хвърлих няколко бодита и потника с къс ръкав и изчезнахме към касите. Другият път повече  ooooh! сега поне има бодита с къс ръкав.
За обличането, ами да ви кажа...хич ме нЕма, все си мисля, че не съм я облякла според времето и не й е съвсем добре. Отвивам...завивам, обличам...събличам, луда работа.
Памперсите, и тук...кво да кажа. Аз ли съм смотана...не знам. купихме на Либеро от Билла...ми хич не ми харесват. Твърди, дебели и всеки пропускаше. Пише, че са произведени във Франция. Доизползвах на Слийп едн Плей и тоя път си бяха добре. Вчера купихме на Памперс 2-ка от жълтите и един пакет на Пуфис, щото тях си ги харесвам и такам... Peace
Днес съм си изнесла лаптопа на верендата...уф, излезе вятър.... и в тоя ред на мисли да се оплача. Имаме един отвратителен комшия. Има някакъв скапанярски плувен басейн и постоянно е цигански музики до дупка /без да искам да обидя ромите/, постоянно е сватби и шумотевици. Оня ден след като прострях сутринта дрехите...на веранданата разбира се/ и тоя като запалил един ми ти огън на средата на полянката си от боклуците си и даже изсипваха и някакво течно, черно нещо което разпалваше огъня и смърдеше отвратително. Да не говорим, че не беше просто огън, а огънище и одимя квартала и най-вече нашата къща и респективно понеже бяха отворени прозорците всичко се одимя. Направо ме е яд, че не взех мерки.....?но ще си получи заслуженото тоя дебел, мазен .....
Да питам още нещо и се махам да не ми четете оплакванията повече.
Я кажете за кенгурото...от кога може да се слага??? Ние имаме от племенника ми едно на Бертони и ме е страх да я сложа в него. Имам чувството, че само на нашето дете главата още не му е изправена и му виси.
На мамата дето се мисли за смотата, щото комшийките я гледали. Да им тегли една и хич да не реве  Naughty Naughty Naughty
Чао за сега, кото се пресетя за останалото  Mr. Green Mr. Green ще пиша пак  Mr. Green
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ, НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТИ ДА НОСЯТ НА СЕМЕЙСТВАТА СИ.
ЧЕСТИТО НА ЕЛВИНГ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ  Hug
Хубав ден от нас   bouquet Hug

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 13:02 от kikoimery

# 122
kikoimery ние имаме,даже това на чико скъпото,но нещо не ми пасва,мисля си че на детето не му е удобно,дали защото е още малко,а иначе има какво да му придържа главичката,ох ставам че заплака ooooh!

# 123
  • Варна
Нагаина, Кан бебе има и до Окръжна, едно ново гаражче. Вляво от стълбите на поликлиниката нали има една рампа, по която се излиза на Селиолу - е там е, под блока. Аз днес ще ходя при всички случаи и ще видя какво имат. На мен Слийп енд плей ми пропуснаха няколко пъти точно през гърба, защото няма ластик да държи. Пуфис имаха, ако Кан не ми хареса, май ще се установя на тях. Много ми харесваше мрежичката на Папмерс, ама на! Само на единичките е явно. За по-нататък сигурно трябва да ти  пробутат новите модели, от които дупето на бебока мирише на пресни курабийки дори и след захранването и могат да се носят по цял ден  Thinking #2gunfire Нещо ми писна от номерата им. Уф, че съм зла  Mr. Green
Отиваме на консултация и разходка за разведряване Simple Smile

# 124
Здравейте и от нас в обедната почивка от разходките... Laughing

Шу, снимките ви са прекрасни - направо кукличка е Яна с тези прекрасни сини очи... така исках и Рая да е с по-светлички като моите, но за сега са и тъмни като на татко и...всичко му взе...даже и цвета на очите. Crossing Arms
Много се радвам за добрите резултати! Чакаме скоро да се похвалиш и от прегледа при ортопеда. Hug

За памперсите - на Либеро сме и съм доволна. За лятото може да минем на малко по-тънички - може би Пуфис.

sia, и аз мисля, че 800 гр. си е качване като по учебник. Peace

Я, да питам и аз нещо извън бебешките теми: дайте ми идея за подарък на абитуриентка?!?! Че съм в една голяма чуденка освен цветя и пари какво да и подарим...

Надигам се, че надодохме вой за папу. Simple Smile

# 125
Здравейте и от нас!
Напоследък не се включвам, но ви чета редовно  Laughing .
По въпроса с памперсите: досега ползвахме само "Памперс" сега сме на " Слийп енд плей", защото от другите няма. Доволна съм от тях. Напоследък пропуснаха 2-3, но вече сме за по-големия номер и го отдавам на този факт. Имам няколко от 2-ката искам да довърша пакета  Rolling Eyes . Сега взех ей така от спортен интерес "Пуфис". Много се колебаех за "Канбебе", но само големи опакожки има, а ако не й понесат на бебка няма какво да ги правя. Всъщност има ли изобщо малки разфасовки "Канбебе"?

Днес бяхме на доки и моята кукла е с конюнктивит  Confused . Започнах да капя капки и в четвъртък ще се чуем с докторката, за да прецени ще сменя ли лечението. Дано да й е минало до тогава  Praynig  Praynig  Praynig А да не ви разправям, колко чаках шред кабинета  ooooh! . Всички бяха със записани часове и никой не ме пусна, въпреки че съм с бебе  #Cussing out . Повече от час висях като наказана  Tired .

Уфф много неща щях да пиша, но ги забравих  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green - очаквайте ново включване  Crazy

# 126
  • Стара Загора
Всъщност има ли изобщо малки разфасовки "Канбебе"?

Има от 2-5,3-6,4-9кг. и т.н
Ние днес бяхме на консултация. 4,500кг. сме и 58см. Сложихме и втория Пентаксим - хич не се усети душата, че я боцкат.

# 127
Я, да питам и аз нещо извън бебешките теми: дайте ми идея за подарък на абитуриентка?!?! Че съм в една голяма чуденка освен цветя и пари какво да и подарим...
мисля че това е достатъчно,аз получих най-много злато,но имай в предвид че пръстените не ги нося (големи са ми),според зависи с колко пари разполагате и колко ще й дадете.на моя бал (мин.година) повечето дойдоха за пиенето и яденето,при мен не се получи бал,а голямо сбиране на родата за да я нахраня ooooh! ooooh!

а тея памперси пуфис по-дебели са от памперс и не ми допадат

# 128
за  татуировките - аз лично не съм привърженичка. Не ми харесват и това си е. А за идеята ти с името на бебка -  Crazy  newsm34
И аз подкрепям мнението. Като стари морски вълци с изписаните имена на любимите..  Rolling Eyes

Ние от днес сме си пълен комплект и вече излизах с двете деца на разходка до магазина. Цирк и приключения! Яни пее в триколката си и поздравява всичко живо, в магазина се разтършува и докато не си тръгнахме с играчка не миряса, после ни се разпадна триколката и търсих по спешност железария да си купим нови чаркове, Калина си изплю бибата на асфалта и за кратко се възмути, че не й я давам пак, Яни гони другите деца, за да им вземе кукленските колички.. прибрахме се, нахраних ги и сега е тихо, спокойно, КЕФ!
Днес съм на док. Малко ми е притеснено, но се опитвам да не го мисля. Поне не постоянно.  Confused

За яденето- ами ние сме на 6 хранения. За съжаление дългото спане е между 8 и 2-3 нощес, ама какво да се направи като и двете ми деца си лягат рано?!  Rolling Eyes. Между самите хранения има евентуално някое и друго поцокване, но рядко и когато сме разтревожени н Mr. Greenещо.

За памперсите- засега сме на Памперс, довършвам пакета и мисля да пробвам Пуфис, тройка. Аз от Канбебе бях доволна с каката.

За храните- има ли кърмещи майки, които са пробвали да хапват боб, леща или подобни и- имаше ли промяна в бебето?
Аз два пъти ядох боб. Сравнително редовно ям зелена салата, яйца. Натурален сок съм пила веднъж и на няколко пъти по чашка фанта. Понякога по биричка и веднъж се омаскарихме с половинката с две бутилки асеновградски мавруд  Blush той обаче пийна повече де Реакции нямаше. Само след мавруда бебка спа като къпана  hahaha

# 129
  • София
Мечо Пуух еми да док каза,че му се е подул малко долния венец и че е от зъбките,но има още време докато поникнат...да се въоражим с търпение понеже няколко такива периода ще има докато избият #Crazy

# 130
аз ям и пия каквото ми се прииска,но не се отразява на бебо,дори след кола и боб - пак си е същия,колики мога да кажа че нямаме,до сег един път само усетих коликите и те бяха слаби за 2-3 дни,в тази насока съм радостна  Party

# 131
  • София
Привет!
Не сме се разбрали за Колийфа - на Алекс не му докарват запек, напротив - ака почти течно с тях, но през ден. А като ги спряхме - всеки ден и гъсто.  newsm78 Седя и се чудя нещо - има безлактозни Ам-та, дали не е по-добре да минем на тях, така ще си спестявам поне тези капки  Thinking Трябва да питам д-р.
Иначе и той днес е киселяк като адашчето си  Tired
Кикоимери, пропуснах преди - и на мен ми се е случвало да изкарам на Алекс сополче с малко кръвчица, при ползването на помпичката. Затова и вече не го правя.
За концертите - блазе ви.  Simple Smile
Джуджанка, така е по-добре  Hug А венците и на Алекс са подути  Rolling Eyes Но не ми се вярва скоро да излезе нещо.
Не помня какво още четох  Crazy

# 132
  • София
Elwing и аз това казах,че няма скоро да поникнат,..въпреки че това точно никой не го знае божа работа,но е факт че от тях ми се нерви отвреме на време  Simple Smile

# 133
  • София
Всъщност, сетих се, че в другата ни отчетна на едно момченце на 4м му се появи първото зъбче. Така че - нищо чудно да ги мъчат отсега Simple Smile

# 134
 Честити месечинки на Тодор на jivotinche Елица на rosita_ta Димитър на mama_bebcho Mагдалена на tanselota и Преслав на babyface

Шу- браво за хубавите новини. Много сте сладки на снимките.  bouquet
Тони- и аз мисля, че е достатъчно цветя и пари, но може и някакво бижу или парфюм. Аз на моя бал събрах и от трите.

Ей, свекитата сложиха шкафовете и довечера и ел.уредите и ми е готова кухнята newsm68
А да ви кажа какви подаръци получавам от свеки- за раждането - гащи да ме стегнат и да не се отпускам, днес, а и други пъти, гъби и парцали за чистене.

Общи условия

Активация на акаунт